Sanolabor

 

Šifra:

Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ml
Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Ecos čistilo za različne površine je namenjeno čiščenju maščobe in ostalih madeže v kuhinji, na delovnih površin, talnih površin in celo v pečici.  Več>>

5,95 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Ecos čistilo za različne površine ima nežen vonj pomaranče, saj je narejeno iz olj pomaranč. Ne vsebuje kemikalij, a je vseeno dovolj močan, da se odlično odstrani maščobo in ostale madeže, zato je primeren za čiščenje kuhinje, delovnih površin, talnih površin in celo za pečico.

Izdelek je primeren za greznice.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo, pH nevtralno ter primerno za vegane.

Navodila

Poškropite na površino, takoj pobrišite. Ni potrebno izpirati z vodo.

Sestava

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Alcohol Denat. (corn-derived), Sweet Orange Oil (contains EU allergen: limonene).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, 500ml
Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, ...

Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonja je namenjeno odstranjevanju trdovratnih madeži in neprijetnih vonjav iz tkanin, preprog, sedežnih garnitur in drugih površinah, ki jih ne moremo oprati v pralnem stroju. 

6,95 €
 
Zadnji kosi
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje ...

Ecos čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju kopalnice in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. S čistilom najprej očistite kopalnico, da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi, tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakate, da se površina posuši.

5,95 €
 
Ecos naravno čistilo za okna in steklene površine, 500 ml
Ecos naravno čistilo za okna in steklene ...

Ecos čistilo je namenjeno čiščenju steklenih površine in oken. Za odlične rezultate je potrebna zelo majhna količina izdelka.

5,95 €
 
Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez uporabe vode, 500 ml
Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez ...

Ecos čistilo za tla je namenjenjo čiščenju vseh talnih površin brez uporabe vode, primerno je za uporabo na lesenih in laminatnih površinah pa tudi na linoleju, kamnu in keramičnih ploščicah. Čistilo le poškropite po tleh in pobrišete.

5,95 €
 
Čistilo za steklo Sodasan, 500 ml
Čistilo za steklo Sodasan, 500 ml

Čisti vse površine stekla, ogledala, vetrobranska stekla, ploščice iz emajla.

4,53 €
 
Mehčalec Sodasan 750ml
Mehčalec Sodasan 750ml

Organski mehčalec perila, ki zmanjša porabo pralnega praška in da vašemu perilu neverjetno mehkobo ter vonj po svežini narave.

4,04 €