Sanolabor

 

Šifra:

Rokavice Back on Track
Rokavice Back on Track
Rokavice Back on Track
Rokavice Back on Track
    Za povečavo kliknite na sliko

Rokavice Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregrevajo tkivo in tako učinkovito povečujejo prekrvavitev, delujejo protivnetno in aktivno lajšajo bolečine pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. revmatoidni artritis) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati. Več>>

36,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Rokavice so eden izmed najbolj edinstvenih proizvodov Back on Track. Pomagale so že izjemnemu številu ljudi z bolečinami v dlaneh, bodisi zaradi revmatoidnega artritisa, bodisi zaradi slabe prekrvavitve, ki povzroča občutek stalno hladnih dlani.

Da lahko rokavice delujejo dobro, mora uporabnik sam ustvariti malo toplote, ki jo je potem možno odbiti. Rokavice same so tenke in v kolikor jih želite uporabiti na prostem, priporočamo, da čeznje nosite druge rokavice. Priporoča se tudi nošenje ponoči, med spanjem, saj je tekom dneva nošenje rokavic neprikladno (denimo med delom, ali dnevnimi opravili).

Opozorila

Ne uporabljajte v času nosečnosti.

Materiali

100% polipropilen (z vtopljenim keramičnim prahom).

VELIKOSTI

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Trak za meča Back on Track
Trak za meča Back on Track

Back on Track trak za meča z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine. Še posebej je priljubljen pri športnikih, tekačih v primeru ruptur mišic.

36,95 €
 
Majica z dolgimi rokavi Back on Track
Majica z dolgimi rokavi Back on Track

Back on Track majica z dolgimi rokavi, z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča vezi in mišice, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati, daje pa tudi intenziven toplotni učinek.

59,75 €
 
Trak za gleženj Back on Track
Trak za gleženj Back on Track

Back on Track trak za gleženj z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. obraba). Z ogrevanjem gležnja pred vadbo je učinkovit tudi kot preventiva.

40,80 €
 
Trak za zapestje z odprtino za palec Back on Track
Trak za zapestje z odprtino za palec Back on Track

Back on Track trak za zapestje z odprtino za palec z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito povečuje prekrvavitev, deluje protivnetno in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih. Razvit je bil z mislijo na ljudi, ki trpijo zaradi sindroma karpalnega kanala.

39,95 €
 
Trak za koleno Back on Track - Velcro
Trak za koleno Back on Track - Velcro

Trak za koleno Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. artroza, artritis...) Določena kronična stanja je možno s kolenčnikom tudi učinkovito zavirati.

36,95 €
 
Back on Track šipek, 300 g
Back on Track šipek, 300 g

Prehransko dopolnilo Back on Track šipek za sklepe.

17,95 €