Čitalnik FreeStyle Libre 2

1
Blagovna znamka: Abbott
Šifra: {{data.code}}
Čitalnik FreeStyle Libre 2

Sistem za nadzor glukoze FreeStyle Libre 2 ima dva glavna dela: ročni čitalnik in senzor za enkratno uporabo, ki ga nosite na telesu. S čitalnikom brezžično skenirate senzor in pridobite odčitke glukoze. Čitalnik deluje samo s senzorji FreeStyle Libre 2 in ga ni mogoče uporabljati z drugimi senzorji. Senzor FreeStyle Libre 2 samodejno komunicira s čitalnikom in vam lahko posreduje alarme za glukozo, če se odločite, da jih vklopite. Čitalnik ima vgrajen tudi merilnik za testiranje glukoze in ketonov v krvi.

Za uporabo senzorja potrebujete senzor

Ker je izdelek medicinski pripomoček, vračilo ni možno.

Brezplačna telefonska številka Abbott Laboratories d.o.o. za pomoč uporabnikom izdelkov Libre: 080 11 00, podpora.si@abbott.com

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

•    Čitalnik je zasnovan tako, da se uporablja samo s testnimi trakovi za določanje glukoze in ketonov v krvi FreeStyle Optium in kontrolno raztopino MediSense.
•    Izogibajte se vnašanju prahu, umazanije, krvi, kontrolne raztopine, vode ali drugih snovi v vrata USB in testnega traku čitalnika.
•    • Če želite prejemati alarme, jih morate VKLOPITI in zagotoviti, da je vaš čitalnik ves čas na razdalji 6 metrov (20 čevljev) od vas. Doseg prenosa je 6 metrov (20 čevljev), če je prenos neoviran. Če ste izven dosega, morda ne boste prejeli alarma za glukozo.
•    Da bi preprečili zamujene alarme, se prepričajte, da je čitalnik dovolj napolnjen in da sta zvok in/ali vibracija vklopljena.
•    Raven glukoze v intersticijski tekočini se lahko razlikuje od ravni glukoze v krvi in lahko pomeni, da se odčitki glukoze v senzorju razlikujejo od odčitkov glukoze v krvi. To razliko lahko opazite v času, ko se vaša glukoza v krvi hitro spreminja; na primer po zaužitju hrane, jemanju inzulina ali vadbi.
•    Komplet senzorjev shranjujte pri temperaturi med 4 °C in 25 °C. Medtem ko vam ni treba hraniti kompleta senzorjev v hladilniku, ga lahko hranite, dokler je hladilnik med 4 °C in 25 °C.
•    Če imate zdravniški pregled, ki vključuje močno magnetno ali elektromagnetno sevanje, na primer rentgenski posnetek, magnetno resonanco (magnetno resonanco) ali CT (računalniško tomografijo), odstranite senzor, ki ga nosite, in po pregledu uporabite novega. Učinek te vrste postopka na uspešnost sistema ni bil ocenjen.
•    Sistem ni bil ocenjen za uporabo pri osebah na dializi ali osebah, mlajših od 4 let

ADC-72980 v 1.0

 

 

 


 

VIDEO: Predstavitev sistema Libre Freestyle Libre


 
VIDEO: Namestitev senzorja
VIDEO: Vaše prvo odčitavanje
VIDEO: Lastnosti in nastavitve sistema
VIDEO: Zamenjava senzorja
VIDEO: Boljši vpogled, boljše vodenje

 


VIDEO: Zakasnitev

 

 

Indikacije za uporabo:
Čitalnik sistema za nadzor glukoze FreeStyle Libre 2 (»čitalnik«), kadar se uporablja s senzorjem sistema za nadzor glukoze FreeStyle Libre 2 (»senzor«), je indiciran za merjenje intersticijske ravni glukoze v tekočinah pri ljudeh (starih 4 leta ali več) s sladkorno boleznijo, vključno z nosečnicami. Čitalnik in senzor sta zasnovana tako, da nadomestita testiranje glukoze v krvi pri samoupravljanju sladkorne bolezni, vključno z odmerjanjem inzulina. 


Indikacija za otroke (stare 4–12 let) je omejena na tiste, ki jih nadzoruje negovalec, ki je star vsaj 18 let. Skrbnik je odgovoren za upravljanje ali pomoč otroku pri upravljanju čitalnika in senzorja ter tudi za tolmačenje ali pomoč otroku pri tolmačenju odčitkov glukoze senzorja.


Čitalnik dobi odčitke glukoze s senzorja in lahko izda tudi alarme za glukozo, če so vklopljeni. Shrani lahko približno 90-dnevno anamnezo glukoze in opombe, ki jih vnesete o dejavnostih, kot so jemanje inzulina, uživanje hrane ali telesna vadba. Te informacije vam lahko pomagajo razumeti, kako te dejavnosti vplivajo na vašo glukozo.

ADC-72980 v 1.0

Komplet čitalnika vključuje: 
•    Čitalnik FreeStyle Libre 2 
•    USB-kabel 
•    Napajalni adapter 
•    Uporabniški priročnik 
•    Vodnik za hiter začetek 
•    Vstavek s podatki o delovanju

ADC-72980 v 1.0

ADC-72980 v 1.0

Če uporabljate senzor FreeStyle Libre z aplikacijo FreeStyle LibreLink ali ste zagnali senzor FreeStyle Libre 2 s čitalnikom, ne boste prejeli alarmov iz aplikacije FreeStyle LibreLink. Alarme iz aplikacije boste dobili le, če boste za zagon senzorja FreeStyle Libre 2 uporabljali aplikacijo.

Pred uporabo izdelka natančno preberite navodila za uporabo, ki so priložena izdelku.

Za več informacij obiščite spletno stran https://www.freestyle.abbott/si-sl/home.html , ali preberite v uporabniškem priročniku.


 

ADC-72980 v 1.0

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 65,90 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.