Sanolabor

 

Šifra:

Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez uporabe vode, 500 ml
Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez uporabe vode, 500 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Ecos čistilo za tla je namenjenjo čiščenju vseh talnih površin brez uporabe vode, primerno je za uporabo na lesenih in laminatnih površinah pa tudi na linoleju, kamnu in keramičnih ploščicah. Čistilo le poškropite po tleh in pobrišete. Več>>

5,95 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Ecos čistilo je namenjenjo čiščenju vseh talnih površin. Lahko ga uporabljate po celotnem domu, saj je primerno za uporabo na lesenih in laminatnih površinah pa tudi na linoleju, kamnu in keramičnih ploščicah. Čistilo le poškropite po tleh in pobrišete, brez uporabe vode. Čistilo je brez gensko spremenjenih sestavin in vsebuje limonino olje.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno ter primerno za vegane.

Navodila

Poškropite po tleh in obrišite. Primerno za uporabo na lesenih in laminatnih površinah kot tudi na linoleju, kamnu in keramičnih ploščicah.

Sestava

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Alcohol Denat. (corn-derived), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Acetic Acid (plant-based vinegar), Gluconic Acid (plant-based pH adjuster), Natural Lemon Oil Fragrance (contains EU allergen: limonene).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Ecos naravno čistilo za okna in steklene površine, 500 ml
Ecos naravno čistilo za okna in steklene ...

Ecos čistilo je namenjeno čiščenju steklenih površine in oken. Za odlične rezultate je potrebna zelo majhna količina izdelka.

5,95 €
 
Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, 500ml
Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, ...

Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonja je namenjeno odstranjevanju trdovratnih madeži in neprijetnih vonjav iz tkanin, preprog, sedežnih garnitur in drugih površinah, ki jih ne moremo oprati v pralnem stroju. 

6,95 €
 
Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ml
Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ...

Ecos čistilo za različne površine je namenjeno čiščenju maščobe in ostalih madeže v kuhinji, na delovnih površin, talnih površin in celo v pečici. 

5,95 €
 
Zadnji kosi
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje ...

Ecos čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju kopalnice in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. S čistilom najprej očistite kopalnico, da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi, tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakate, da se površina posuši.

5,95 €
 
Dišava in nega perila Sodasan, 750ml
Dišava in nega perila Sodasan, 750ml

Ščiti sestavo blaga, daje nežen občutek na koži ter prijeten vonj magnolije.

4,46 €
 
Odstranjevalec vodnega kamna, 1L
Odstranjevalec vodnega kamna, 1L

Temeljito in enostavno odstrani madeže vodnega kamna. 

4,29 €