Florazauber, probiotični kompleks 23 sevov, 60 kapsul

Blagovna znamka: Naturtreu
Šifra: {{data.code}}
Novo v ponudbi
Novo v ponudbi
Florazauber, probiotični kompleks 23 sevov, 60 kapsul

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Florazauber, probiotični kompleks spada med inovativne formulacije in vsebuje kar 23 specifičnih sevov bakterijskih kultur z visokim odmerkom.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Florazauber, probiotični kompleks spada med inovativne formulacije in vsebuje kar 23 specifičnih sevov bakterijskih kultur z visokim odmerkom.

Inovativna formulacija združuje posebej izbrane najboljše seve, akacijeva vlakna kot prebiotik in vitamine skupine B z namenom ohranjanja uravnoteženega mikrobioma³ in zdrave črevesne sluznice¹, prispeva k optimalnemu delovanju imunskega sistema² ter pripomore k splošnemu dobremu počutju⁴.

Močni simbiotični mešanici pa je dodan tudi sev kvasovke Saccharomyces Boulardii (poznan po naravni odpornosti na antibiotike).

V našem črevesju domuje več kot 100 bilijonov mikroorganizmov in prav pestrost različnih bakterij ter njihovo medsebojno razmerje sta ključna za dobro presnovo in razgradnjo neuporabnih sestavin hrane. Na sestavo bakterij, njihovo medsebojno razmerje in število različnih sevov pri posamezniku vplivajo tako starost, spol, življenjski slog in različni okolijski dejavniki, kot tudi uporaba zdravil, zlasti antibiotikov.

Ključno vlogo pri oblikovanju unikatne mikrobiote pa ima v glavnem naša prehrana, saj prehrana zagotavlja hranila tako za nas kot tudi za bakterije. Za zapolnitev vrzeli se priporočajo tudi dobri probiotični pripravki, ki imajo čimbolj pestro sestavo različnih sevov.

Prednosti probiotičnega kompleksa

 • 100 milijard živih bakterijskih kultur na gram
 • 23 preverjenih bakterijskih sevov najvišje kakovosti
 • Vsebuje tudi sev kvasovke Saccharomyces Boulardii
 • Pakirano v posebni kapsula s postopnim sproščanjem

Zakaj je Florazauber probiotični kompleks prava izbira?

Število bakterijskih sevov in število enot, ki tvorijo kolonije, je pri izdelku večje kot pri formulacijah večine drugih proizvajalcev. Kompleks vsebuje 23 posebej izbranih bakterijskih sevov in 100 milijard kolonijskih enot na gram, poleg tega so vsi bakterijski sevi tudi laboratorijsko testirani.

Dodana so tudi akacijeva vlakna z visoko prebiotično vrednostjo (vsebujejo najmanj 80 % topnih vlaknin) predstavljajo super hrano za  seve, kar znatno podaljšuje njihovo aktivnost. 

Posebna rastlinska kapsula omogoča, da mešanica mikrobioloških kultur pride do svojega cilja v živem, nepoškodovanem stanju, hkrati zagotavlja postopno sproščanje vzdolž črevesja.

Koristi vitamina B2

 • ¹prispeva k vzdrževanju zdravih sluznic,
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
 • ⁴prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • ⁴prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema,
 • prispeva k ohranjanju zdrave kože.

Koristi vitamin B6

 • ²prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema,
 • ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov,
 • ima vlogo pri delovanju imunskega in živčnega sistema,
 • ⁴prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
 • ⁴prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju,
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Viri:

³Schaupp L et al. Interferoni tipa I, ki jih povzroči mikrobiota, vodijo uravnoteženo bazalno stanje dendritičnih celic. Maj 2020.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Florazauber probiotični kompleks je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

 • Primerno za vegane in vegetarijance,
 • proizvedeno brez GSO,
 • brez dodanih pomožnih snovi,
 • brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

 1 kapsulo na dan s kozarcem vode.

Najbolje je, da kapsulo vzamete vsako jutro. Približno 30 minut pred in po zaužitju se izogibajte vroči hrani, saj so kulture občutljive na toploto.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Vsebina: 60 kapsul 

Povprečna vsebnost 1 kapsule PDV%
Akacijeva vlakna 120 mg
Lactobacilus acidophlus (LA85) 10 mrd CFU
na odmerek
Lactobacilus crispatus (LCr86)
Lactobacilus casei (LC89)
Lactobacilus paracasei (LC86)
Lactobacilus rhamnosus (LRa05)
Lactobacilus reuteri (LR08)
Lactobacilus helveticus (LH76)
Lactobacillus fermentum (LF61)
Lactobacillus salivarius (LS97)
Bifidobacterium Lactis (BLa80)
Bifidobacterium breve (BBr60)
Bifidobakterium longum (BL21)
Bifidobakterium bifidum (BBi32)
Bifidobacterium infantis (B145)
Lactobacillus bulgaricus (LH76)
Lactobaccilus gasseri (LG08)
Lactobaciluss plantarum (Lp90)
Streptococcus thermophilus (ST81)
Lactobacillus brevis (LB01)
Lactobazillus lactis (LLa22)
Bifidobakterium Animalis (BA12)
Lactobacillus Johnsonii (LJ09)
Saccharomyces Boulardii 500 mio CFU
na odmerek
Vitamin B2 0,21 mg 15
Vitamin B6 0,21 mg 15
PDV - priporočen dnevni vnos

Sestavine: akacijeva vlakna, žive bakterijske kulture z več sevi 100 milijard CFU/g (sevi: Lactobacilus acidophlus, Lactobacilus crispatus, Lactobacilus casei, Lactobacilus paracasei, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus reuteri, Lactobacilus helveticus, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus sadobacterium, Bidobacterium. Bidobacterium. Lactis , Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobaccilus gasseri, Lactobaciluss plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium Animalis, Lactobacillus Johnsonii), kalcijev karbonat, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), Saccharomyces Boulardii 20 milijard cfu/g, riboflavin 5'-fosfat, piridoksin hidroklorid.

Neto teža: 22,53 g

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Samo za odrasle osebe. Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 28,40 €
Hitra odprema
Prehranska dopolnila
Spletna cena 24,65 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.