Lincomplex, 28 kapsul

Blagovna znamka: Lek
Šifra: {{data.code}}
Lincomplex, 28 kapsul

Inovativno prehransko dopolnilo LINCOMPLEX® predstavlja tri stebre podpore delovanju in ravnovesju telesa ter imunskega sistema. Prvi steber so koristne bakterije Lactobacillus rhamnosus GG za črevesje.  Drugi steber sta mineral cink in vitamin B6 za imunski sistem.Tretji steber so vitamini B1, B2, B6, ki pripomorejo k sproščanju energije pri presnovi.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Inovativen LINCOMPLEX® predstavlja 3. generacijo Lekovih izdelkov z mlečnokislinskimi bakterijami.

 • Vsebuje najbolj proučevan sev Lactobacillus rhamnosus GG1 v kombinaciji z vitamini B (B1, B2, B6) in cinkom.
 • Za imunski sistem (cink in vitamin B6).*
 • Za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti (vitamina B2 in B6).1
 • Za ohranjanje zdravih sluznic (vitamin B2).*
 • Za energijo (vitamini B1, B2 in B6).*
 • Brez laktoze, glutena, proteinov mleka in želatine.
 • Formulacija nagrajena z zlatim priznanjem za inovativost pri Gospodarski zbornici Slovenije v letu 2019.

*Cink in vitamin B6 imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Vitamin B2 (riboflavin) in vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.  
Cink ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Cink ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in mikrohranil.
Cink ima vlogo pri sintezi beljakovin.

Vitamin B2 (riboflavin) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

LASTNOSTI IN DELOVANJE

 • LINCOMPLEX® vsebuje najmanj 1 × 1010 liofiliziranih bakterij Lactobacillus rhamnosus GG.
 • LINCOMPLEX® poleg mlečnokilsinskih bakterij vsebuje še skrbno izbrane vitamine: vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pirodiksin hidroklorid) ter mineral cink. 
 • Vlogo pri ohranjanju zdravih črevesnih sluznic ima vitamin B2.
 • Črevo predstavlja največjo sluznico. 70% imunskega sistema izhaja iz črevesja. To pomeni, da je pretežen del imunskega sistema odvisen od črevesnega imunskega sistema.2 Za pravilno delovanje imunskega sistema so potrebni mikroelementi (minerali in vitamini) in dovolj energije.34
 • Pri delovanju imunskega sistema sta pomembna mineral cink in vitamin B6, zato lahko njuno pomanjkanje v telesu vpliva na imunsko odpornost. Cink je znan tudi kot učinkovit antioksidant, kar pomeni da je vključen v proces zaščite celic pred oksidativnim stresom.567
 • Cink ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in mikrohranil. Prav tako pa je pomemben pri sintezi beljakovin.
 • Vitamina B2 in B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. 

Prehransko dopolnilo LINCOMPLEX® proizvajamo v sodobnem, visoko-tehnološkem, namenskem obratu v Mengšu, kjer poleg prehranskih dopolnil skladno z najvišjimi standardi razvijamo, proizvajamo in pakiramo zdravila, biološko podobna zdravila in zdravila, ki vsebujejo probiotike, za več kot 35 držav. Za vrednotenje kakovosti pri tovrstnih izdelkih je ključno preživetje bakterij v izdelku do konca roka uporabnosti. V izdelku LINCOMPLEX® je to zagotovljeno. Lek ima bogato tradicijo pri izdelavi izdelkov z mlečnokislinskimi bakterijami. 

NAMENJENO

 • Odraslim in otrokom od 6 leta dalje.
 • Za imunski sistem (cink in vitamin B6)
 • Za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti (vitamina B2 in B6)
 • Za energijo (vitamini B2, B2, B6)

DOBRO JE VEDETI

 • Bakterije v prehranskem dopolnilu so liofilizirane (tj. osušene pri nizki temperaturi), tako je omogočeno shranjevanje izdelka pri sobni temperaturi, in se ob tem ohranita oblika in funkcija bakterij v izdelku.
 • Da bi tudi po zaužitju ohranili sposobnost bakterij, prehranskega dopolnila LINCOMPLEX® ne jemljite z vročimi napitki ali alkoholom.
 • Ob jemanju z antibiotiki  priporočamo, da LINCOMPLEX® kapsulo vzamete najmanj 3 ure po zaužitju antibiotika.
 • LINCOMPLEX® je brez  laktoze, glutena, želatine in proteinov iz mleka.

Lactobacillus rhamnosus GG, ki je v izdelku LINCOMPLEX®, se v prehrani in prehranskih dopolnilih široko uporablja v svetu od leta 1990 in ima status GRAS (angl. Generally recognised- as-safe, splošno znano kot varno).

KAKO UPORABLJATI

Odrasli in otroci, starejši od 6 let 1 -2 kapsuli na dan

 

 

Vsebuje najbolj proučevan sev Lactobacillus rhamnosus GG1 v kombinaciji z vitamini B (B1, B2, B6) in cinkom.

 • Za imunski sistem (cink in vitamin B6).*
 • Za zmanjševanje utrujenosti in izčrpanosti (vitamina B2 in B6).1
 • Za ohranjanje zdravih sluznic (vitamin B2).*
 • Za energijo (vitamini B1, B2 in B6).*
 • Brez laktoze, glutena, proteinov mleka in želatine.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži. Ni potrebno shranjevanje v hladilniku.

NE JEMLJITE ČE

 • Ste alergični na katerokoli sestavino izdelka.
 • Imate hudo imunsko pomanjkljivost ali hudo bolezen (npr. AIDS, rakave bolezni, resna akutna stanja in podobno).

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Spletna cena 10,78 €
Novo v ponudbi
Prehranska dopolnila
Spletna cena 35,00 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.