Sonicare HX6322/04 zobna ščetka ForKids, Bluetooth

Blagovna znamka: Sonicare
Šifra: {{data.code}}
20% Popusta
20% Popusta
Sonicare  HX6322/04 zobna ščetka ForKids, Bluetooth

Interaktivna sonična moč. Zabavnejše in učinkovitejše ščetkanje

Spodbujajte otroke pri učenju ščetkanja zob. Zobna ščetka Philips Sonicare For Kids s povezavo Bluetooth in zabavno aplikacijo zagotavlja, da otroci zobe ščetkajo bolje in dlje. Otroci se zabavajo pri učenju tehnik, ki jih bodo uporabljali vse življenje.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Akcijska cena - 20 % 60,00 € Redna cena (57,00 € Najnižja cena v 30 dneh.) Akcijska cena velja od 01.04.2024 do 30.04.2024
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Interaktivna sonična moč. Zabavnejše in učinkovitejše ščetkanje

Dober začetek za zdrave življenjske navade

  • Vgrajena povezava Bluetooth®
  • Aplikacija za učenje
  • 2 glavi ščetke
  • 2 načina

Interaktivne aplikacije otrokom ščetkanje naredijo zanimivo

Aplikacija Philips Sonicare For Kids se sinhronizira z otroško sonično zobno ščetko in otroka prek igre pouči o ustni higieni. Aplikacija otroka spodbuja, da se ščetka dlje in bolje. Vsaka seja se začne z jasnimi vizualnimi navodili za pravilno ščetkanje, aplikacija pa spremlja tudi skupno učinkovitost. Otroci se učijo na zabaven način, starši pa lahko spremljajo, kako učinkovito otroci ščetkajo zobe.

98 % jih meni, da se otroci lažje ščetkajo dlje in bolje*

Z zobno ščetko in aplikacijo Philips Sonicare For Kids se otroci lahko sami naučijo pravilno ščetkati. Aplikacija se prek povezave Bluetooth sinhronizira z otroško sonično zobno ščetko ter prikazuje pravilno ščetkanje in spremlja učinkovitost. Otroci lahko vidijo, kako dobro ščetkajo zobe, in za dobro opravljeno nalogo prejemajo zanimive nagrade. Uporaba je poučna in učinkovita. 98 % izprašanih staršev meni, da se z njo otroci lažje ščetkajo dlje in bolje. Otrokom na zabaven način pomaga razvijati zdravo ustno higieno za vse življenje.

Zanimive nagrade za uspešno opravljeno ščetkanje

Zobna ščetka in aplikacija Philips Sonicare For Kids zagotavljata nov način zabavnega ščetkanja. Osrednji lik aplikacije je prikupni Sparkly, ki ima rad čiste zobe. Otroci skrbijo za Sparklyja, aplikacija pa jih igrivo spodbuja, da se ščetkajo dlje in bolje. Ko si otrok dobro očisti zobe, Sparkly postane srečnejši, vsako uspešno opravljeno ščetkanje pa je nagrajeno. Otroci lahko odklepajo dodatke za Sparklyja ali pa mu priigrajo zdravo hrano, ki jo ima najraje. Starši lahko sami izberejo nagrade, ki jih otroci pridobijo prek aplikacije.

Spremljajte čas ščetkanja, tudi če ne uporabljate aplikacije

Aplikacija Quadpacer prek zobne ščetke Philips Sonicare For Kids s povezavo Bluetooth sproti spremlja seje ščetkanja. Zazna, kdaj se ščetkanje začne, prekine in konča. Ročaj zobne ščetke ima vgrajen pomnilnik in časovni žig, zato lahko shranite podatke za do 20 sej ščetkanja, ko ne uporabljate aplikacije. Ko naslednjič uporabite aplikacijo in ročaj, se podatki teh sej sinhronizirajo s koledarjem aplikacije. Otroci lahko pridobijo nagrade za uspešno opravljene seje ščetkanja in hkrati preverijo, kako zelo so napredovali.

KidTimer in KidPacer za pravilno ščetkanje za vse življenje

Električna zobna ščetka Philips Sonicare For Kids s povezavo Bluetooth se poveže z aplikacijo in otrokom pomaga postopno daljšati čas ščetkanja in tako spodbuja pravilno ščetkanje. Cilj je doseči dve minuti, ki jih priporočajo zobozdravniki. Ko uporabljate aplikacijo, otroci oponašajo trenerja za ščetkanje v aplikaciji, ko nežno ščetka predel ust. Trener otroke spodbuja, da vsakemu delu zob posvetijo več časa. Ko se ščetkajo dlje, jih nagradi Sparkly, ki ima rad zelo čiste zobe. Zabavna igra zagotavlja pravilno ščetkanje za vse življenje.

