Imetniki kartice ugodnosti, ne pozabite! Točke, zbrane v letu 2022, lahko koristite do 31. 3. 2023.

Sandal ORTHO, črn, obutev za občutljiva stopala

Blagovna znamka: Celia Ruiz
Šifra: {{data.code}}
Sandal ORTHO, črn, obutev za občutljiva stopala

Obutev ORTHO, sandal v črni barvi,  je medicinski pripomoček razreda 1 in je primeren za najbolj občutljiva stopala, za ljudi, ki imajo diabetes tip I in II, diabetično stopalo, povita stopala, izpahe in zelo čiroka stopala v sprednjem delu, po operativnih posegih ...

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Obutev ORTHO ima status medicinskega pripomočka razreda 1 in izpolnjuje zahteve določbe Uredbe EU 2017/745 o medicinskih pripomočkih.

Obutev odlikuje uporaba inovativnih materialov, kar povečuje uporabnost in udobje pri uporabi. Obutev se lahko pere na 30 ºC.

Obutev ORTHO je primerna za močno povita stopala, kronične bolezni v sklepih, Diabetes I in II stopnje, revmatične bolezni (artritis, osteroartritis), bolezni na kosteh (osteroporoza) in dermatološke bolezni stopal (bakterijske, virusne, glivične), deformacija stopal (Hallux valgus, kremplasti prsti, kladivasti prsti), izpahe in zelo široka stopala v sprednjem delu, po operativnih posegih.

Obutev, sandal, ima enostaven vstop in regulacijo volumna preko traku na nartnem delu. Sprednji del obutve je odprt, kar omogoča še večje zračenje.

Zgornji del obutve je izredno mehak, tako da se zmanjšajo pritiski na zornji dek stopala.

Podplato je iz gume in zagotavlja, da obutev ne drsi in s tem varen korak.

Podloga COOLMAX® s karbonskimi vlakni zagotavlja izredno dihanje in idvajanje vlage od stopala. Podloga zagotavlja visoke higienske pogoje ter preprečuje nastajanje bakterij, neprijetnega vonja stopal in alergij.

Vložek je izmenljiv in prav tako izdelan v kombinaciji podloge COOLMAX® s karbonskimi vlakni s posebno peno, ki vpija vlago in se hitro suši.  

Obutev se lahko uporablja tako v notranjih prostorih kot zunaj. Zaradi načina izdelave in izbranih materialov se lahko pere na 30ºC.

Podplato je iz gume, ki je vulkanizirana na zgornji del obutve, kar zagotavlja mehkobo obutve in dober oprijem na podlago.                           

Podloga jeiz  materiala COOLMAX® s karbonskimi vlakni, kar zagotavlja izredno dihanje, odvajanje vlage in preprečuje nastajanje bakterij, neprijetnega vonja in alergij.             

Zgornji del iz posebno mehkega poliestra, kar zmanjšuje pritisk na zgornji del stopala.                 

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}