i9 informirana steklenica za vodo 6,5 dcl

Blagovna znamka: i9bottle
Šifra: {{data.code}}
i9 informirana steklenica za vodo 6,5 dcl

Steklenička i91422 SPORT nudi dostop do kvalietne informirane vode in je odlična alternativa klasičnim plastenkam za enkratno uporabo.

 

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Vzdržljivo kakovostno steklo je kot naravni material najbolj primeren za shranjevanje in pitje vode. Za večjo varnost je steklo zaščiteno s silikonskimi obročki, ki zagotavljajo trden oprijem, dodatno stabilnost na spolzkih podlagah in zaščito pred naključnimi nesrečami. Informirana steklenička i91422 je primerna tako za tople kot hladne pijače.

Tehnologija, ki se uporablja za informiranje i91422 stekleničk (Poznik TP) je kombinacija več znanstvenih procesov, zmožnih vplivanja na mrežo skupnih molekul in različnih materij (vodo, steklo, plastiko, kovino...) s pomočjo informacij in kode. Poznik tehnologija izbere, ojača in vtisne specifično energetsko informacijo (vibracijo) v predmete po izbiri. Informacija je vtisnjena s pomočjo številk, kjer vsaka številka nosi zapis stoterih sklopov informacij. Kodiranje vključuje stroge postopke preizkušanja, zato nosi vsak izdelek poseben certifikat kakovosti. Delovanje informirane steklenice so potrdili citogenetski testi v Domžalah, testi v slovenskem Inštitutu za trajnostni razvoj ter testi na berlinskem Inštitutu za elektrofotoniko.

V i91422 SPORT steklenico natočite navadno vodo iz pipe ali pretočite vodo iz plastenke. Pri prvi uporabi se lahko pojavijo stranski učinki, kot so blaga driska, glavobol. V kolikor ne izginejo v nekaj dnevih, vam svetujemo, da se posvetujete z vašim zdravnikom. i91422 SPORT se lahko uporablja tudi za druge napitke kot so smoothie, čaji, pripravki za športnike ipd. Vsebina i91422 SPORT steklenice vpliva na molekularno strukturo vode. Voda je prisotna povsod, zato pozitivno vpliva na vse napitke in pripravke. i91422 SPORT informirano steklenico uporabljajte le za pitje naravnih napitkov, ki zdravju niso škodljivi.

Volumen: 6,5 dl

Kakovostno steklo, silikonski obročki in silikonski zamašek.

 • i91422 SPORT steklenico pred prvo uporabo temeljito operite po navodilih za vzdrževanje in čiščenje,
 • steklenice i91422 SPORT ne zapirajte s pokrovčkom med čiščenjem, saj se lahko v nasprotnem primeru v steklenici zaradi kemične reakcije s kisom ustvari povečan pritisk,
 • bodite pazljivi kadar uporabljate steklenico za vroče napitke kot so čaji. Steklenica postane vroča in se lahko opečete,
 • temperatura tekočine naj ne presega 60°C. Višja temperatura lahko poškoduje informiran čip ali steklo,
 • velike temperaturne razlike lahko poškodujejo steklenico (steklo poči ali se razbije) zato ne izpostavljajte steklenice ekstremnim temperaturnim razlikam,
 • ne postavljajte steklenice v zamrzovalnik,
 • silikonski obročki ščitijo steklenico pred udarci, vendar ne zagotavljajo popolne zaščite. Steklenica se še vedno lahko razbije,
 • poškodovano steklo je lahko zelo škodljivo za vaše zdravje,
 • tekočina v steklenici naj ne presega meje zgornjega silikonskega obročka, saj lahko pritisk potisne zamašek ven,
 • i91422 SPORT steklenice ne segrevajte na štedilniku ali v mikrovalovni pečici.

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Spletna cena 55,14 €
Boljše počutje
Spletna cena 8,88 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.