Merilnik krvnega tlaka + EKG Beurer BM 96 cardio

Blagovna znamka: Beurer
Šifra: {{data.code}}
Merilnik krvnega tlaka + EKG Beurer BM 96 cardio

Merilnik krvnega tlaka z eno kanalnim EKG za snemanje ritma srca.

Napreden način za zaznavanje aritmije in atrijske fibrilacije kot zgodnje odkrivanje ogroženosti pred infarktom.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Merilnik krvnega tlaka z merjenjem med polnjenjem manšete: skrajša čas merjenja in stres pritiska manšete na mesto merjenja. Ob rezultatu meritev se izpiše tudi ststus umirjenosti med samim merjenjem. Poleg vrednosti krvnega tlaka in pulza se v primeru aritmije ali atrijske fibrilacije izpiše ustrezen opozorilni simbol.

30 do 60 sekundno snemanje ritma srca (EKG) je enokanalno in v primeru težav, v realnem času izvede zapis EKG za kasnejše lažje analiziranje stanja s strani zdravnika - je lahko odličen indikator za nadaljnje preiskave.

Vse rezultate meritev tlaka in EKG z lahkoto prenašamo v aplikacijo za pametne telefone HealthManager PRO prek BT povezave (iOS 12.0 in Android 8.0) ali spletne verzije HealthManager (Windows 8.1) Kompatibilnost mobilne povezave lahko preverite na povezavi https://www.beurer.com/web/en/service/compatibility/compatibility.php

V HealthManager PRO lahko shranjujete, pregledujete in delite prenešene podatke in posnetke EKG

Merjenje tlaka: namestimo manšeto na nadlaht, se sprošeno vsedemo, roka naj počiva na mizi. S pritiskom tipke, začnemo meritev. Merilnik začne polniti manšeto in med samim polnjenjem manšete izvaja meritev. Takoj ko je meritev končana, se manšeta izprazni. Hitro in brez stresa.

Snemanje EKG: kazalca leve in desne roke postavimo na sondo oz. sondo držimo z desno roko in njen drugi konec postavimo na leo stran prsnega koša. Sondo ohranimi v izbranem položajo ves čas trajanja snemanja EKG.

- popolnoma avtomatska meritev

- velik enostavno berljiv belo osvetljen LCD 

- obseg manšete 22 do 42 cm

- meritev tlaka med polnjenjem manšete

- patentiran indikator umirjenosti

- interpretacija rezultata meritev krvnega tlaka

- spomin 60 zadnjih meritev za dva uporabnika

- funkcija alarma

- kontrola pravilne namestitve manšete

- izračun povprečne vrednosti vseh shranjenih meritev, ter povprečje zadnjih 7 jutranjih in večernih meritev

- samodejno nastavljanje tlaka v manšeti

- trajanje EKG od 30 do 120 sekund

- prikaz iztrošenosti baterij

- napajanje 4x AAA baterije (priložene)

- torbica za shrajevanje

- 5 let garancije

- medicinski pripomoček

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.