Bioline Products, Enterosgel tuba 225g

Blagovna znamka: Bioline products
Šifra: {{data.code}}
Bioline Products, Enterosgel tuba 225g

ENTEROSGEL je medicinski pripomoček v obliki gela brez okusa in vonja. Iz organizma odvaja škodljive snovi in se skupaj z blatom, ter vsemi škodljivimi snovmi izloči iz telesa.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

ENTEROSGEL je medicinski pripomoček, ki temelji na organosilicijevem mineralu s sposobnostjo adsorpcije nekaterih strupenih in škodljivih snovi v črevesju (tudi endotoksini, enterotoksini), katere fizično veže na svojo porozno površino in s tem zmanjša pogostost odvajanja, skrajša trajanje diareje, ter prepreči nadaljnji prehod toksinov v organizem.

Pomembno dejstvo je, da se Enterosgel ne absorbira in ne prehaja preko stene prebavnega trakta v telo, z adsorpcijo na sluznico pa tvori zaščitno plast. Skozi prebavni trakt prehaja na naravni način, v njem pa adsorbira (veže) škodljive snovi in toksine, ter se iz telesa izloči v celotni zaužiti količini skupaj z blatom. 

Izdelek je tako namenjen pomoči ob akutni diareji ali kronični diareji, ki je posledica sindroma razdražljivega črevesja (IBS).

Aktivne snovi: polimetilsiloksan polihidrat. 

Sestava 100g Enterosgela: polimetisiloksan polihidrat 70g, prečiščena voda 30g. 

Ne vsebuje konzervansov, barvil, glutena, maščob, sladkorja, laktoze, ojačevalcev okusa, niti sestavin rastlinskega ali živalskega izvora. 

ENTEROSGEL® je peroralna suspenzija indicirana za simptomatsko zdravljenje akutne driske, ki je povezana s sindromom razdražljivega črevesja (IBS).

ENTEROSGEL® je peroralni črevesni adsorbent (enterosorbent).

Temelji na osnovi organskega minerala s sposobnostjo adsorpcije za nekatere strupene in škodljive snovi v črevesju (npr. endotoksine, enterotoksine), ki jih fizično veže na svojo površino in zmanjšuje pogostost odvajanja blata ter skraj- šuje trajanje driske. ENTEROSGEL® se iz telesa izloča z blatom in tako iz njega odstranjuje adsorbirane toksine in škodljive snovi, kar ima lahko blagodejen učinek pri zdravljenju indiciranih stanj akutne in kronične diareje pri sindromu razdražljivega črevesja.

  • ENTEROSGEL® zaužijte 1-2 uri pred ali po jedi, ali po jemanju ostalih prehranskih dodatkov oz. zdravil.
  • Čas zdravljenja pri akutni diareji je 3–5 dni, pri kronični diareji pa do 21 dni.
  • Pred zaužitjem ustrezen odmerek zmešajte v kozarcu vode sobne temperature ter ga nato v celoti zaužijte.
  • Vrečko porabite takoj po odprtju.
  • Vsebino tube porabite v 30 dneh od odprtja.

 

PRIPOROČENO DOZIRANJE IN ČAS UPORABE

Otroci

1–3 leta: pred uporabo ENTEROSGELA® se posvetujte z zdravnikom.

1–6 let: 5 g (približno 1 čajna žlička ali 1/3 vrečke) primešamo v 50–100 ml vode 3x na dan.

7–14 let: 10 g (približno 2 čajni žlički ali 2/3 vrečke) primešamo v 50–100 ml vode 3x na dan.

Otroci starosti 15+ in odrasli: 15 g do 22,5 g (približno 1 jušna žlica ali 1–1,5 vrečke) primešamo v 200 ml vode 3x na dan.

ENTEROSGEL temelji na osnovi organskega minerala: polimetilsiloksan polihidrat -70%, prečiščena voda -30%. ENTEROSGEL ne vsebuje konzervansov, barvil, glutena, maščob, sladkorja, laktoze, ojačevalcev okusa, niti sestavin rastlinskega ali živalskega izvora. 

Drugi so kupili tudi

Top spletna cena
Prehranska dopolnila
Top spletna cena 17,35 €
Hitra odprema
Prehranska dopolnila
Spletna cena 24,65 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.