Odrasla maska FFP2 z zaušesnimi trakovi, 10 kosov

828
Šifra: {{data.code}}
Odrasla maska FFP2 z zaušesnimi trakovi, 10 kosov

Odrasla polobrazna zaščitna maska FFP2 NR IPOS-P20, 10 kosov, barva, za enkratno uporabo.

*slika je simbolična*

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Maske hranite v embalaži, dokler jih niste pripravljeni uporabiti. Zašcitite pred neposredno soncno svetlobo in kontaminacijo. Temperatura skladišcenja -20°C do +30°C z maksimalno vlažnostjo <80%. Izdelek med transportom hranite v originalni embalaži.

5 slojev zašcite:
- 1. sloj - Koži prijazen mikrofilamentni netkani material
- 2. sloj - Netkani material iz mikrofilamentov z visokim filtracijskim ucinkom
- 3. sloj - Raztaljeni netkani material z visokim filtracijskim učinkom
- 4. sloj - Mikrofilamentni material z visokim filtracijskim učinkom iz raztaljenega netkanega materiala.
- 5. sloj - Zunanji sloj visoko vzdržljivih netkanih materialov


• V celoti ultrazvočna proizvodnja
• Udobna uporaba z elastičnimi ušesnimi trakovi
• Nastavljive nosne zaponke

Navodila za uporabo v prilogi:

OPOZORILO: Neupoštevanje vseh navodil in omejitev uporabe tega izdelka lahko zmanjša učinkovitost maske respirator in povzroči bolezen ali smrt. Pravilno izbrana maska respirator je bistvenega pomena za zaščito vašega zdravja. Pred uporabo te maske respirator se posvetujte s strokovnjakom za industrijsko higieno ali strokovnjakom za varnost pri delu, da ugotovite ustreznost za vašo predvideno uporabo. Ta izdelek ne dovaja kisika. Uporabljajte samo v primerno prezračevanih prostorih, ki vsebujejo dovolj kisika za podporo življenju. Te  maske respirator ne uporabljajte, kadar je koncentracija kisika manjša od 19%. Ne uporabljajte, kadar so koncentracije onesnaževalcev takoj nevarne za zdravje ali življenje. Ne uporabljajte v eksplozivnih atmosferah. Takoj zapustite delovno območje in se vrnite na svež zrak, če (a) dihanje postane težko ali (b) se pojavi omotica ali druga stiska. Dlake na obrazu ali brada in nekatere značilnosti obraza lahko zmanjšajo učinkovitost te maske respirator. Te maske respirator nikoli ne spreminjajte ali modificirajte na kakršen koli način. Maska respirator je samo za enkratno (enoizmensko) uporabo. Vzdrževanje ni potrebno. Uporabljeno  masko respirator zavrzite po uporabi v eni izmeni. Masko respiratorje do uporabe shranjujte v škatli, stran od neposredne sončne svetlobe. Pazite, da v masko ne postavite brisače, robčka in podobnega. Ne uporabljajte, če je notranja stran maske kontaminirana. Maske ne perite. Maske ne zdrobite ali deformirajte. Po nošenju se ne dotikajte površine maske.

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 0,36 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 5,70 €
Novo v ponudbi

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}