VICKS Inhalator za sinuse + 2 vložka VH200E4

Blagovna znamka: Vicks
Šifra: {{data.code}}
VICKS Inhalator za sinuse + 2 vložka VH200E4

Vicks osebni parni inhalator za sinusne - inhalator z mehko, udobno obrazno masko za ciljno olajšanje s paro.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

VICKS inhalator za sinuse VH200E4

Vicks osebni parni inhalator za sinusne - inhalator z mehko, udobno obrazno masko za ciljno olajšanje s paro.

  • Zagotavlja toplo meglico pare, ki pomaga začasno olajšati kašelj in preobremenjenost zaradi prehladov, sezonskih alergij in sinusitisa
  • Pripravljen v 5 minutah za 5-15 minutni tretma
  • Naravna, pomirjujoča para, ki 99,99% ne vsebuje mikroorganizmov
  • Uporablja se z VICKS odišavljenimi blazinicami VapoPads za pomirjujoče hlape (vsebuje 2 blazinici)
  • Spremenljivo krmiljenje pare za nastavitev intenzivnosti pare
  • Funkcija samodejnega izklopa, ko zmanjka vode

NAVODILA ZA UPORABO
POLNJENJE
•Povsem odvijte priključno vrvico. Če tega ne storite, lahkopride do pregrevanja in celo tveganja za požar. NEUPORABLJAJTE podaljškov ali razdelilnikov. Inhalatorpostavite na ravno, stabilno površino.
•Sprostite vrhnji del ohišja od spodnjega dela, tako da ga zavrtite v nasprotni smeri urnega kazalca. Ko je povsem sproščen, je puščica na vrhnjem delu ohišja poravnana s simbolom odprte ključavnice na spodnjem delu. Vrhnji del ohišja dvignite naravnost navzgor in ga odložite.
1
5
3
6 9
7
4
2
8
+ 36M
VH200E
SL
•V posodo za vodo dodajte do 2,5jedilne žlice (40 ml) hladne vodovod-ne vode. Voda NE SME segati čez grelni element. Uporabljajte samo z vodo. V posodo za vodo NE DODAJAJTE esencialnih olj, zdravil ali tekočin za inhalacijo. Dodatki v vodi lahko predstavljajo nevarnost.•Na spodnji del inhalatorja namestite vrhnji del ohišja in ga zavrtite v smeri urnega kazalca, dokler se ne zaskoči. Ko je povsem blokiran, začutite klik inpuščica na vrhnjem delu ohišja je poravnana s simbolom ključavnicena spodnjem delu.•Na vrhnji del ohišja namestite maskoin jo nežno potisnite navzdol, da jetrdno pritrjena.
POZOR: Kadar inhalator uporabljate ali je v njem vroča voda, ga NIKOLI ne premikajte, dvigajte, tresite ali nagibajte. NE odstranite maske ali vrhnjega dela ohišja, potem ko vklopite inhalator. Para se ustvarja z vretjem vode; zaradi nagibanja ali tresenja naprave se voda lahko polije in povzroči opekline. NE prekrivajte odprtin.
POZOR: Vode ne smete napolniti čez oznako
VKLOP
POZOR: INHALATORJA NE VKLJUČITE V OMREŽJE Z MOKRIMI ROKAMI – NEVARNOST ELEKTRIČNEGA UDARA.
POZOR: Vroča para
•Vstavite vtič v omrežno vtičnico. NE UPORABLJAJTEpodaljškov ali razdelilnikov. Pritisnite tipko za vklop/izklop,tako da je v položaju VKLJUČENO. Kontrolna lučka zasveti.
•Inhalator potrebuje približno 5 minut, preden začneustvarjati paro. Bodite previdni, posoda za vodo in voda vnjej postaneta vroči.
•Obraz pomaknite čez masko.
Obraza NE naslanjajte na masko.
Razdaljo prilagodite občutljivosti
svoje kože za temperaturo. Dihajte
normalno skozi nos in usta, pri
čemer vdihavajte paro v poti v nosu
in grlu. Nadaljujte s postopkom 5
do 15 minut.
PRILAGODITEV INTENZIVNOSTI PARE
•Za več pare: Če želite maksimalno
količino pare, premaknite ploščico
za uravnavanje pare v smeri
urnega kazalca.

