Eucerin Aquaphor mazilo malo 45 ml

Blagovna znamka: Eucerin
Šifra: {{data.code}}
Priporočajo-dermatologi
Priporočajo-dermatologi
Eucerin Aquaphor mazilo malo 45 ml

Pospeši regeneracijo kože

Mazilo brez vode, ki obnovi, zaščiti in pomiri suho do zelo suho, razpokano in razdraženo kožo. Ustvari idealno zaščitno bariero, ki spodbuja regeneracijo kože.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Koža trdo dela, da zaščiti telo, vendar lahko zaradi tega včasih postane zelo suha, razpokana in razdražena. Potrebuje nego za prvo pomoč.

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo oskrbi suho do zelo suho, razpokano in razdraženo kožo z nego za prvo pomoč, ki jo potrebuje. Mazilo brez vode na koži tvori nežno, delno okluzivno zaščitno bariero, ki spodbuja naravni prenos vodne pare in kisika v kožo in iz nje, kar koži omogoča, da »diha«, in okrepi njeno naravno zaščitno bariero. Mazilo je obogateno z glicerinom in pantenolom.  Glicerin je učinkovita vlažilna sestavina, ki privlači vodo in jo pomaga zadržati v koži. Deluje skupaj s pantenolom, ki pomaga pospešiti regeneracijo in obnovitev kože, obenem pa jo tudi vlaži.

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo, ki ne vsebuje dišav in konzervansov, obnovi zelo suho, razpokano in razdraženo kožo, kar je klinično in dermatološko dokazano.
Pomirjajoče prozorno mazilo je enostavno za nanos in se ga nežno vmasira v problematična območja kože, kot so kolena in komolci, razpokani členki in obnohtna kožica ter razpokane pete. Ker vsebuje malo sestavin, ga občutljiva koža dobro prenaša in je primerno za uporabo pri dojenčkih in otrocih, na majhnih opeklinah in na koži po površinskih dermatoloških postopkih, kot so laserski postopki in kemični pilingi1. Koža je regenerirana, zaščitena in obnovljena.

1 Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo se lahko uporabi po končani epitelizaciji kože (tj. ko nastane novo tkivo) in ne na odprtih, mokrih ali krvavečih ranah.  Vprašajte dermatologa za nasvet, kako dolgo po postopku morate počakati z uporabo izdelka.


Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit, koža pa ga zelo dobro prenaša, kar velja celo za ekstremno suho, razpokano ali razdraženo kožo.

Glavne ugotovitve

Klinične in dermatološke študije z izdelkom Eucerin Aquaphor dokazujejo njegovo učinkovitost (splošno in na specifičnih delih telesa) in dober odziv kože (splošen in z vidika nekomedogenosti).

Splošna učinkovitost


Desetdnevna študija v kliničnih pogojih pri 25 udeležencih, starih od 18 do 50 let, je pokazala, da Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo pomembno skrajša čas, ki ga koža potrebuje za regeneracijo.

Učinkovitost pri negi suhe, hrapave in razpokane kože na rokah


V drugi, sedemdnevni klinični študiji je 17 udeležencev redno nanašalo Eucerin Aquaphor mazilo na eno roko, druga roka pa je bila namenjena kontroli. Študija je rezultate izmerila klinično s korneometrom (znanstvenim instrumentom za merjenje navlaženosti kože) in z zbiranjem mnenj udeležencev. Rezultati so pokazali, da:

– mazilo zagotavlja statistično pomembno in vidno izboljšanje suhe kože na rokah preko noči; 
–se z redno sedemdnevno uporabo stanje kože še naprej izboljšuje.

Splošno dober odziv kože 


Študija odziva kože pri 202 udeležencih, starih od 17 do 65 let, ni pokazala nobenih alergijskih reakcij na uporabo izdelka in je potrdila, da kože izdelek zelo dobro prenaša.

Nekomedogeno 


V tretji študiji je 27 udeležencev, starih od 19 do 55 let, uporabljalo izdelek najmanj enkrat dnevno v obdobju štirih tednov. Dermatologi, ki so analizirali rezultate, so sklenili, da je mazilo nekomedogeno.

Lastnosti
brez dišav
brez konzervansov
nekomedogeno

Nanesite na prizadeta območja tolikokrat, kot je potrebno.
Količina izdelka v velikosti majhne konice prsta običajno zadošča za obe roki. Količina izdelka v velikosti srednje velike konice prsta zadostuje za problematična območja na dojenčkovi koži, nekoliko večja količina pa je idealna za posamezno stopalo.
Vmasirajte v kožo s konicami prstov. Mazilo se enostavno razmaže, ko se segreje.
Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Počakajte, da se epitelizacija kože konča, šele nato uporabite izdelek.

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo oskrbi zelo suho kožo z nego za prvo pomoč, ki jo potrebuje, in klinično dokazano obnovi suho do zelo suho, razpokano ali razdraženo kožo.
Sestavini Paraffinium Liquidum (tekoči parafin) in Cera Microcristallina (lahek in prožen vosek) v prozornem mazilu brez vode omogočata enostaven in nežen nanos na problematična območja kože. Na koži tvorita zaščitno, delno okluzivno bariero, ki spodbuja naravni prenos vodne pare in kisika v kožo in iz nje, kar koži omogoča, da »diha«, in okrepita njeno naravno funkcijo bariere. Glicerin in pantenol v formuli sta vlažilni aktivni sestavini, ki zgladita kožo in jo oskrbita z vlago, ki jo potrebuje, da pospešita regeneracijo kože.

Drugi so kupili tudi

Novo v ponudbi
Priporočajo-dermatologi
Novo v ponudbi
Priporočajo-dermatologi
Prehranska dopolnila
Spletna cena 24,65 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.