Ponudba medicinskih pripomočkov

 

Pripomočki za spalnico

Izbira negovalne postelje (in vseh potrebnih dodatkov, ki sodijo k postelji) je za nepokretnega starostnika oz. bolnika ključnega pomena, saj v postelji preživi večino časa. Zato morajo postelja in njeni dodatki bolniku zagotavljati funkcionalnost, udobje in varnost.
 

Pripomočki za kopalnico

Kopalnica je s svojim omejenim prostorom in spolzkimi površinami najbolj nevaren prostor v stanovanju za bolnika ali starostnika. Gibi in premiki, ki jih mora oseba z omejeno mobilnostjo v kopalnici opravljati, lahko predstavljajo težavo. Za lažjo nego in preprečevanje nezgod so vam na voljo različni pripomočki. Poskrbeli bodo za varnost in obenem zagotovili avtonomnost v prostoru, kjer si želimo intime in včasih težko sprejmemo pomoč drugih.
 

Pripomočki za gibanje

Starostnikom in bolnikom hoja in samostojno gibanje veliko pomenita. Pri tem ni pomembna le prava izbira pripomočkov za gibanje, temveč tudi pravilna uporaba.  
 

Pripomočki za rehabilitacijo in razgibavanje

Rehabilitacija in razgibavanje sta za starostnike, bolnike ali poškodovance izrednega pomena. Izvajanje vaj s pripomočki krepi telo in dušo. Pripomočki v naši ponudbi so izdelani iz kakovostnih materialov, uporabljajo pa jih tudi fizioterapevti.
 

Vsakdanji pripomočki

Pri vsakodnevnih opravilih lahko včasih nastanejo težave. V naši ponudbi boste našli različne pripomočke za preprostejši vsakdan in lajšanje vsakodnevnih težav, npr. bolečin v križu.