BIO MADERO olje za masažo telesa 100 ml

Blagovna znamka: AROMATRIP
Šifra: {{data.code}}
BIO MADERO olje za masažo telesa 100 ml

BIO madero olje je kot nalašč za uporabo pri maderoterapiji, masaži in negi pomarančne kože, pred športno aktivnostjo, pa tudi po suhem ščetkanju telesa, zaradi svoje edinstvene sestave in premišljene kombinacije aktivnih naravnih sestavin. Vsebuje hladno stiskana negovalna olja, skrbno izbrana ekološka eterična olja in naravni vitamin E.

Vsebina: 100 ml

CERTIFIKATI: BIO KOZMETIKA in VEGAN

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

BIO MADERO olje za masažo in pomoč pri oblikovanju telesa

Razkošna masažna mešanica odlična za uporabo pri maderoterapiji ter različnih masažah za oblikovanje in nego telesa - kombinacija hladno stiskanih negovalnih olj, čistih eteričnih olj in naravnega vitamina E.

Edinstvena kombinacija razkošnih, hladno stiskanih negovalnih olj iz ekološke pridelave, skrbno izbranih ekoloških eteričnih olj in naravnega vitamina E. Zaradi svoje edinstvene sestave in premišljene kombinacije aktivnih naravnih sestavin, je madero olje kot nalašč za uporabo pri maderoterapiji, masaži in negi pomarančne kože, pred športno aktivnostjo, pa tudi po suhem ščetkanju telesa ali po tuširanju z zelo toplo vodo.

Zakaj se odločiti ravno za Aromatrip® Madero olje, po čem se razlikuje od ostalih podobnih izdelkov?

Njegova sestava je resnično bogata saj vsebuje premišljeno kombinacijo ekoloških negovalnih olj kot so olje makadamije, jojobino, mandljevo in lešnikovo olje ter nepogrešljivo avokadovo olje. Vsako izmed njih ima specifične negovalne lastnosti, ki poskrbijo za medsebojno komplementarno delovanje.

Iz česa je sestavljeno BIO MADERO olje in kako delujejo posamezne sestavine?

Ekološko jojobino olje ki je po svoji strukturi v bistvu tekoči vosek, vsebuje številne pomembne vitamine in minerale med drugim vitamin E in vitamine B kompleksa, ter deluje kot antioksidant. Ker je po sestavi zelo podobno naravnim oljem, ki jih proizvaja naša koža, je popolna sestavina izdelkov za nego kože. Jojobino olje ne maši por, poskrbi za dobro mazljivost in vpojnost, gladi, izboljšuje prožnost in pomaga zavirati procese staranja kože. Poleg tega kožo izdatno vlaži in obnavlja in neguje.

Ekološko avokadovo olje to edinstveno negovalno olje je izjemno bogato, z visoko vsebnostjo oleinske kisline, vsebuje pa tudi palmitoleinsko kislino, vitamine (A, E in D) fitosterole in lecitin. Je močan antioksidant, spada med viskozna olja in bolje prehaja skozi pokožnico kakor ostala negovalna olja. Kožo mehča, regenerira, pripomore k povečanem nastanku kolagena in pomaga pri obnovi hidrolipidnega plašča. Prav tako pripomore pri negi razpokane kože in rdečih strij.

Ekološko lešnikovo olje ima veliko vsebnost oleinske kisline. Vsebuje tudi pomembne minerale in antioksidante. Poskrbi za izdatno navlažitev, mehkobo, elastičnost in mladosten videz kože.

Ekološko mandljevo olje kot osnovno olje zaradi nežne sestave kožo mehča, neguje, pomirja in pospešuje obnavljanje suhe in razpokane kože, ter poskrbi za dobro mazljivost.

Ekološko olje makadamije kožo mehča, gladi in obnavlja, pomaga ohranjati njeno elastičnost in se zelo dobro vpija. Ima edinstveno sestavo saj poleg vitaminov (A, E) in mineralov vsebuje široko paleto maščobnih kislin, med katerimi izrazito izstopa palmitoleinska kislina. Nepogrešljivo je pri negi pomarančne kože in razpok na koži.

