BIO čaj za dojenje, Dr. Kottas

1
Blagovna znamka: Flora
Šifra: {{data.code}}
BIO čaj za dojenje, Dr. Kottas

Zeliščni BIO čaj, namenjen mamicam, ki dojijo.

  • Vsebuje komarček, ki spodbuja nastajanje mleka,
  • Melisa in zvezdasti janež pomagata podpirati normalno delovanje prebavil,
  • zvezdasti janež prispeva k naravni obrambi telesa in podpira imunski sistem (povzeto po EFSA).
{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

O čaju:

Dojenje je najlepša vez, ki jo mamica splete s svojim dojenčkom. Dejstvo pa je , da dojenje vsaj v prvih mesecih ni vedno “pravljično”. Mamice se soočajo z bolečimi bradavicami, pogosto pa jim tudi primanjkuje mleka. Zato se je dobro na dojenje začeti pripravljati že prej – tekom nosečnosti. Že tako ali tako je dobro, da nosečnice pijejo čim več tekočine in čaj za dojenje je prav gotovo odlična izbira. Vsebuje komarček, ki spodbuja nastajanje mleka. Meliso in zvezdasti janež, ki pomagata podpirati normalno delovanje prebavil, melisa in slezenovec pa prispevata k dobremu fizičnemu počutju. Zvezdasti janež prispeva tudi k naravni obrambi telesa ter podpira imunski sistem (povzeto po EFSA).

Proizvedeno v EU/Avstrija. Kontrola: AT-BIO-301. Kmetijstvo EU/izven EU.

Teža: e 30 g

Vsebina: 20 filter vrečk

Datum uporabe in serija: odtisnjena na embalaži.

Zeliščni čaj je pakiran v dvojnih vrečkah. V vsaki filter vrečki je 1,5 g čaja pripravljenega za uporabo. Vsaka filter vrečka se nahaja v svojem ovoju, ki varuje njeno vsebino in aromo. Zelišča so lekarniške kvalitete.

Proizvajalec:

KOTTAS PHARMA GmbH, 1230 Wien, Österreich

Uvoznik za Slovenijo:

Flora d.o.o., Trg 1, 3252 Rogatec, Slovenija

1 filter vrečko čajne mešanice prelijemo s skodelico, (125ml) vroče vode. Pustimo pokrito 10 minut nato vrečko odstranimo.  Lahko osladimo in pijemo večkrat dnevno 1 skodelico. Dnevna količina čaja za optimalni učinek je 1,5l čaja.

BIO melisa list, BIO komarček plod, BIO slezenovec list, BIO janež plod, BIO zvezdasti janež plod.

Drugi so kupili tudi

Zdravila brez recepta
Redna cena 12,55 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}