I-touch SURE inteligentni spodbujevalnik kontinence

2
Šifra: {{data.code}}
I-touch SURE inteligentni spodbujevalnik kontinence

Naprava krepi mišice medeničnega dna in pomaga, da ponovno pridobijo nadzorovalno sposobnost za zadrževanje urina. Uporabljamo pri stresni, urgentni ali mešani inkontinenci.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Učinek njenih stimulativnih programov je klinično potrjen in brez neželenih učinkov. Uporabljamo pri urinski inkontinenci in fekalni inkontinenci tako pri ženskah kot tudi pri moških.

Naprava ima 4 klinično dokazno učinkovite programe: za STRESNO, MEŠANO in URGENTNO INKONTINENCO ter program za vzdrževanje tonusa mišic medeničnega dna.

Naprava krepi mišice medeničnega dna in pomaga, da ponovno pridobijo nadzorovalno sposobnost za zadrževanje urina. Uporabljamo pri stresni, urgentni ali mešani inkontinenci. Učinek njenih stimulativnih programov je klinično potrjen in brez neželenih učinkov.

Napravo lahko uporabljamo tudi za krepitev mišic medeničnega dna po porodu, če po 6. tednih s Keglovimi vajami ne dosežemo želenega učinka zadrževanja urina.

Z analno sondo te naprave lahko zdravimo fekalno inkontinenco, tako pri moških kot pri ženskah, prav tako urinsko inkontinenco pri moških, največkrat po radikalnih odstranitvah prostate.

Kako deluje naprava?

Naprava itouch Sure nežno spodbuja mišice medeničnega dna s sondami oziroma blazinicami, ki so nameščene v vagino. Učinek njenih stimulativnih programov je klinično potrjen. Naprava itouch Sure namesto vas krepi mišice medeničnega dna in pomaga, da ponovno pridobijo nadzorovalno sposobnost za zadrževanje seča. Uporaba naprave odlično dopolnjuje vaje za krepitev mišic medeničnega dna. Napravo itouch Sure smo razvili na osnovi temeljitih raziskav ter se pri tem posvetovali tudi s strokovnjaki za kontinenco.

Z analno sondo te naprave je mogoče zdraviti tudi fekalno inkontinenco, in sicer tako pri moških kot pri ženskah.

Opomba: Zelo priporočamo uporabo vaginalne sonde Liberty (ki je priložena napravi) in analne sonde Type X-AP.

V nekaterih primerih, ko sonda ni primerna za zdravljenje določene motnje (še posebej, če gre za stanje urgentne inkontinence), lahko namesto nje uporabimo elektronske blazinice, ki jih pritrdimo na telo.

Če pri čemerkoli dvomite o uporabi naprave itouch Sure, se prej posvetujte s svojim zdravnikom ali urologom. 
 

Nastavitev in uporaba naprave itouch Sure je zelo preprosta.

1. postopek: V napravo vstavite baterije. Enkrat pritisnite in spustite gumb za vklop, da se prepričate, ali so baterije pravilno nameščene in ali naprava deluje. Zaslon se bo osvetlil in zaslišali boste zvočni signal. Enkrat pritisnite in spustite gumb za izklop, da napravo izklopite.

2. postopek: Vključite povezovalni kabel v napravo itouch Sure, kot je prikazano na sliki.

3. postopek: Drugi konec povezovalnega kabla priključite na sondo.

4. postopek: Vstavite sondo.

Upoštevajte naslednja navodila:
•    Preden vstavite sondo, pojdite na stranišče.
•    Pred vstavitvijo sonde se prepričajte, da je naprava izklopljena.
•    Sondo navlažite z ustreznim gelom ali vodo.
•    Sondo vstavite v vagino, kot bi vstavljali tampon, dokler ni viden samo še rob na koncu. Sonda se bo sama namestila v pravi položaj tako, da bo najširši del roba navpično.
•    Na začetku bo mogoče občutenje sonde nekoliko omejeno, vendar se bo pozneje izboljšalo. Pazite, da na začetku ne boste vadili s preveliko močjo in preobremenili mišic, preden boste pridobili popoln občutek. Občutek morda ne bo enakomeren in je lahko odvisen od občutljivosti živčevja.
•    Če boste za zdravljenje urgentne inkontinence uporabljali blazinice, jih namestite karseda nizko na obe strani hrbtenice.
 

Komplet vsebuje:

Aparat I-Touch SURE

kabel

Vaginalna ali analna sonda

Baterije

Naprave itouch Sure NE uporabljajte v naslednjih primerih:

•    če imate srčni spodbujevalnik ali težave s srčnim ritmom;
•    če ste noseči;
•    če so vam postavili diagnozo ali vas zdravili zaradi raka na materničnem vratu;
•    če imate ali ste imeli epilepsijo;
•    med vožnjo ali katerokoli drugo dejavnostjo, pri kateri bi zaradi nehotenega krčenja mišic lahko prišlo do nezgode;
•    ne uporabljajte je prvih 12 tednov po operaciji v anogenitalnem predelu; pred uporabo se morajo brazgotine popolnoma zaceliti.

PRED UPORABO OBVEZNO PREBERITE NASLEDNJE OPOZORILO:

•    Inkontinenco lahko povzročajo številni vzroki. Pred uporabo naprave itouch Sure priporočamo, da ugotovite, katero vrsto inkontinence imate in kaj je vzrok zanjo.
•    Če imate okužbo sečil ali kakršnokoli draženje kože v predelu vagine, vam uporabo naprave  itouch Sure odsvetujemo.
•    Posebna previdnost je potrebna, če nimate normalnega zaznavanja ali občutenja v vagini. Prosimo, preberite še poglavje o vstavljanju sonde.
•    Če ste imeli prolaps vagine, maternice ali se med vstavljanjem sonde pojavi neugodje, se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom ali urologom.

Opomba: Stimulator lahko varno uporabljate med menstruacijo, čeprav bo morda takrat uporaba nekoliko manj prijetna.

Če pri čemerkoli dvomite o uporabi naprave itouch Sure, se prej posvetujte s svojim zdravnikom ali urologom. 

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.