Masator Eurotherapy Classic

Šifra: {{data.code}}
Masator Eurotherapy Classic

Masažni aparat pomaga pri izkašljevanju. Komplet vsebuje tudi različne nastavke za masažo različnih delov telesa.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

MASSATOR THERAPY Profesionalni masažni aparat proizvajalca UK Health direct pomaga fizioterapevtom, da z masažo pomagajo pacientu pri izkašljevanu sekreta. Komplet vsebuje tudi različne nastavke za masažo različnih delov telesa.

Osnove delovanja
To napravo vedno uporabljajte skladno s temi navodili. Prosimo upoštevajte, da se morate izogibati uporabi te naprave v bližini srčnega spodbujevalnika, ali če imate raka. Če imate novo poškodbo ali težavo in če kot posledica uporabe te naprave pride do vnetje ali otekanje, morate to napravo prenehati uporabljati.
Če ste v kakršnemkoli dvomu, se posvetujte z vašim zdravnikom.

Varnost

Ta proizvod nima stranskih učinkov, kadar ga uporabljate skladno s temi navodili.
Naprave nikoli ne uporabljajte v bližini vode, na primer v kadi ali pod prho.
Priključite jo samo na izmenični tok. Če se naprava prične pregrevati, se samodejno izklopi in prepreči okvaro. Iz vtičnice je ne iztikajte tako, da vlečete za napajalni
kabel, in naprave nikoli ne držite za napajalni kabel. Pred uporabo odvijte napajalni kabel iz žleba v ohišju naprave. Pred čiščenjem napravo odklopite iz omrežja. Če je napajalni kabel poškodovan, naprave ne uporabljajte. Poškodovane proizvode sme popravljati samo Eurotherapy. Otroci in odrasle osebe z omejenimi fizičnimi, senzoričnimi ali mentalnimi sposobnostmi tega izdelka ne smejo uporabljati.

Stopalo in nožni prsti
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno predse, tako da je ročaj obrnjen
proti vam. Peto ali stopalo postavite na zadnji del osnovne plošče, tako da prsti segajo preko sprednjega dela. To koristi celotnemu stopalu. Po potrebi obravnavajte tako peto kot prste, npr. prsti na sprednjem delu osnovne plošče tako, da peta zadaj sega preko
osnovne plošče. Nožne prste se prav tako lahko obravnava s
kozmetično blazinico, če je tak napotek.
Prav tako lahko ponavljate obravnavo z refleksološko blazinico.
Gleženj
Začetna obravnava kot pri stopalih. Kjer je potrebno, posebna obravnava z uporabo
zvončastega nastavka skladno z navodili okrog mesta bolečine na gležnju.
Koleno
Začetna obravnava kot pri stopalih. Zdravljenje je treba izvajati okoli kolenskega sklepa
in ne neposredno na pogačici (za neposredno obravnavo pogačice uporabite zvončasti nastavek, če je tak napotek), in sicer tako, da se osredotočite večinoma na mišice na notranji strani in zadaj.
Boki, medenica in dimlje
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno ob telo, medtem ko sedite na stolu ali zofi. Pri zdravljenju kolka pričnite z mišicami okoli spodnjega dela hrbtenice in krožno napredujte h kolku tako da je ohišje poleg telesa. Področje dimelj obravnavajte z nogami, povsem iztegnjenimi naprej; z ročno uporabo usmerite Classic neposredno na mišice okoli dimelj.
Spodnji del hrbta
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno za vami, medtem ko sedite
na stolu ali zofi. Pri obravnavi hrbta pričnite na hrbtenici, a se osredotočite na mišice na
obeh straneh hrbtenice. Pritiskati ni treba, na Classic se samo naslanjajte. Zdravljenje
se bo samodejno širilo preko celotnega hrbta.
Trebuh
Classic držite v roki; trebuh masirajte z nežnimi krožnimi gibi.
Srednji del hrbta
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno za vami, medtem ko sedite na stolu ali zofi. Napravo namestite pod takim kotom, da je med obravnavo prizadetega mesta hrbet sproščen. Pričnite na hrbtenici in se osredotočite na mišice na obeh
straneh hrbtenice. Počivajte naslonjeni na Classic, saj ni treba izvajati nobenega pritiska.
Prsni koš
Classic držite v roki in krožite z njim po prsnem košu (nežni krožni gibi) ali ga uporabite v ohišju in ga namestite neposredno za vas, medtem ko ste na stolu (približno na
zgornji dve tretjini hrbta); tako bodo vibracije prodirale skozi vaše telo do prsnega koša.
Zgornji del hrbta
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno za vami, medtem ko sedite na stolu ali zofi. Ohišje postavite tako, da je ročaj spodaj in osnovna plošča zgoraj.
Pri obravnavi hrbta pričnite najprej na hrbtenici in se osredotočite na mišice na obeh straneh hrbtenice. Pritiskati ni treba, na Classic se samo naslanjajte. Zdravljenje se bo širilo čez ves hrbet.
Vrat
Classic vstavite v ohišje in ga namestite za vami, medtem ko sedite na stolu ali zofi.
Ohišje namestite tako, da je ročaj spodaj in osnovna plošča zgoraj. Obravnavajte mesto čim višje na hrbtu, tako da vam je še prijetno; zdravljenje se širi navzgor do področja vratu. Pri obravnavi hrbta pričnite na hrbtenici in se osredotočite na mišice na obeh straneh hrbtenice. Pritiskati ni treba, na Classic se samo naslanjajte. Če je tak napotek, lahko področje vratu obravnavate z zvončastim nastavkom.
Rama
Classic vstavite v ohišje in ga namestite neposredno za lopatico rame, medtem ko sedite na stolu ali zofi; naslonite se nazaj. Ni potreben noben dodatni pritisk. Ramo lahko enako
obravnavate z ročno uporabo Classica, tako da neposredno pritiskate na ramo s sprednje strani. Tak način uporabe Classica omogoča tudi obravnavo mišic zgornjega
dela roke in rotatorne manšete sklepa, kjer se roka združi z ramo. Če je tak napotek, lahko ramo obravnavate z zvončastim nastavkom.
Komolec
Classic vstavite v ohišje in si ga namestite v naročje. Dlan naj počiva na osnovni plošči, tako se pospeši krvni obtok v komolcu. Za komolčni sklep skladno z napotki uporabite
zvončasti nastavek.
Zapestje
Classic vstavite v ohišje in si ga namestite v naročje. Dlan naj počiva na osnovni plošči, da se poveča krvni obtok v zapestju. Če je tak napotek, za zapestje uporabite zvončasti
nastavek. Če je tak napotek, za sklep palca uporabite zaščito za palec.
Roka, prst in palec
Classic vstavite v ohišje in si ga namestite v naročje. Roka naj počiva na osnovni plošči, da se poveča krvni obtok v roki. Če je tak napotek, za sklepe prstov, členkov in dlani uporabite kozmetično blazinico. Če je tak napotek, za sklep palca uporabite zaščito palca.
Mišice
Classic uporabljajte kot ročno napravo. Vsako mišico masirajte z nežnimi krožnimi gibi skladno z navodili.
Obraz, oči, nos in ušesa
Classic uporabljajte kot ročno napravo. Obravnavanje področja obraza lahko izvajate bodisi s kozmetično blazinico ali z zvončastim nastavkom.
Lasišče
Classic uporabljajte kot ročno napravo. Ježasti nastavek pritrdite na osnovno ploščo.
Nežno češite lase nazaj. Dodaten pritisk ni potreben.

