HydraMed kapljice za oči

Blagovna znamka: Hydramed
Šifra: {{data.code}}
HydraMed kapljice za oči

Hydramed kapljice za oči so sterilna oftalmološka raztopina brez konzervansov, ki vlažijo in ščitijo očesno površino. Edinstven učinek visoko molekularnega natrijevega hialuronata in polisaharida iz semen drevesa tamarinda (TS-polisaharid) dolgotrajno blagodejno deluje na očesno površino. Brez fosfatov in konzervansov. 

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Hydramed kapljice za oči so sterilna oftalmološka raztopina brez konzervansov, ki vlažijo in ščitijo očesno površino. Edinstven učinek visoko molekularnega natrijevega hialuronata in polisaharida iz semen drevesa tamarinda (TS-polisaharid) dolgotrajno blagodejno deluje na očesno površino. Brez fosfatov in konzervansov. 

Hydrmed kapljice za oči so na voljo v 10 ml kapalniku. 

Kako uporabljati Hydramed kapljice za oči? 

Hydramed kapljice za oči so sterilna raztopina visoko molekularnega natrijevega hialuronata in TS-polisaharida za dolgotrajno lajšanje težav s suhimi očmi. 

Natrijev hialuronat posnema delovanje mucina in ima zaradi viskoznosti raztopine odlične mazalne lastnosti, kar poveča učinek vlaženja oči in stabilizira solzni film. 

TS-polisaharid je naravna snov, pridobljena iz semen rastline Tamarindus indica, ki tvori zaščitni film na očesni površini in tako zaščiti površino roženice in veznice ter pomaga vzpostaviti fiziološko ravnovesje solznega filma. 

Sinergistično delovanje natrijevega hialuronata in TS-polisaharida varuje površino roženice in veznice pred draženjem zaradi okoljskih elementov (veter, sonce, dim, suh zrak) ter mehanskih dejavnikov (prekomerno izpostavljanje oči svetlobi ali dolgotrajno delo za računalnikom, uporaba kontaktnih leč in po operaciji oči). To zagotovi dolgotrajno olajšanje. 

Kapljice za oči Hydramed so primerne za uporabnike kontaktnih leč. 
 

1 kapljica v veznično vrečko enkrat ali večkrat na dan, odvisno od potrebe.

Natrijev hialuronat (0.2% w/v), TS-polisaharid (0.2% w/v), manitol, natrijev citrat, monohidrat citronske kisline, voda za injekcije. 

-    Samo za zunanjo oftalmološko uporabo.
-    Ne uporabljajte, če je zunanja embalaža poškodovana.
-    Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin.
-    Ne uporabljajte, če je pretekel rok uporabe.
-    Ne dotikajte se oči s kapalnikom.
-    Ne zaužite kapljic.
-    V redkih primerih lahko zaradi viskoznosti raztopine pride do rahle začasne zameglitve vida; priporočljivo je počakati, da zameglitev vida mine, preden se lotite dejavnosti, ki od vas zahtevajo jasen vid. 
-    Po aplikaciji počakajte vsaj 10-15 min pred aplikacijo drugih oftalmoloških pripomočkov. 
-    Po odprtju embalaže je rok uporabe 90 dni.
-    Po vsaki uporabi stekleničko tesno zaprite in se prepričajte, da na konici ni ostankov kapljic; če so, jih stresite s kapalnika z močnim gibom zapestja. 
-    Shranjujte izven dosega otrok.
-    Shranjujte pod temperaturo 25°C.
 

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Spletna cena 0,71 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.