Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg

11
Šifra: {{data.code}}
Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg

Pršilo za nos v prahu, deluje kot preventiva v boju proti senenemu nahodu in alergijam. Klinično dokazano zmanjša kihanje, izcedek iz nosu in zamašenost sinusov. Prinaša hitro in učinkovito zaščito ter olajšanje pred letečimi alergeni (npr. cvetni in hišni prah, prhljaj domačih živali, izločki pršic…), ki jih vdihnemo skozi nos. Medicinski pripomoček.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Nasaleze Allergy Blocker (Nasaleze Mint) deluje kot preventiva v boju proti senenemu nahodu in alergijam. Nasaleze Allergy Blocker klinično dokazano zmanjša kihanje, izcedek iz nosu in zamašenost sinusov.

Nasaleze Allergy Blocker je najbolje uporabiti preventivno in preprečiti stik alergenov z nosno sluznico ter posledično nastanek alergijske reakcije. V nasprotju z zdravili, ki blažijo simptome alergije, deluje Nasaleze Allergy Blocker preventivno in ustavi alergijsko reakcijo preden se simptomi pojavijo. Klinično je potrjeno, da učinkovito deluje pri blagem do zmernem alergijskem nahodu.

Nasaleze Allergy Blocker je pršilo za nos s prahom. Prah se ob stiku z nosno sluznico pretvori v tanko plast gela, ki ščiti in varuje pred alergeni prisotnimi v zraku.

Kot zaščito pred senenim nahodom in alergijami, uporabite Nasaleze Allergy Blocker 3 krat dnevno, da vzdržujete zaščitno plast gela. Nasaleze Allergy Blocker je učinkovit do 6 ur po vpihu.

Nasaleze Allergy Blocker je primeren za odrasle, športnike, nosečnice in doječe matere ter otroke od 18 mesecev starosti dalje.

Za več informacij obiščite: www.naturamedica.si

Prosimo, da za pravilno uporabo izdelka, pozorno preberete priloženo navodilo.

Sestavine: naravni inertni celulozni prah in prah peperminta.

Shranjujte v suhem prostoru. Preprečite stik z očmi. Po odprtju porabite v 6 mesecih.

Zadostuje za do 200 vpihov. Ne vsebuje zdravil in ne povzroča zaspanosti.

Kdaj uporabiti Nasaleze Allergy Blocker?

Uporabite Nasaleze Allergy Blocker preden se pojavijo simptomi.

Nasaleze Allergy Blocker deluje kot preventiva v borbi proti senenemu nahodu in alergijam. Nasaleze Allergy Blocker je najbolje uporabiti preden alergeni pridejo v stik z nosno sluznico, da se prepreči alergijski odziv. Klinično je dokazano, da Nasaleze Allergy Blocker učinkovito deluje pri blagem do zmernem alergijskem nahodu.  

Če so se simptomi alergije izrazili še preden ste uporabili Nasaleze Allergy Blocker, počakajte nekaj časa (približno 30 minut), da trenutni simptomi izginejo, očistite nos in nato uporabite Nasaleze Allergy Blocker.

V nasprotju z zdravili, ki pomagajo blažiti simptome alergije, Nasaleze Allergy Blocker deluje preventivno in ustavi alergijsko reakcijo, še preden se pokažejo simptomi.

Če je potrebna sočasna uporaba drugih nosnih pršil, uporabite Nasaleze Allergy Blocker na koncu, da se ne zmanjša učinkovitost zaščitne plasti, ki jo tvori.

Nasaleze Allergy Blocker se lahko uporablja ob zdravilih, kot del kombinirane terapije v boju s senenim nahodom in alergijami.

Kdo lahko uporablja Nasaleze Allergy Blocker?

Nasaleze Allergy Blocker je primeren za odrasle, športnike, nosečnice, doječe matere in otroke od 18. meseca starosti dalje. Hranite ga izven dosega majhnih otrok. Nasaleze Allergy Blocker ne vsebuje zdravilnih učinkovin, je varen za uporabo in ne povzroča zaspanosti.

Kako deluje Nasaleze Allergy Blocker? 

Nasaleze Allergy Blocker je pršilo za nos v prahu. Prah  se v nosni votlini spremeni v gel in tvori zaščitno plast, ki ščiti in varuje pred alergeni prisotnimi v zraku.

Nasaleze Allergy Blocker zaščiti celice nosne sluznice pred letečimi alergeni in na ta način prepreči, da bi se iz njih sprostile snovi, ki sprožijo alergijsko reakcijo.

Učinkovitost Nasaleze Allergy Blocker je bila potrjena v 28 kliničnih študijah (na več kot 1000 pacientih), ki so bile objavljene v uglednih strokovnih revijah. Nasaleze Allergy Blocker priporočajo zdravniki po vsem svetu.

Naravni inertni celulozni prah in prah peperminta. Medicinski pripomoček.

Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na celulozo in/ ali pepermint. Izogibajte se stiku z očmi. Izogibajte se stiku z odprtimi ranami. Če prašek pride v oko, ga sperite z vodo. Da bi se izognili kontaminaciji, naj eno plastenko uporablja le ena oseba. Znanih je zelo malo primerov alergijske reakcije na ta izdelek. Nekaj opisanih primerov se nanaša na zamašen nos, izcedek iz nosu, kihanje, praskanje v grlu. Če opazite reakcije resnejše od omenjenih, nemudoma prenehajte z uporabo izdelka in če simptomi ne izginejo, se posvetujte s zdravnikom.

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 28,45 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}