Eucerin Sun Oil Control Dry Touch kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30, 200ml

Blagovna znamka: Eucerin
Šifra: {{data.code}}
20% Popusta
Priporočajo-dermatologi
20% Popusta
Priporočajo-dermatologi
Eucerin Sun Oil Control Dry Touch kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30, 200ml

Ta izjemno lahki kremni gel za zaščito pred soncem je prijeten za uporabo in učinkovit. Hitro se vpije in ne pušča nobenih sledov, koža pa je takoj po njegovi uporabi suha na otip. Nudi vrhunsko zaščito za vse tipe kože.

Eucerin Sun kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30 ščiti mastno in k aknam nagnjeno kožo pred poškodbami kože, ki jih povzroča sonce, z napredno spektralno tehnologijo – Advanced Spectral Technology – in obrambo pred HEV-svetlobo za visoko UV-zaščito ter poskrbi za celodnevno uravnavanje sebuma in leska, prilagojeno suhi, občutljivi, mastni ali k aknam nagnjeni koži.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Akcijska cena - 20 % 19,30 € Redna cena (18,33 € Najnižja cena v 30 dneh.) Akcijska cena velja od 15.04.2024 do 30.04.2024
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Nemasten izdelek za zaščito obraza pred soncem za mastno in k aknam nagnjeno kožo

UV-svetloba je glavni vzrok za poškodbe kože zaradi sonca, toda tudi visokoenergijska vidna svetloba (HEV) lahko sproži nastanek prostih radikalov, ki dodatno obremenijo kožo.
Eucerin Sun Oil Control Dry Touch kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30 je izjemno lahek zaščitni izdelek za telo. Klinično in dermatološko je potrjeno, da je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo, mastno in k aknam nagnjeno kožo. 

Kremni gel za zaščito pred soncem nudi visoko UV-zaščito: UVA- in UVB-filtri izpolnjujejo visoke standarde, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe, in raven UVA-zaščite je višja od priporočila EU. Eucerinova napredna spektralna tehnologija Advanced Spectral Technology združuje te širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UVA- in HEV-svetloba. Formula vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK, in tehnologijo uravnavanja olja z matirnimi pigmenti, ki zagotavlja takojšen suh otip kože.

Sun Oil Control Dry Touch kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30 se hitro vpije in ne pušča sledov na koži. Je odporen proti vodi, potu in pesku (pesek se veliko manj lepi na kožo). 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da občutljiva koža, vključno z mastno in k aknam nagnjeno kožo, izdelek zelo dobro prenaša. Ta izdelek je bil preizkušen v vročih in vlažnih podnebjih in je dokazano primeren za uporabo v teh razmerah.

Glavne ugotovitve

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU), v katero je bilo vključeno 123 žensk v starosti med 18 in 55 let, ki redno uporabljajo izdelke za zaščito telesa pred soncem. Sodelujoče so po dveh tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

Zagotavlja učinkovito zaščito pred sončnimi opeklinami. (98 %)
Učinkovito preprečuje poškodbe kože zaradi sonca. (98 %)
Je nemasten. (98 %)
Ima izjemno lahko teksturo. (96 %)
Nelepljiv (95 %)
Vpije se v nekaj sekundah. (92 %)
Zagotavlja takojšen suh otip kože. (91 %)
2 Beiersdorf AG, uporaba izdelka, april–maj 2019 

 
Lastnosti


izjemno lahka tesktura
hitro se vpije
nemastno
nelepljivo
ne pušča sledov na koži
ekstra vodoodporno
odporen proti potu
odporen proti pesku
rahlo odišavljeno

Trije koraki za optimalno zaščito pred soncem

Izberite ustrezen izdelek.

Izberite izdelek, ki nudi ustrezno raven zaščite za vašo kožo. Izdelek mora ščititi pred UVA- in UVB-žarki ter nuditi obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Izdelek naj bo tudi primeren za vaš tip in stanje kože.
 

Uporabite ustrezno količino.

Pomembno je, da uporabite dovolj izdelka in ga redno ponovno nanašate.
Za merjenje količine lahko uporabite svojo dlan. Priporočamo debelo črto izdelka za zaščito pred soncem (ki sega od konice sredinca do zapestja) za vsak predel (1–11) na sliki:

1. Obraz in vrat
2 in 3. Obe roki
4. Prsni koš
5.  Trebuh
6 in 7. Zgornji del nog (spredaj in zadaj)
8 in 9. Spodnji del nog (spredaj in zadaj) in stopala
10. Rame in zgornji del hrbta
11. Spodnji del hrbta
Za nanos na celo telo boste potrebovali količino izdelka v velikosti žogice za golf. Priporočamo, da za zaščito občutljive kože na obrazu in vratu (predel 1) uporabite enega od naših izdelkov za zaščito obraza pred soncem.

Skrbno nanesite.

Pazite, da so vsi izpostavljeni predeli ustrezno zaščiteni. Nekatere dele lahko hitro prezremo. Ne pozabite na ušesa, zadnji del vratu, hrbet in ramena, zadnji del rok, dlani, stopala ter predele na robovih kopalk.
Eucerinova raziskava3 je pokazala, da je v povprečju približno 14 % hrbta pri ženskah in 22 % pri moških pogosto izpostavljenih sončnim žarkom brez vsakršne zaščite.

3 Beiersdorfova interna študija, izvedena leta 2016, o uporabi zaščite pred soncem na vzorcu 52 udeležencev (29 žensk, 23 moških)

Pomembna navodila za uporabo

Izdatno nanesite pred izpostavljenostjo soncu in pogosto obnavljajte nanos, zlasti po plavanju, potenju ali otiranju z brisačo, da ohranite prvotno raven zaščite. Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite. Ne zadržujte se predolgo na soncu, tudi če ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem. Čezmerna izpostavljenost soncu lahko resno ogrozi zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Pustite, da se izdelek povsem vpije, in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko izdelek na njih pusti madeže.

Vse sestavine

Aqua, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Distarch Phosphate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Carrageenan, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Parfum

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 13,15 €
Priporočajo-dermatologi
Priporočajo-dermatologi

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.