Donna Glove rokavica za samopregledovanje dojk

Blagovna znamka: Dr. Gorkič
Šifra: {{data.code}}
Donna Glove rokavica za samopregledovanje dojk

Rokavica Donna Glove je medicinski pripomoček za samopregledovanju dojk. Uporaba rokavice Donna Glove zmanjša trenje pri samopregledovanju dojk in omogoča 2- do 3-krat boljše tipno zaznavanje morebitnih sprememb v tkivu.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Rokavica Donna Glove je medicinski pripomoček za samopregledovanju dojk. Uporaba rokavice zmanjša trenje pri samopregledovanju in omogoča 2- do 3-krat boljše tipno zaznavanje morebitnih sprememb v tkivu. Zgodnje zaznavanje sprememb omogoča hitrejšo diagnostiko in (po potrebi) boljše možnosti za uspešno zdravljenje. Rokavica Donna Glove je namenjena osebni večkratni uporabi. Priporočljiva je za ženske, starejše od 20 let. 

Kako uporabljati rokavico Donna Glove?

Priporočljivo je, da pripomoček uporabljate v ležečem položaju, saj je tako površina tkiva dojk večja, prav tako pa se na dnu rokavice ne nabira olje, kar zmanjšuje učinkovitost.

Izvedite naslednje korake:

 1. Vstavite dlan v rokavico Donna Glove.
 2. Roko dvignite nad glavo in preglejte dojko.
 3. S prosto dlanjo trdno držite dojko, z dlanjo v rokavici Donna Glove pa izvedite pregled.
 4. Pri pregledu uporabljajte konice treh srednjih prstov in jih premikajte naprej in nazaj. S temi gibi se počasi po 5 cm premikajte po dojki in jo pretipajte.
 5. Nato preglejte isto območje s krožnimi gibi v desno in levo.
 6. Ponavljajte ta postopek, da pretipate celotno tkivo dojk in predel pazduhe.

S krožnimi gibi pretipajte celotno dojko in pregled zaključite pri bradavicah.

 • Pretipajte predel od ključnice navzdol
 • Pretipajte predel pod pazduho
 • Pretipajte obe dojki
 • Pretipajte bezgavke (tudi če so neboleče)
 • Preverite, ali otipate kakršno koli zadebelitev tkiva
 • Bodite pozorni na vse spremembe

 

Če odkrijete kakršnekoli nenavadne zatrdline, tudi drobne, spremembe v tkivu dojke, pike, izpuščaje ali anomalije bradavic, se takoj posvetujte z zdravnikom.

Samopregledovanje dojk ne nadomešča rednih obiskov ginekologa in mamografije.

Sestava:

Zdravju neškodljiv poliuretanski sloj na zunanji strani rokavice, mineralno olje NF18 v notranjosti rokavice.

Rokavico sestavljajo 3 poliuretanske plasti; med prvo in drugo plastjo je mineralno olje, ki poveča občutljivost otipa in omogoča gladke gibe brez zatikanja. Med drugo in tretjo plastjo je prostor za dlan.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.