Mini test za ugotavljanje nosečnosti Baby Check

82
Blagovna znamka: Dr. Gorkič
Šifra: {{data.code}}
Mini test za ugotavljanje nosečnosti Baby Check

Test za ugotavljanje nosečnosti.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

DELOVANJE: Test zazna prisotnost hCG hormona že od 10 IU/mg urina.

Ko ženska zanosi, začne njeno telo tvoriti hormon, ki se imenuje hCG (humani horionski gonadotropin). Tvorba tega hormona se začne v trenutku spočetja ter se nadaljuje in povečuje v prvem trimesečju nosečnosti.

Prisotnost hormona hCG v urinu omogoča zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Test za ugotavljanje nosečnosti Baby Check STRIP (v nadaljevanju: testni trak Baby Check) je testni trak z reaktivnim delom, ki vsebuje edinstveno kombinacijo poliklonskih in monoklonskih protiteles in proteinsko osnovo, ki vsebuje Na-azid (NaN3 < 0,1 %).

Ko testni trak pomočimo v urin, ta potuje po reaktivnem delu in pojavi se rožnata kontrolna črta, ki nakazuje pravilno izvedbo testa. Če je v urinu več kot 10 mIU/ml hormona hCG, se pojavi druga, testna črta, ki pomeni pozitiven rezultat.

Test je tako občutljiv, da lahko zazna nosečnost že prvi dan izostanka menstruacije.

VSEBINA PAKIRANJA 
Vsako pakiranje vsebuje navodila za uporabo in dva testna trakova Baby Check, posamezno pakirana v hermetično zaprto zaščitno aluminijasto folijo skupaj z vrečko sušilnega sredstva. Vrečka s sušilnim sredstvom ni namenjena uporabi. Do izvedbe testa ne odpirajte zaščitne folije.

 
   

POSTOPEK TESTIRANJA

1.     Urin zberite v čisto in suho posodo brez dodatkov (ni priložena). Nivo urina v posodi naj bo vsaj 1/2 cm od dna.

2.     Zaščitno folijo odtrgajte po zarezi in izvlecite testni trak. Zavrzite vrečko s sušilnim sredstvom.

3.     Testni trak za 5 do 10 sekund pomočite navpično v posodo z urinom, kot kaže slika.

OPOZORILO: Urin ne sme segati nad zgornji rob rdečega kvadratka.

4.     Rezultat odčitajte po 5 minutah. Po preteku 10 minut rezultata ne čitajte več.

V primeru zgodnje nosečnosti počakajte na odčitavanje do 10 minut.


REZULTAT TESTIRANJA

Rožnata črta, ki se pojavi na sredini testnega traku (tik pod modrim delom testa), je kontrolna črta, ki kaže, da je bil test pravilno izveden. Prisotnost ali odsotnost druge rožnate črte (testna črta) pod prvo nakazuje rezultat testa. Razlike v barvi ali intenzivnosti črt niso pomembne: prisotnost druge črte pomeni pozitiven rezultat.

1. NEGATIVEN rezultat: 1 črta (kontrolna): ni nosečnosti

Če druga rožnata črta na testnem traku ni prisotna, niste noseči.

Če v 5 dneh ne dobite menstruacije, test ponovite. Če bo rezultat še vedno negativen, se posvetujte s svojim zdravnikom.

2. POZITIVEN rezultat: 2 črti (kontrolna + testna): nosečnost

Prisotnost druge rožnate črte na testnem traku (pod prvo) nakazuje nosečnost.

Posvetujte se s svojim zdravnikom.

3. NEVELJAVEN rezultat: ni kontrolne črte

Če se na testnem traku kontrolna črta ne pojavi (tudi če je testna črta prisotna),

rezultata ni mogoče interpretirati in je neveljaven. Test morda ni bil izveden v skladu z navodili ali pa je bil poškodovan.

Ponovite test z drugim testnim trakom ali se posvetujte s svojim zdravnikom.

Testni trak.

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 19,80 €
15% Popusta
Osebna nega
Akcijska cena 15,60 € 13,26 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.