Senzor FreeStyle Libre

577
Šifra: {{data.code}}
Senzor FreeStyle Libre

Senzor meri in shranjuje odčitke glukoze med nošenjem na telesu. Prvotno je na voljo iz dveh delov: en del je pakiranje senzorja, drugi pa je aplikator senzorja. Po navodilih pripravite in vstavite senzor na hrbtni  strani nadlakti. Senzor ima majhen prožen vrh, ki ga vstavimo pod kožo. Isti senzor lahko nosite do 14 dni. Za uporabo senzorja potrebujete čitalnik

Ker je izdelek medicinski pripomoček, vračilo ni možno.


Brezplačna telefonska številka Abbott Laboratories d.o.o. za pomoč uporabnikom izdelkov Libre: 080 11 00, podpora.si@abbott.com

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Set s senzorjem vključuje:
• pakiranje senzorja
• aplikator senzorja
• dodatek o izdelku

Senzor meri in shranjuje odčitke glukoze med nošenjem na telesu. Prvotno je na voljo iz dveh delov: en del je pakiranje senzorja, drugi pa je aplikator senzorja. Po navodilih pripravite in vstavite senzor na hrbtni  strani nadlakti. Senzor ima majhen prožen vrh, ki ga vstavimo pod kožo. Isti senzor lahko nosite do 14 dni.

Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo, ki so priložena izdelku.

ADC-23725 v. 1.0

DOWNLOAD Freestyle Libre softver:

Kliknite za dowonload za PC

Kliknite za download za MAC
 


 

VIDEO: Predstavitev sistema Libre Freestyle Libre


 
VIDEO: Namestitev senzorja
VIDEO: Vaše prvo odčitavanje
VIDEO: Lastnosti in nastavitve sistema
VIDEO: Zamenjava senzorja
VIDEO: Boljši vpogled, boljše vodenje

 


VIDEO: Zakasnitev

 ADC-23725 v. 1.0

Kontraindikacije 
Senzor je treba odstraniti pred pregledom z magnetno resonanco (MR).

OPOZORILO:
• Sistem za spremljanje glukoze FreeStyle Libre flash (»Sistem«) vsebuje majhne dele, ki so lahko nevarni pri zaužitju.
• Med hitrimi spremembami glukoze (več kot 0,1 mmol/l na minuto) raven glukoze v medcelični tekočini, ki jo izmeri senzor, mogoče ne odraža natančne ravni glukoze v krvi. V teh okoliščinah preverite odčitke senzorja, tako da z merilnikom glukoze v krvi izmerite vrednost glukoze na vzorcu krvi iz blazinice prsta.
• Če želite potrditi hipoglikemijo ali grozečo hipoglikemijo, ki jo zazna senzor, opravite test na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika glukoze v krvi.
• Ne zanemarjajte simptomov, ki kažejo na nizko ali visoko glukozo. Če imate simptome, ki ne ustrezajo odčitkom glukoze s senzorjem ali dvomite o natančnosti odčitkov, izvedite meritev glukoze v krvi na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika vrednosti glukoze v krvi. Če imate simptome, ki ne ustrezajo odčitkom glukoze, se obrnite na strokovno medicinsko osebo. 
• Čitalnik FreeStyle Libre je namenjen uporabi s senzorjem FreeStyle Libre ali senzorjem FreeStyle Libre 2, vendar BREZ alarma. V vseh državah niso na voljo vse vrste senzorjev.

POZOR:
• V redkih primerih so odčitki glukoze iz senzorja lahko nenatančni. Če menite, da so rezultati nenatančni ali se ne ujemajo s tem, kako se počutite, opravite meritev na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika glukoze v krvi. Če se ta težava še vedno pojavlja, odstranite senzor in vstavite novega.
• Delovanje sistema FreeStyle Libre flash v kombinaciji z drugimi implantiranimi napravami, kot je srčni spodbujevalnik (pacemaker), ni bilo preizkušeno, 
• Čitalnik je namenjen za uporabo ene osebe. Da bi preprečili morebitno širjenje okužb, nihče drug ne sme uporabljati istega čitalnika, vključno z družinskimi člani. Vsi deli čitalnika veljajo za biološko nevarne in potencialno lahko prenašajo nalezljive bolezni, tudi po opravljenem postopku čiščenja.
• Nekateri ljudje so lahko občutljivi na sredstvo za lepljenje, s katerim se senzor pritrdi na kožo. Če opazite občutno draženje kože okrog senzorja ali pod njim, odstranite in prenehajte uporabljati senzor. Pred ponovno uporabo senzorja se posvetujte s strokovno medicinsko osebo.
• Sistem med odčitavanjem uporablja vse razpoložljive podatke o glukozi, zato morate senzor skenirati vsaj vsakih osem ur, da bi sistem deloval čim bolj natančno. Manj pogosta skeniranja lahko vplivajo na slabše delovanje sistema.

Drugi so kupili tudi

Osebna nega
Spletna cena 12,20 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 65,90 €
Zdravila brez recepta
Redna cena 6,37 €
Top cena
Prehranska dopolnila
Top cena 34,15 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}