image
Želite postati ponudnik opornic Smilers?
Pišite nam na smilers@sanolabor.si

Za samozavesten nasmeh

image

KAKO DELUJEJO NEVIDNE OPORNICE?

Smilers nevidne opornice so namenjene zdravljenju ortodontskih težav, izboljšanju ustnega zdravja, hkrati pa vam dajejo več zaupanja v vaš nasmeh. Ortodontija ni samo umetnost ravnanja »krivih« zob, ampak je tudi preventiva, ki zagotavlja zdrave in delujoče zobe, bolj zdrave dlesni in manjše tveganje za karies.
Kaj so nevidne opornice?

Nevidne opornice, aparat ali »alignerji« so zobozdravstveni pripomočki za odrasle in mladostnike, namenjeni odpravljanju težav s poravnavo zob in ponovni vzpostavitvi učinkovitih zob.

Sestavljene so iz serije po meri izdelanih in odstranljivih transparentnih opornic, ki jih zamenjate vsakih 14 dni. So skoraj nevidne in oblikovane posebej za vaše zobe. Vsaka opornica z rahlimi mehanskimi silami postopoma spremeni položaj vaših zob, jih premakne vodoravno, navpično ali jih po potrebi celo zasuka. Premiki so določeni po osebnem načrtu zdravljenja, ki ga izdelajo Smilers ortodonti.

image

ZAKAJ SMILERS?

Smilers je družinsko podjetje z močnimi vrednotami. Specializirano je za nevidne aparate, njihovo poslanstvo pa je zagotoviti lep nasmeh.

Izdelane v EU

Smilers opornice so izdelane v Franciji, v visokotehnološki tovarni v Provansi. Opornice so izdelane iz plastike, ki ne vsebuje BPA, živega srebra in lateksa, kar pomeni, da so primerne tudi za alergike.

image

SEM PRIMEREN ZA SMILERS?

Smilers nevidne opornice so namenjene popravljanju nepravilnega položaja zob, da se ponovno vzpostavi harmonična in funkcionalna poravnava tako pri najstnikih kot odraslih in se lahko uporabljajo samo na stalnih zobeh.

Nekaj pogostih primerov, ki se lahko zdravijo z nevidnimi opornicami

Če je kakšen od spodnjih primerov podoben vašemu, se naročite za termin k vam najbližjemu zobozdravniku.

gallery
GLOBOKI GRIZ
gallery
KRIŽNI GRIZ
gallery
ODPRTI GRIZ
gallery
PROGENIJA
gallery
RAZMAK MED ZOBMI
gallery
TESNO STANJE ZOB
Prej/potem 1

POGOSTA VPRAŠANJA

Koliko časa traja ravnanje zob s Smilers opornicami?

Čas zdravljenja je odvisen od zahtevnosti primera. Običajno traja od 6 do 24 mesecev, v kolikor pacient nosi opornice, tako kot je priporočeno.

image

NAROČITE SE NA PRVI PREGLED

Vaši podatki so bili uspešno poslani!
Uradni zastopnik:
Sanolabor d.d.
Leskoškova 4, 1000 Ljubljana
E-pošta: smilers@sanolabor.si
image Želite postati ponudnik opornic Smilers?
Pišite nam na smilers@sanolabor.si