Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje naglavnih uši in gnid, 100 ml

Blagovna znamka: Hedrin
Šifra: {{data.code}}
Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje naglavnih uši in gnid, 100 ml

Hedrin Once odstranjuje uši in gnide. Deluje tako, da uši fizično zaduši. Vsebuje Penetrol®, ki pomaga gelu prodreti v gnido in jo uničiti. Hedrin Once dokazano deluje že po enem samem nanosu. Teden dni po uporabi vseeno dodatno preverite, da zagotovo nobena uš ali gnida ni preživela odstranjevanja s tekočim gelom. Če odkrijete še žive uši, lahko ponovite nanos. Gel lahko varno uporabite tolikokrat, kot je potrebno, saj uši nanj ne razvijejo odpornosti.
 

Redna cena {{$func.formatPrice(price_data.price)}} €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Dokazano uniči uši in gnide samo z enim 15-minutnim nanosom.

Hedrin Once tekoči gel

•  Dokazano samo v 15 minutah ubije uši in gnide (jajčeca).

•  Deluje hitro in skrajša čas procesa odstranjevanja uši.

•  Ne vsebuje pesticidov (uš fizično zaduši).

•  Vsebuje Penetrol®, ki gelu pomaga prodreti v gnido (jajčece) in jo ubije v  15 minutah.

•  Primeren za uporabo od 6 mesecev starosti naprej in tudi v nosečnosti.

•  Brez neprijetnega vonja, ne sproži napadov astme in je primeren tudi za občutljivo kožo.

Izdelek lahko uporabljate za odstranjevanje uši pri vseh družinskih članih brez predhodnega obiska pri zdravniku. Izdelek kljub temu uporabljajte previdno, da se dosežejo kar najboljši rezultati. 

Pred uporabo izdelka natančno in v celoti preberite navodilo za uporabo. 


 

Kako uporabljati tekoči gel Hedrin Once

Hedrin Once je primeren za odrasle in otroke, starejše od 6 mesecev.

Opombe:

•  Tekoči gel Hedrin Once ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe in lase vedno držite stran od odprtega ognja.
•  Ob pojavu uši pri enem od družinskih članov preglejte še druge člane ter istočasno odstranjujte uši in gnide pri vseh, ki jih imajo.


NAVODILA ZA UPORABO

•  Z brisačo pokrijte ramena.
•  PRED VSAKO UPORABO PLASTENKO DOBRO PRETRESITE.
•  Na SUHE lase enakomerno nanesite zadostno količino gela Hedrin Once. Prekrijte celotno lasišče in lase tako, da so lasje PREPOJENI.
•  Gel vtrite v lase temeljito in enakomerno, s prsti ali z navadnim glavnikom, od lasnega korena do konic.
•  Gel pustite delovati na laseh vsaj 15 minut (lahko tudi dlje).
•  PREDEN ZMOČITE LASE, nanesite zadostno količino šampona. Šampon mora prekriti celotno lasišče in lase prepojene z gelom, da lahko učinkovito odstrani gel, ki odbija vodo. Če lase sperete preden nanesete šampon, se gel ne bo učinkovito odstranil.


Opomba: Hedrin Once vsebuje sredstvo proti penjenju, zato se šampon ne bo takoj penil. Šampon temeljito sperite z vodo. Po potrebi lahko nanesete balzam, izperete in posušite lase. Če opazite, da gel ni v celoti odstranjen, ponovite celoten postopek. Začnite z nanašanjem šampona na suhe lase.

Tekoči gel Hedrin Once vsebuje: Dimetikon  100.000 cst 4% w/w. Dimetikon ni kemični strup. Vsebuje tudi Penetrol® (nerolidol), PEG/PPG dimetikon kopolimer, silika sililat.

Pred uporabo Hedrin Once
 

Hedrin Once ne uporabljajte:

•  Če ste alergični na katero od navedenih sestavin.

•  Ne uporabljajte na poškodovani koži.

•  Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 6 mesecev.


Pri uporabi Hedrin Once bodite posebno pozorni na:

•  Tekoči gel Hedrin Once je spolzek. Dno kadi ali kabine za prhanje lahko ob uporabi tekočega gela ali spiranju las postane spolzko, zato bodite previdni. Vse ostanke gela sperite z detergentom in toplo vodo.

•  Samo za zunanjo uporabo.

•  Izogibajte se stiku z očmi. Če gel po nesreči pride v stik z očmi, spirajte z veliko vode. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč.

•  V primeru zaužitja se čim prej posvetujte z zdravnikom. S seboj vzemite pakiranje z izdelkom, da pokažete kaj ste zaužili.


Uporaba med nosečnostjo in dojenjem: Pri uporabi med nosečnostjo ali dojenjem ni nevarnosti, da bi katera od sestavin tekočega gela Hedrin Once povzročila neželene učinke.
Uporaba pri otrocih: Gel je primeren za odrasle in otroke, starejše od 6 mesecev.
Vožnja in upravljanje s stroji: Hedrin Once ne vpliva na vašo sposobnost vožnje in upravljanja s stroji. Površina, ki je bila v stiku z gelom, lahko postane spolzka, kar vpliva na vaš oprijem če rok ne izperete dobro.

Možni neželeni učinki
Pri uporabi Hedrin Once je možno luščenje lasišča, srbenje, rahlo draženje okrog oči in izpadanje las. Če se pojavijo kožni izpuščaji ali drugi znaki alergije, izdelek prenehajte uporabljati. 
Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. 
Če opazite katerega od navedenih ali druge neželene učinke, prenehajte uporabljati izdelek in se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}