Greensect PROTI KOMARJEM, 100ml

Blagovna znamka: Greensect
Šifra: {{data.code}}
15% Popusta
15% Popusta
Greensect PROTI KOMARJEM, 100ml

Učinkovito ščiti do 8 ur pred piki komarjev in drugih insektov. Koži prijazen, prijetnega vonja, učinkovina na rastlinski bazi. Primeren za otroke od 6 meseca starosti in osebe z občutljivo kožo.

6,80 € 5,78 €
Spletni popust: 15 % Prihranek: 1,02
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Stroški dostave po državah so naslednji:

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur
Avstrija, Nemčija, Madžarska 7 eur
Belgija, Češka, Luksemburg, Slovaška, Italija, Nizozemska 9 eur
Portugalska, Španija, Velika Britanija, Danska, Francija, Grčija, Poljska, Romunija, Švedska, Bolgarija, Estonija, Litva, Latvija, Finska, Irska 15 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

Greensect razpršilo učinkovito ščiti do 8 ur pred piki komarjev in drugih insektov!
•    Kombinacija sestavin je koži prijazna, prijetnega vonja in je prilagojena specifični senzoriki živali ter tako nudi zanesljivo zaščito pred pred komarji, obadi in drugimi brenčečimi insekti!
•    Razpršilo z naravnimi učinkovinami na rastlinski bazi za nanašanje na kožo in tudi na oblačila!
•    Učinkovit tudi pri močnem znojenju ter obstojen v vodi.
•    Dokazano nudi do 8 ur učinkovite zaščite pred piki komarjev!
•    Primeren za otroke od 6. meseca dalje in za osebe z občutljivo kožo!
•    Dermatološko preizkušen!
•    Laboratorijsko testirana učinkovitost!
•    Izdelek je vpisan v register biocidnih proizvodov!
•    Aktivna snov: olje Evkaliptus citriodora (EC olje), hidratirano, ciklizirano 10g/100g.
Greensect razpršilo proti komarjem je primeren za vso družino za vsakodnevno uporabo
 

Pred uporabo pretresite. Samo za zunanjo uporabo. Upoštevajte navodila na embalaži. Ne pršite direktno v obraz. Izogibajte se predelom neposredno okrog oči in ustnic. Ne zaužiti. Pri stiku z očmi izprati z obilico vode.
Greensect PROTI KOMARJEM enakomerno razpršite po koži in ga narahlo vtrite. Vtrite ga tudi na dele telesa pod tanjšimi tkaninami. Priporočen odmerek: približno 6 do 7 pritiskov na pršilko (1 ml) za površino 250 cm2. Lahko ga razpršite tudi po oblačilih, vendar ga pred tem preizkusite na bolj skritem delu oblačila, da ne bi povzročil madežev.
Zaradi uporabljene formule je zaščita obstojna tudi v vodi in ohranja učinkovitost tudi pri močnem znojenju. Je primeren tudi za otroke in osebe z občutljivo kožo. Pri večjih telesnih naporih je treba nanos obnoviti že po 3 do 4 urah. Predvsem na mestih, ki so bolj izpostavljena mehanskemu drgnjenju oblačil (pod hlačnicami in okrog pasu).
Svetujemo, da zaščitni nanos naredite pred morebitnim izpostavljanjem komarjem in drugimi insekti. Le tako boste vi in vaša družina odlično zaščiteni pred ne željenimi piki.
Pri zaščiti pred komarji in drugimi insekti je pomemben poseben vonj dišavne meglice okoli človeka, ki komarje, brenclje in druge brenčeče insekte odžene proč od nas.
Greensect nanos učinkovito preprečuje, da bi se komar približal koži.


Greensect nanos učinkovito preprečuje klopu, da bi zaznal vonj kože in s tem potencialni vir hrane, zato se ne prisesa.
 

Aktivna snov: olje Evkaliptus citriodora (EC olje), hidratirano, ciklizirano 10g/100g.

Ne pršite direktno v obraz. Izogibajte se predelom neposredno okrog oči in ustnic. Ne zaužiti. Pri stiku z očmi izprati z obilico vode.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}