COMPEED OBL.ZA KUR.OČESA MOIST 6/1

Blagovna znamka: Compeed
Šifra: {{data.code}}
COMPEED OBL.ZA KUR.OČESA MOIST 6/1

Compeed® obliži za kurja očesa posebej oblikovani za lajšanje bolečine z mehčanjem & lažjim odstranjevanjem kurjega očesa.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Ciljno in neprekinjeno vlaženje. Pomaga prepreciti kurja ocesa.
Takoj olajša bolečino, ščiti pred pritiskom in drgnjenjem ter ostane na mestu. 
Nudi vec kot le obicajno vlaženje. COMPEED® vlažilni obliži za kurje oci zahvaljujoc svojemu oblazinjenju in neprekinjenem vlaženju pomagajo preprecevati nastanek kurjih oci. COMPEED® obliž s hidrokoloidnotehnologijo z edinstvenim jedrom z mehcalnim serumom: • Nudi ciljno in neprekinjeno vlaženje v otrdelih plasteh kože. • Šciti in oblazini pred drgnjenjem in pritiskom.• Olajša bolecino na tockah pritiska in otrdeli koži, ki formira kurje oko. • Narejeno, da pomaga prepreciti kurje oci, še preden se pojavijo. NAVODILA: 1. Pred uporabo mora biti koža cista in suha. 2. Odstranite zašcitno folijo, ne dotikajte se lepljivega dela. 3. Obliž cvrsto namestite na kurje oko tako, da je vlažilni disk centriran na sredino, robove obliža pogladite ob kožo. 4. Obliž pustite na koži, dokler se sam ne odlepi. 5. Za najboljše rezultate uporabljajte COMPEED® dokler se tretirana koža ne zmehca in pozdravi.Po potrebi uporabite za mehcanje ali preprecevanje nastajanja otrdele kože, ki tvori kurja očesa.

1. Pred uporabo mora biti koža čista in suha. 2. Odstranite zaščitno folijo, ne dotikajte se lepljivega dela. 3. Obliž čvrsto namestite na kurje oko tako, da je vlažilni disk centriran na sredino, robove obliža pogladite ob kožo. 4. Obliž pustite na koži, dokler se sam ne odlepi. 5. Za najboljše rezultate uporabljajte COMPEED® dokler se tretirana koža ne zmehča in pozdravi. Po potrebi uporabite za mehčanje ali preprečevanje nastajanja otrdele kože, ki tvori kurja očesa.

elastični obliž v barvi kože z aktivnim gelom (hidrokoloidna tehnologija)

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 5,70 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}