Masažne hlače Pirat

29
Šifra: {{data.code}}
Masažne hlače Pirat

Rezultati testov so pokazali, da 95 % oseb, ki so uporabljali  turbo mikro masažne hlače, je izgubilo v 2. mesecih od 2 do 9 cm, pa tudi več na obsegu.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 120 EUR, brezplačno za naročila nad 120 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Z nošenjem opravljajo mikro masažo:

*   temperatura kože narašča počasi in zmerno
*   izboljša se krvni obtok, poveča se izločanje vode iz telesa
*   intenzivno delujejo na maščobne blazinice
*   zrak prosto kroži med kožo in notranjo steno hlač
*   koža je po uporabi dobro prekrvavljena, na pogled mlajša, mehka, prožna in nežna

Jemanje mer: obseg bokov in obseg pasu.

Masažne hlače morajo biti ustrezne, kar pomeni, da niso pretesne niti preširoke. v primeru, da so pretesne, je moten krvni obtok in se skrajša življenjska doba materiala.  v primeru, da so preširoke, ne vršijo svoje funkcije masaže in neposredno zmanjšanja celulita.

Hlače se nosi v prostem času ( gospodinjska opravila, delo na vrtu), fitnes, sprehodi, kolesarjenje…nekateri vrhunski športniki jih uporabljajo pri treningih ( ogrevanje ).

Vzdrževanje

Zaradi močnejšega potenja je potrebno hlače po vsaki uporabi oprati ali vsaj splakniti v mlačni vodi do 30°. pri pranju uporabljajte le blage praške brez belil in praške, ki ne uničujejo naravnih materialov. hlač ne sušite v centrifugi oz. na aparatih, ki imajo toplotni izvor ( radiator, peč,…), ter direktno na soncu.

Oblačenje

Masažne hlače se obleče kot nogavice.najprej oblečemo noge nato pa še život, kar pomeni, da jih ne vlečemo od samega začetka, ampak jih postopoma polagamo na noge in boke, brez pretiranega vlečenja. to omogoča enakomerno porazdelitev tkanja na kožo.

Jemanje mer: obseg bokov in obseg pasu

  • surovinska sestava je iz 85 % naravnih materialov in 15 % umetne snovi,
  • notranja podloga – 100 % bombaž – pleten po posebnem vzorcu,
  • vmesna podloga – 100 % naravni kavčuk,
  • zunanja podloga – poliester ( kar omogoča nespremenjeno barvo hlač ).

Masažne hlače morajo biti ustrezne, kar pomeni, da niso pretesne niti preširoke. v primeru, da so pretesne, je moten krvni obtok in se skrajša življenjska doba materiala.  v primeru, da so preširoke, ne vršijo svoje funkcije masaže in neposredno zmanjšanja celulita.

Pri uporabi turbo  mikro masažnih hlač se ne uporablja nikakršnih dodatnih krem ali mazil.

Drugi so kupili tudi

Boljše počutje
Spletna cena 28,07 €
Prehranska dopolnila
Redna cena 40,97 €
Prehranska dopolnila
Spletna cena 8,31 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}