Za manj pare: Če želite minimalno količino pare, premaknite ploščico za uravnavanje pare v nasprotni smeri urnega kazalca. Če med uporabo inhalatorja postane postopek preveč intenziven, ga takoj prekinite.
•Ko je postopek končan, premaknite
stikalo za vklop/izklop v položaj IZKLJUČENO. Kontrolna lučkaugasne. Izvlecite vtič iz omrežne vtičnice. Pustite, da senaprava hladi vsaj 20 minut, šele nato jo premaknite aliponovno napolnite (glejte poglavje Vzdrževanje in čiščenje).NE uporabljajte inhalatorja, če je prazen.
OPOMBA: Inhalator se samodejno izklopi, če zmanjka vode. Če se to zgodi, premaknite stikalo za vklop/izklop v položaj IZKLJUČENO in izvlecite vtič iz omrežne vtičnice.
NAVODILA ZA UPORABO DIŠAVNIH BLAZINIC
Inhalator lahko uporabljate z blazinicami VapoPad, da zagotovite do osem ur pomirjujoče pare. Dva brezplačna vzorčka mentolovih blazinic VapoPad sta priložena vašemu inhalatorju.
Za uporabo inhalatorja z dišavnimi blazinicami se prepričajte, da je naprava izklopljena, nato pa sledite tem navodilom:
•Previdno izvlecite pladenj za
blazinice VapoPad na hrbtni strani
vrhnjega dela ohišja. Opomba:
Pladenj samo izvlecite. NE
poskušajte ga odstraniti iz vrhnjega
dela ohišja.
•Odprite vrečko z blazinico VapoPad,
tako da jo pretrgate po zarezi.
Blazinice se NE dotikajte z rokami.
Če se dotaknete blazinice, si ne
drgnite obraza ali oči, saj to lahko
povzroči draženje.
•Blazinico VapoPad vstavite z
odrezanim robom naprej v pladenj.
Vstavite lahko do dve dišavni
blazinici, po eno v vsako režo
pladnja za blazinice VapoPad.
Potisnite pladenj za blazinice
VapoPad v ohišje inhalatorja, tako
da se zapre.
•Ko se blazinica VapoPad posuši in ne oddaja več vonja, joodvrzite.
OPOMBA: Inhalatorja NE SMETE uporabljati, če v njem ni pladnja za blazinice VapoPad ali če ta ni zaprt.
Uporaba tega inhalatorja (z blazinicami VapoPad ali brez njih) ni priporočljiva za otroke.

VapoPads blaznice: Sestavine: evkaliptusovo olje, mentol, glikol, olje listov cedre in drugo.
2 blazinici VapoPad mentol priloženi.

Ta izdelek nosi oznako CE in je izdelan v skladu z Direktivo 2014/30/EU o elektromagnetnem valovanju, Direktivo 2014/35/EU o nizkonapetostnih napravah in Direktivo 2011/65/EU RoHS.
Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb.
VH200E
220–240 V ~ 50–60 Hz
70 W

OPOZORILO:
•Preden začnete uporabljati ta inhalator, preberite vsanavodila.
•Otroci, starejši od osem let, in osebe z zmanjšanimi fizičnimi,zaznavnimi ali duševnimi sposobnostmi ali pomanjkanjemizkušenj in znanja lahko napravo uporabljajo samo, če so podnadzorom ali če so prejeli navodila o varni uporabi tenaprave ter razumejo tveganja, ki so jim lahko izpostavljeni.Otroci se ne smejo igrati z napravo. Otroci ne smejo čistiti invzdrževati naprave, razen če so pod nadzorom.
•Med polnjenjem in čiščenjem mora biti naprava izključena izomrežja.
•Če je priključna vrvica poškodovana, jo mora zamenjatiproizvajalec, njegov serviser ali podobno usposobljenaoseba, sicer je lahko ogrožena varnost oseb.
•Inhalator vedno postavite na trdno, ravno in vodoravnopovršino. Če je inhalator na neravni površini, se lahko zgodi,da ne deluje pravilno.
•Inhalator postavite v območje zunaj dosega otrok.
•Inhalatorja ne postavite poleg kakršnega koli vira vročine,kot je štedilnik, radiator ali grelnik.
•Inhalatorja ne uporabljajte na prostem.
•Ko želite izključiti inhalator iz omrežja, ga najprej izklopite innato izvlecite vtič priključne vrvice iz omrežne vtičnice. Nikoline vlecite za priključno vrvico.
•Kadar inhalator deluje ali je napolnjen z vodo, ga nenagibajte ali poskušajte premikati. Preden inhalatorpremaknete, ga IZKLJUČITE iz omrežja.
•Ta inhalator zahteva redno čiščenje. Upoštevajte navodila zaČIŠČENJE. Inhalatorja nikoli ne čistite na kakršen kolidrugačen način, kot je opisan v teh navodilih.
•Izdelka ne polagajte neposredno na leseno pohištvo alidruge površine, ki bi jih voda ali tekočine lahko poškodovale.Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti zamaterialno škodo, ki je posledica polivanja ali puščanja.

Blazinica lahko predstavlja nevarnost zadušitve. Hranite zunaj dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

OPOZORILO: Hranite zunaj dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne uporabljajte za otroke, mlajše od 36 mesecev, in ne več kot 16 ur v 24 urah in/ali ne več kot 2 blazinici v 24 urah.

Drugi so kupili tudi

Prehrana
Spletna cena 11,40 €
Boljše počutje
Spletna cena 8,17 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.