Grelna blazina z žiti medvedek Fashy

Blagovna znamka: Fashy
Šifra: {{data.code}}
Grelna blazina z žiti medvedek Fashy

Toplotna blazina s semeni ogrščice kot zbiralnik toplote. 

 

Spletna cena 14,25 €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Stroški dostave po državah so naslednji:

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur
Avstrija, Nemčija, Madžarska 7 eur
Belgija, Češka, Luksemburg, Slovaška, Italija, Nizozemska 9 eur
Portugalska, Španija, Velika Britanija, Danska, Francija, Grčija, Poljska, Romunija, Švedska, Bolgarija, Estonija, Litva, Latvija, Finska, Irska 15 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

Semena ogrščice so termično obdelana, s tem se ohrani higienski naravni produkt. 

Blazino segrevajte v mikrovalovni pečici brez prevleke v skladu s priporočenimi časi segrevanja. Ogreto blazino pretresite, da toploto enakomerno porazdelite. Segrevanje se sme izvajati samo na posodi, ki je primerna za mikrovalovne pečice, vendar nikoli na kovini (npr. mreža za žar v mikrovalovni pečici).

Priporočeni časi segrevanja v mikrovalovni pečici:

Zmogljivost mikrovalovne pečice    Najdaljši čas segrevanja
              600-800 W                                 90 sekund*
              850-1000 W                               60 sekund*
              1.050-1.200 W                           40 sekund*
*Napotek: Priporočeni časi segrevanja lahko zaradi različnega občuenja toplote rahlo odstopajo. Segrevanje v pečici štedilnika največ 10 minut pri 80 °C. Če se toplotna blazina preveč segreje, počakajte da se primerno ohladi.

Napotki za nego:

  • Notranje blazine s semeni ne perite
  • Zunanjo blazino perite po navodilih na oznaki
  • Blazino hranite na suhem

Blazino uporabljajte izključno namensko. Za nepravilno ravnanje z blazino in njeno uporabo ni jamstva! Priporočamo, da grelno blazino zamenjajte najkasneje vsakih 5 let. Shranite ta navodila za uporabo. 

 

Vedno preverite temperaturo izdelka, preden ga začnete uporabljati. 

Prosimo, da pred segrevanjem odstranite ta obesek. Obvezno upoštevajte navedene čase ogrevanja blazine. Daljše ogrevanje lahko blazino poškoduje. Pred ogrevanjem vedno odstranite zunanjo prevleko. Daljši neposredni stik s kožo preprečite. Izdelek se mora pred naslednjo uporabo ohladiti. Priporočljivo je, da otroke pri uporabi blazine nadzirajo odrasli. Obvezno upoštevajte napotke.  

Drugi so kupili tudi

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}