PRIKLJUČKI
Kozmetična blazinica
Uporabljajte jo za obravnavanje manjših sklepov (prsti na rokah in nogah ipd.); lahko se uporablja tudi za področje obraza.
Zaščita palca
Uporaba za obravnavo sklepov palca/ zapestja in za zdravljenje z globokim,
točkovnim pritiskom.
Zvončasti nastavek
Uporablja se pri neposredni obravnavi koščenih področij/sklepov; lahko se uporabi tudi na obrazu.
Refleksološka blazinica
Uporablja se za refleksološko obravnavo stopal (kite in živčni končiči) in kože pri težavah s kožo.
Ježasti nastavek
Uporablja se za zdravljenje lasišča.
 

TEHNIČNI PODATKI IN VARNOST
Celotne dimenzije 30 x 10 x 10 cm
Teža (Classic) 1,5 kg
Teža (ohišje) 1,5 kg
Motor 230V, 50 Hz izmenični tok
Nazivna moč 280–320 mA
Razpon oscilacij: 2200 o/m (obremenjeno) 2850 o/m (neobremenjeno)
Raven povzročenega hrupa < 50 dBA
Presek napajalnega kabla 2 x 0,75 mm2
Omrežna varovalka 3 A
Uporabna dolžina 3 m
Temperatura okolja (pribl.): do 48 ⁰C

Garancija
Eurotherapy Classic ima obsežno garancijo, katere dolžina je navedena na vašem računu.
Krije tako električne kot mehanske napake v materialu in pri montaži. Dokazi o napačni
uporabi, popravilih ali spremembah, ki jih izvede nepooblaščena tretja oseba, garancijo
razveljavi. Običajna obraba in uporaba, ki presega običajni namen, nista zajeta v garanciji.
Prosimo, da varno shranite vaš račun kot dokaz o nakupu in kot potrdil vaše garancije.
Za uveljavljanje zahtevka v okviru garancije pošljite celotno napravo skupaj z računom na naslov pooblaščenega servisa.
Potrdilo o preizkusu
Eurotherapy Classic je glede varnosti in uspešnosti v okviru EU testiral TÜV in izpolnjuje
standarde EN 60335-2-32:2003 + A1:2008 // EN60335-1:2002 + A11:2004+A1:2004
+ A12006 + A2:2006 + A13:2008 + A14:2010 + A15:2011 // EN62233:2008.

Čiščenje
Tako Eurotherapy Classic kot tudi nastavke je treba očistiti z zelo blagim čistilnim
sredstvom ali jih pred uporabo obrisati z alkoholno čistilno krpico. Ne uporabljajte močno
dišečih ali abrazivnih sredstev, saj lahko poškodujejo zunanjo površino. Ohišje naprave se nikoli ne sme zmočiti; nikoli ga ne potopite v vodo ali držite pod tekočo vodo.
Vzdrževanje
Eurotherapy Classic je zasnovan tako, da pri običajni uporabi ni potrebno nobeno
vzdrževanja. V masažnem aparatu ni delov, ki bi jih lahko popravljal uporabnik; ohišje se ne sme odpirati ali spreminjati.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.