Ekološka eterična olja

Pomembna sestavina madero olja so ekološka eterična olja, ki imajo majhno molekulsko sestavo, zato pravijo, da lahko prodrejo še globlje v kožo. Bogat izbor naravnih eteričnih olj, z izrazitimi lastnostmi ki pripomorejo k negi pomarančaste kože in nasploh pozitivno vplivajo na teksturo in videz kože, sestoji iz:

  • grenivke (spodbuja metabolizem, pomaga pri razgradnji maščobnih celic, poživlja pretok limfe in pripomore k čvrstosti ter finejši teksturi kože),
  • rožmarina (prodorno olje ki kožo napne in nahrani, stimulira, pomaga pri pospeševanju prekrvavitve ter spodbuja pretočnost limfe, zato je učinkovita pomoč v boju proti odvečnim kilogramom),
  • limone (pogosto v anticelulitnih izdelkih, saj pomaga pri spodbudi krvnega obtoka in limfnega sistema),
  • ciprese (deluje poživljujoče, pripomore pri povečanju prekrvavitve kože, pomaga pri odvajanju toksinov iz telesa in zmanjšuje zadrževanje vode),
  • mandarine (zmehča kožo, blagodejno vpliva na razpoke in strije ter na krvni obtok),
  • brinovih jagod (spodbuja cirkulacijo, pomaga pri odvajanju vode in izločanju toksinov iz telesa, zato je odlična pomoč v boju proti celulitu),
  • pomaranče (poživlja, pomaga pri odvajanju toksinov iz telesa in je učinkovito pri negi celulita),
  • cimeta (zelo močno in intenzivno eterično olje, ki ga je treba uporabljati v nizkih koncentracijah, ogreje in pomaga pri cirkualaciji ter je učinkovit pomočnik v boju proti celulitu).

Naravni vitamin E oziroma tokoferol je antioksidant, ki zmanjša ali prepreči vpliv radikalov in prepreči oksidacijo občutljivih sestavin v izdelku. Na ta način se podaljša obstojnost, poleg tega pa e vitamin tudi vlaži, gladi fine gubice, mehča in gladi kožo, ter jo ščiti pred škodljivimi snovmi.

 

EMBALAŽA:

BIO madero olje AROMATRIP® je v 100% reciklirani plastenki rjave, zaščitne barve s priročnim dispenzorjem, ki dragoceno olje varuje pred svetlobo in zagotavlja daljšo obstojnost.

UPORABA MADERO OLJA:

Najbolj optimalna je uporaba 2x dnevno in sicer tako, da s krožnimi gibi olje dlje časa vtiramo ali masiramo, še zlasti na najbolj kritične predele telesa, kot so stegna, zadnjica, boki, trebuh in roke. Več kot bo trenja bolj se bodo sestavine aktivirale.

Zaradi naravnih aktivnih sestavin, ki se s trenjem ki nastaja pri različnih masažah telesa, še bolj intenzivno in globinsko aktivirajo, je ta izdelek odličen za masaže in tretmaje kot so maderoterapija in anti celulitna masaža, zelo koristen pa je tudi po suhem ščetkanju telesa.

Madero olje lahko uporabljamo tudi le za čudovito nego kože in prijetnega vonja ki ga pušča na koži, saj poleg vsega neguje, vlaži, poživi, nahrani in zaščiti. Koža bo po uporabi voljna, gladka, bolj napeta ter čvrsta.

SESTAVINE (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Corylus Avellana Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Limonene**, Tocopherol, Citrus Paradisi Peel Oil*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Citrus Reticulata Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Citrus Limon Peel Oil*, Cupressus Sempervirens Leaf Oil*, Juniperus Communis Fruit Oil*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil*, Eugenol**, Linalool**, Citral**, Benzyl Benzoate**, Cinnamal**.

* iz nadzorovane ekološke pridelave

** naravne sestavine eteričnih olj

OPOZORILO: Po uporabi se ne izpostavljajte soncu, saj eterična olja v mešanici lahko povzročijo preobčutljivost. Zaradi vsebnosti eteričnih olj se uporabo med nosečnostjo odsvetuje. Shranjujemo pri sobni temperaturi, zaščiteno pred svetlobo in nedosegljivo otrokom.

Drugi so kupili tudi

Zdravila brez recepta
Redna cena 16,35 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.