RIGENOMA pršilo 20 ml

1
Blagovna znamka: ERBAGIL
Šifra: {{data.code}}
RIGENOMA pršilo 20 ml

Za oskrbo poškodb, vnetij in nečistoč na koži z OZOILE® Erbagil patent.

Stabilni ozonidi z Vitamin E acetatom.

Redna cena {{$func.formatPrice(price_data.price)}} €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Rigenoma® pršilo z Ozoile® je namenjeno preprečevanju in oskrbi akutnih in kroničnih poškodb na koži zaradi različnih vzrokov. Tudi v primerih če obstaja tveganje za okužbe, kot so preležanine, žilne, presnovne razjede in razjede zaradi pritiska, kirurške rane, travmatske, kemoterapevtske in radioterapevtske poškodbe.

 Namenjena je tudi preprečevanju in oskrbi dermatoloških težav, za katere je značilno vnetje, draženje, eritem, kseroza, srbenje, luščenje kože, spremembe flore, kožne bariere in možnosti okužbe kot v primeru mikoze.

NAVODILO ZA UPORABO

Izdelek razpršite neposredno na prizadeto območje. Pri oskrbi akutnih in kroničnih kožnih poškodb različnih vzrokov.  Najprej področje očistite z raztopino za izpiranje (čiščenje) rane,

nato nanesite pršilo Rigenoma® na dno rane. Nanesite 1 razpršek na površino približno  vsakih 4 cm², z razdalje približno 5 cm. Za dokončanje oskrbe rane nanesite enakomeren sloj Rigenoma® kreme na kožo okoli rane za več kot 5 cm okoli prizadetega območja. Na koncu pokrijte rano z Rigenoma® gazo za zaščito, ki vzdržuje vlažno okolje in pospešuje obnovo tkiv in regeneracijo z aktivnim delovanjem na rani.  Rigenoma® pršilo nanesite enkrat ali dvakrat na dan. V primeru uporabe povoja in obloge je potrebno zamenjati oblogo na vsake 3

do 4 dni, oziroma  po nasvetu zdravnika. Pri oskrbi dermatoloških težav nanesite Rigenoma® pršilo 2 ali 3-krat na dan. Obdobje uporabe je različno in je odvisno od zahtevnosti poškodbe in hitrosti terapevtskega odziva.

GLAVNE SESTAVINE
OZOILE® (stabilni ozonidi z vitamin E acetatom), eterično olje Melaleuca Alternifolia (čajevca),  tioktična kislina.

 

OZOILE®, stabilni ozonidi z vitamin E acetatom, je skupina inovativnih molekul, pridobljenih s patentiranim postopkom, ki deluje proti vnetju, srbečici, preprečuje hipoksijo, ustvarja neugodno okolje za širjenje patogenih mikrobov in spodbuja obnovo tkiva.

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI

Samo za lokalno uporabo. Ne zaužijte. Izdelek hranite izven dosega  otrok.  Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne uporabljajte medicinskega pripomočka po datumu uporabnosti. Datum uporabnosti se nanaša na nepoškodovan in pravilno shranjevan izdelek. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru stran od virov toplote in neposredne sončne svetlobe. Shranjujte po možnosti med 5 ° C in 35 ° C.  Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Po uporabi tubo dobro zaprite. Po odprtju je priporočljivo uporabiti izdelek v 6 mesecih.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}