Sanolabor

 

Šifra:

Nogavice Back on Track
Nogavice Back on Track
Nogavice Back on Track
Nogavice Back on Track
    Za povečavo kliknite na sliko

Nogavice Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregrevajo tkivo in tako učinkovito povečujejo prekrvavitev, delujejo protivnetno in aktivno lajšajo bolečine pri kroničnih stanjih. Lahko pomagajo pri hladnih stopalih ali drugih težavah s prekrvavitvijo. Več>>

32,60 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Veliko ljudi ima težave s stopali, ki jih povzročata bodisi vnetje ali slaba prekrvavitev, ki vodi do hladnih stopal. Nogavice delujejo še posebej dobro v kombinaciji z Back on Track vložki za čevlje. Beležimo tudi spodbudne povratne informacije pri kalcinaciji oziroma "trnu v peti"

Zapomnite si, da keramična tkanina odbija več toplote, ko oddajamo toploto tudi sami, na primer med gibanjem. Ko se boste na nogavice privadili, vam utegne prijati učinek nogavic tudi med spanjem.

Če je peta del vaših težav, je nogavica najboljša izbira, saj pokrije celotno stopalo. Če ste si zvili gleženj, pa je morda boljša izbira trak za gleženj, saj nudi blago oporo.

Opozorila

Ne uporabljajte v času nosečnosti.

Materiali

100% polipropilen (z vtopljenim keramičnim prahom).

VELIKOSTI

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Žensko spodnje perilo Back on Track
Žensko spodnje perilo Back on Track

Žensko spodnje perilo Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. artroza, artritis...) Določena kronična stanja je možno s spodnjim perilom tudi učinkovito zavirati.

36,50 €
 
Rokavice Back on Track
Rokavice Back on Track

Rokavice Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregrevajo tkivo in tako učinkovito povečujejo prekrvavitev, delujejo protivnetno in aktivno lajšajo bolečine pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. revmatoidni artritis) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati.

36,95 €
 
Majica s kratkimi rokavi Back on Track
Majica s kratkimi rokavi Back on Track

Back on Track majica s kratkimi rokavi, z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča vezi in mišice, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati, daje pa tudi intenziven toplotni učinek.

52,75 €
 
Spodnja majica Medima 1177
Spodnja majica Medima 1177

Ženska termo spodnja majica iz angora volne za hladne dni.

28,47 €
 
Spodnje hlačke za enkratno uporabo
Spodnje hlačke za enkratno uporabo

Spodnje  hlačke za enkratno uporabo, prijetne za nošenje v petih  različnih barvah. Pakiranje 5 kosov v škatlici.

3,17 €
 
Pripomoček za sezuvanje nogavic Butler Off Medi
Pripomoček za sezuvanje nogavic Butler Off Medi

Pripomoček Butler Off vam pomaga sleči nogavice v le nekaj sekundah brez neudobnega sklanjanja.

30,70 €