Blazinice za zdravljenje prsnih bradavic Nursicare, 6 kom

52
Blagovna znamka: Nursicare
Šifra: {{data.code}}
Blazinice za zdravljenje prsnih bradavic Nursicare, 6 kom

Sterilne blazinice Nursicare® so učinkovite terapevtske blazinice, ki hitro blažijo bolečino ter aktivno zdravijo in celijo poškodovane, razpokane, vnete, boleče in/ali občutljive prsne bradavice.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Terapevtske blazinice Nursicare® zaradi svojih posebnih sestavin omogočajo odlične pogoje za zdravljenje, hitro celjenje in regeneracijo bolečega in poškodovanega tkiva ter obenem zmanjšajo otekanje in bolečino.

Prednosti

 • So sterilizirane terapevtske blazinice Nursicare® zdravijo in celijo poškodovane, razpokane, boleče in občutljive prsne bradavice.
 • Hitro zmanjšajo oteklino in bolečino ter dajejo občutek olajšanja.
 • So idealne za doječe matere, ne vsebujejo lateksa in dodanih zdravilnih učinkovin, ki so otroku škodljive.
 • So zračne in preprečujejo infekcijo.
 • So odlična zaščita pred drgnjenjem ob oblačila in dodatnim draženjem bolečega mesta.
 • Ob menjavi ali odstavitvi blazinic Nursicare® prsnih bradavic ni potrebno izpirati ali čistiti.
 • Učinkovitost omogoča, da v času njihove uporabe na obolelem predelu ne potrebujete dodatne nege in mazil.
 • So primerne za vse, ki imajo težave z občutljivimi, bolečimi in/ali poškodovanimi prsnimi bradavicami.
 • Blazinice Nursicare® so tanke in diskretne pod oblačili.

Naš nasvet

V primeru, da imate na predelu prsne bradavice odprto rano, krvavitev ali izcedek, poleg uporabe Nursicare® ali PolyMem®, svetujemo posvet z zdravnikom.

1. Pred prvo uporabo obrišite bradavico in okolico s čisto krpico, rahlo  navlaženo z vodo. Kože oziroma bradavice ne obrišite do suhega, kajti preostala vlaga bo pripevala k udobju, ki ga nudi blazinica.

2. Blazinice Nursicare nosite na notranji strani nedrčka, s potiskano stranjo obrnjeno stran od kože. Sredina blazinice naj prekriva prsno bradavico.

3. Pred dojenjem ali uporabo črpalke za mleko, obrišite dojko s čisto krpico, ki ste jo navlažili z vodo, ali z materinim mlekom.

4. Da ostane blazinica Nursicare čista, jo pred dojenjem odložite na čisto in suho površino, z nepotiskano stranjo navzgor.

Kdaj zamenjati blazinico?

Blazinico Nursicare lahko uporabljate, dokler vpita tekočina ne postane vidna skozi potiskano stran blazinice in ne doseže roba blazinice. Blazinice niso pralne; pranje lahko odstrani nekatere sestavine obloge in blazinico trajno poškoduje. Prepojeno blazinico po uporabi zavrzite. Ponovna uporaba lahko povzroči kontaminacijo.

 

Debelina blazinice: 3 mm
Premer blazinice: 6,5 cm
Pakiranje: 6 kos

Blazinice Nursicare so izdelane iz enakega materiala kot obloge PolyMem, ki se uporabljajo za blaženje bolečine ter pospeševanje celjenja poškodb kože in mehkih tkiv. Vpojna blazinica je prekrita s tankim potiskanim filmom, ki preprečuje iztekanje tekočine in kontaminacijo. Blazinica prepušča kisik in hlape, kar pospešuje proces celjenja.

Previdnost - za varno uporabo izdelka:

- Blazinic in ovojnine ne puščajte v dosegu otrok brez nadzora; blazinica in ovojnina lahko predstavljata nevarnost za zadušitev.
- Če opazite znake okužbe, če traja bolečina več kot en teden, če so bradavice razpokane, krvaveče, okrastene, z mehurji ali izjemno boleče, povprašajte za nasvet zdravnika, drugo zdravstveno osebje ali strokovnjaka za dojenje. 

Shranjevanje:

- Hranite na suhem pri sobni temperaturi in vlagi.
- Rok uporabnosti je odtisnjen je na ovojnini.
- Samo za zunanjo uporabo.
- Če je ovojnina odprta ali poškodovana izdelek ni več sterilen.
- Ob uporabi blazinic Nursicare ne priporočamo sočasnega lokalnega zdravljenja.

Drugi so kupili tudi

Osebna nega
Spletna cena 2,56 €
Osebna nega
Spletna cena 13,77 €
Za zdrav dom
Spletna cena 26,22 €
Zdravila brez recepta
Redna cena 7,75 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.