Karbonoir Unikaten podstavek za Črno milo iz lesa slovenskega oreha

Blagovna znamka: Karbonoir
Šifra: {{data.code}}
Karbonoir Unikaten podstavek za Črno milo iz lesa slovenskega oreha

Podstavek je izdelan iz masivnega lesa drevesnih vrst, ki že stoletja rastejo pri nas v Sloveniji – to je orehovina, les, ki ima značaj! Uporabi se samo strukturno lep in zdrav les.

Spletna cena 15,62 €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Podstavek je izdelan iz masivnega lesa drevesnih vrst, ki že stoletja rastejo pri nas v Sloveniji – to je orehovina, les, ki ima značaj! Uporabi se samo strukturno lep in zdrav les.
Sledi sestavljanje, ki je ročno delo, pri katerem se veliko pozornosti nameni selekciji, izboru in postavitvi vizualno skladnih lesenih struktur.
Naoljen je z rastlinskim oljem.
Vsak podstavek je unikaten, z edinstvenim vzorcem in barvo. 
Leseni podstavek je sestavljen iz dveh delov: zgornjega in spodnjega. Povezana sta z magnetki majhne moči in se enostavno razstavita. 
To omogoča zelo enostavno čiščenje, poleg tega pa lahko oba dela uporabljate tudi posamično, kot dva podstavka.
 

Leseni podstavek se uporablja kot odlagalno držalo za trdo milo Karbonoir. V kopalnici, pri tušu, umivalniku… 
Na zgornjem rešetkastem delu podstavka se milo osuši in je zato vedno lepo, suho in prijetno za dotik.  Spodnji del prestreže mokroto oz. odcedek, ki ga preprosto očistimo pod tekočo vodo.
Z uporabo lesenega podstavka tudi podaljšamo življenjsko dobo mila, ker omogočimo odtekanje vode in sušenje.
Izdelek lahko temeljito operete pod tekočo vodo, pri tem si pomagajte s krtačko. Ko je očiščen ga posušite na zraku. Za podaljšanje življenjske dobe lahko očiščen in posušen podstavek naoljite s poljubnim oljem. Pred ponovno uporabo počakajte, da se olje popolnoma posuši.

Podstavek je izdelan iz orehovega masivnega lesa drevesnih vrst, ki že stoletja rastejo pri nas v Sloveniji!

Magnetke lahko odstranite s kovinskim koničastim predmetom, vendar pazljivo, da pri tem ne pride do poškodbe!

Drugi so kupili tudi

Novo v ponudbi
Osebna nega
Spletna cena 6,55 €
Osebna nega
Spletna cena 3,23 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 16,95 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}