Dinamično čiščenje tekočino usmerja med zobe

Otroci se učijo ščetkanja, sonična tehnologija pa poskrbi za vse ostalo. Z edinstvenim dinamičnim čiščenjem z električno zobno ščetko Philips Sonicare nežno in učinkovito očistite predele globoko med zobmi in ob dlesnih. Učinkovito sonično ščetkanje z več kot 500 gibi na sekundo odpravlja pomanjkljivosti pri ščetkanju, ki ga otroci postopoma izboljšujejo. Zaradi te tehnologije je zobna ščetka Philips Sonicare For Kids do 75 % učinkovitejša kot ročna zobna ščetka, zato so obiski zobozdravnikov prijetnejši.

Zabavne izmenljive nalepke za uporabo po meri

Z zabavnimi nalepkami za ročaj lahko otroci sami izberejo videz zobne ščetke. Sonični zobni ščetki je priloženih osem izmenljivih nalepk, zato lahko otroci ščetko okrasijo, kot želijo. Ker lahko prilagodijo tudi videz lika v aplikaciji, Philips Sonicare For Kids zagotavlja učinkovito ustno higieno, ki je hkrati tudi vedno zabavna.

2 otrokom prijazna načina ščetkanja zagotavljata nežno in učinkovito čiščenje

Električna zobna ščetka z dvema otrokom prijaznima načinoma ščetkanja zagotavlja pravilno čiščenje za različne starosti; rahlo ščetkanje za mlajše otroke in močno ščetkanje za starejše otroke.

Na voljo sta 2 velikosti glave ščetke

Električni zobni ščetki Philips Sonicare je priložena 1 glava ščetke standardne velikosti. Posebej lahko kupite tudi glavo ščetke kompaktne velikosti. Velikosti glave ščetke Philips Sonicare for Kids so zasnovane posebej za nežno čiščenje in zaščito zob v ključni stopnji razvoja.

Oblika za več oprijemov za starše in otroke

Ergonomsko zasnovano tako, da otroci zobe lahko ščetkajo sami ali skupaj s starši. Zobne ščetke Philips Sonicare For Kids imajo inteligentno zasnovan ročaj, ki otrokom in staršem omogoča skupno ščetkanje, če si tega želijo. Zanesljiv oprijem otrokom omogoča enostavno samostojno premikanje ščetke, prostorna zasnova pa staršem nudi dovolj prostora, da jim pri tem po potrebi pomagajo. Otroci ščetko zaradi trdnega ročaja lahko enostavno postavijo pokonci in nanesejo zobno pasto, ko je ščetka postavljena vodoravno.

Gumirana glava ščetke varuje mlade zobe

Gumirana glava električne zobne ščetke pomaga ščititi mlade zobe

Izbira zobozdravstvenih strokovnjakov za lastne otroke

91 % zobozdravstvenih strokovnjakov je za lastne otroke izbralo zobno ščetko Philips Sonicare For Kids****

Tehnične specifikacije

  • Načini

    Načini ščetkanja

    2

  • Priloženi predmeti

    Ročaji

    1 ročaj Sonicare for Kids s povezavo Bluetooth

    Glave ščetke

    • 1 standardna Sonicare for Kids

    • 1 kompaktna Sonicare for Kids

    Polnilnik

    1

    Nalepke

    • 8 nalepk za uporabo po meri

    • 2 dodatni nalepki

  • Zasnova in izdelava

    Barva

    Aqua

  • Učinkovitost čiščenja

    Hitrost

    Do 62000 potez ščetke na minuto

    Zmogljivost

    75 % višja učinkovitost*

    Pozitivni vplivi na zdravje

    Za zdravo ustno nego

    Časovnik

    KidTimer in Quadpacer

  • Enostavna uporaba

    Sistem glave ščetke

    Enostavno pritrdljive glave ščetke

    Indikator baterije

    Lučka prikazuje stanje baterije

    Zaslon

    Osvetljen zaslon

    Ročaj

    • Gumijasti ročaj za enostavno uporabo

    • Tanka ergonomska zasnova

  • Združljivost

    Podpora za iOS

    • iPhone 4S ali novejši

    • iPad 3. generacije ali novejši

    • z operacijskim sistemom iOS7

    Podpora za Android

    • Telefoni Android

    • Tablični računalniki s povezavo Bluetooth 4.0

  • Tehnične specifikacije

    Baterija

    Za polnjenje

    Vrsta baterije

    Litij-ionska

Drugi so kupili tudi

Top spletna cena
Prehranska dopolnila
Top spletna cena 25,92 €
20% Popusta

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.