Sanolabor

 

Šifra:

Nadomestni čevelj s kapico SproFit
Nadomestni čevelj s kapico SproFit
    Za povečavo kliknite na sliko

Nadomestni čevelj s kapico SproFit je namenjen za uporabo za zmanjšanje - razbremenitev pritiska na sprednjem delu stopala. Odlikuje ga mehko oblazinjen material v notranjosti in enostavno nameščanje in prileganje z ježki. Ustreza levi in desni nogi.

 

 

  Več>>

56,09 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Nadomestni čevelj s kapico za zmanjšanje - razbremenitev pritiska na sprednjem delu stopala blaži bolečine in nelagodje pri plantarnem fasciitisu in tendinitisu ahilove tetive.

 

Navodila

Odprite ježke in nogo vstavite v odprt čevelj. Prepričajte se, da je noga varno nameščena v čevlju. Nato z ježki zaprite čevelj. Kapico enostavno namestite z ježkom.Svetujemo, da na drugi nogi nosite športni čevelj. Pooperativnega čevlja nikoli ne nosite med vožnjo. Vzemite si čas medtem, ko hodite. Ker to ni vaš normalni čevelj morate hoditi počasi. Bodite posebno pozorni, ko se vzpenjate po lestvi, stopnicah in robovih.

Opozorila

Varnostni ukrepi

• Za pravilno uporabo tega pooperativnega čevlja je potrebo najprej pridobiti pravilno diagnozo zdravnika ali terapevtov.

Optimalen rezultat je dosežen samo, če je določena pravilna velikost.

• Pooperativnega čevlja nikoli ne nosite med vožnjo.

•Vzemite si čas medtem, ko hodite. Ker to ni vaš normalni čevelj morate hoditi počasi. