BIONECT control spray, 50 ml

Blagovna znamka: BIONECT
Šifra: {{data.code}}
BIONECT control spray, 50 ml

Bionect® Silver spray vsebuje hialuronsko kislino in metalno srebro. Namenjen je lokalni oskrbi neokuženih ran na koži, kot so odrgnine, razpokana koža, ureznine, manjše rane ter lokalizirane opekline prve in druge stopnje.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

BIONECT CONTROL SPRAY je suspenzija v obliki pršila za topikalno uporabo, ki vsebuje hialuronsko kislino (HK), metalno srebro in vitamin E. Hialuronska kislina in srebro sta združena v matrici (kaolin in škrob) z absorpcijskimi lastnostmi. Absorpcija eksudata ustvari okolje, ki lajša naravni proces regeneracije tkiv ter s HK in srebrom tvori zaščitno pregrado pred penetracijo mikrobov. Vitamin E pomaga pri procesu ponovne epitelizacije z ustvarjanjem zaščitne plasti in tako spodbuja obnovo optimalnih pogojev za vlaženje kože.

Odmerjanje in način uporabe:  Pred nanosom pršila očistite lezije. Pred uporabo vsebnik nekaj sekund dobro stresajte. Vsebnik držite pokončno in z razdalje približno 15 cm popršite toliko prahu, da prekrije ranjeno površino. Priporočamo, da se oskrbovani del prekrije s sterilno gazo. Nanesite enkrat ali dvakrat na dan, v skladu s kliničnim stanjem. Izdelek se preprosto odstrani tako, da se lezija očisti s fiziološko raztopino.

Odmerjanje in način uporabe:  Pred nanosom pršila očistite lezije. Pred uporabo vsebnik nekaj sekund dobro stresajte. Vsebnik držite pokončno in z razdalje približno 15 cm popršite toliko prahu, da prekrije ranjeno površino. Priporočamo, da se oskrbovani del prekrije s sterilno gazo. Nanesite enkrat ali dvakrat na dan, v skladu s kliničnim stanjem. Izdelek se preprosto odstrani tako, da se lezija očisti s fiziološko raztopino.

Podrobna sestava          

Glavna sestavina: 0,25-odstotna natrijeva sol hialuronske kisline.

Druge sestavine: metalno srebro, kaolin, koruzni škrob, vitamin E, olje riževih otrobov, terpineol, disiloksan in potisni plin.

Za zunanjo uporabo: ne zaužiti in ne vdihavati. Preprečiti stik z očmi. Ob stiku z očmi sprati z veliko vode. Preprečiti izpostavljanje oskrbovane površine sončni svetlobi. Preprečiti neposreden stik vsebnika z rano. V primeru neželenega učinka prenehati uporabljati izdelek in se posvetovati z zdravnikom. Glede podaljšane uporabe se posvetovati z zdravnikom. Po uporabi vsebnik zapreti. Ne uporabljati, če je vsebnik poškodovan ali če je potekel rok uporabe.

Kontraindikacije: Znana preobčutljivost na katero koli sestavino. Simptomi prekomerne uporabe niso znani. Interakcije z zdravili ali farmacevtskimi izdelki niso znane. Nosečnice naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Drugi so kupili tudi

Osebna nega
Spletna cena 10,68 €
Novo v ponudbi
Zdravila brez recepta
Redna cena 12,25 €
Novo v ponudbi
Medicinski pripomočki
Spletna cena 6,27 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.