Čitalnik FreeStyle Libre

160
Šifra: {{data.code}}
Čitalnik  FreeStyle Libre

Sistem FreeStyle Libre flash za spremljanje glukoze je sestavljen iz dveh glavnih delov: ročnega čitalnika in senzorja za enkratno uporabo, ki ga nosite na telesu. Čitalnik se uporablja za brezžično odčitavanje senzorja in dobivanje odčitkov glukoze. Vgrajen ima tudi merilnik vrednosti glukoze in ketonov v krvi, ki se uporablja s testnimi trakovi FreeStyle Optium za merjenje glukoze in ketonov v krvi. Senzor ni priložen.

Brezplačna telefonska številka Abbott Laboratories d.o.o. za pomoč uporabnikom izdelkov Libre: 080 11 00, podpora.si@abbott.com
 

Redna cena 59,90 €
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 4 eur

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

Set z čitalnikom 
Set z čitalnikom vsebuje:
• Čitalnik FreeStyle Libre
• USB-kabel
• Polnilnik
• Navodila za uporabo
• Vodič za hitri začetek

 

Indikacije za uporabo
Sistem FreeStyle Libre flash za spremljanje glukoze (»Čitalnik«) se uporablja s senzorjem FreeStyle Libre ali FreeStyle Libre 2 (»Senzor«) in je namenjen merjenju ravni glukoze v medcelični tekočini pri ljudeh (od 4. leta starosti), vključno z nosečnicami, ki trpijo za sladkorno boleznijo. Čitalnik in senzor sta zasnovana kot nadomestek za merjenje vrednosti glukoze v krvi pri samonadzoru sladkorne bolezni pa tudi za odmerjanje inzulina.  

Uporaba pri otrocih (od 4 do 12 let) je dovoljena, le če je oseba, ki skrbi za otroka, stara več kot 18 let. Skrbnik je odgovoren za upravljanje čitalnika in nastavitev senzorja ter za interpretacijo ali pomoč otroku pri interpretaciji rezultatov meritev vrednosti glukoze, ki so dobljeni s pomočjo senzorja.

Čitalnik se uporablja za odčitavanje glukoze s senzorja. Shrani lahko približno 90 dni zgodovine glukoze in beležk, ki jih vnašate o dejavnostih, kot so jemanje inzulina, hranjenje ali telovadba. Ti podatki vam lahko pomagajo razumeti, kako določene dejavnosti vplivajo na vašo glukozo.
 

Podatki o sistemu
• Čitalnik je zasnovan za uporabo samo s testnimi trakovi za merjenje glukoze in ketonov v krvi FreeStyle Optium ter kontrolnimi raztopinami MediSense.
• Izogibajte se, da bi prah, umazanija, kri, kontrolna raztopina, voda in druge snovi vstopile v vrata USB in režo za testne trakove na čitalniku.
• Fiziološke razlike med medcelično tekočino in kapilarno krvjo se lahko odražajo v razlikah v odčitkih glukoze. Med hitrimi spremembami glukoze v krvi, na primer po obroku, odmerku inzulina ali telovadbi, lahko opazimo razlike v odčitkih glukoze v medcelični tekočini in v kapilarni krvi.
• Pogoji močne dehidracije ali povečane izgube tekočine lahko povzročijo napačne rezultate. Če menite, da ste dehidrirani, se takoj posvetujte s strokovno medicinsko osebo.
• Set s senzorjem naj bo shranjen pri temperaturi med 4 °C in 25 °C. Čeprav ga ni treba hraniti v hladilniku, ga lahko hranite v njem, dokler je temperatura v hladilniku med 4 °C in 25 °C.
• Če imate dogovorjen pregled, ki vključuje uporabo močnega magnetnega ali elektromagnetnega sevanja, kot je rentgeni, MR (slikanje z magnetno resonanco) ali CT (računalniška tomografija), odstranite senzor, ki ga nosite, in si po pregledu vstavite novega. Vpliv teh pregledov na delovanje sistema za spremljanje glukoze ni raziskan.
• Sistem ni raziskan na ljudeh na dializi ali pri otrocih, mlajših od 4 let.

Lastnosti sistema
Več podatkov o tehničnih značilnostih si lahko preberete v navodilih za uporabo testnih trakov in kontrolnih raztopin.

Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo, ki so priložena izdelku.

ADC-23724 v. 1.0

DOWNLOAD Freestyle Libre softver:

Kliknite za dowonload za PC

Kliknite za download za MAC
 


VIDEO: Predstavitev sistema Libre Freestyle Libre


 
VIDEO: Namestitev senzorja
VIDEO: Vaše prvo odčitavanje
VIDEO: Lastnosti in nastavitve sistema
VIDEO: Zamenjava senzorja
VIDEO: Boljši vpogled, boljše vodenje

 


VIDEO: Zakasnitev

 ADC-23724 v. 1.0

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 15,73 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 99,00 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}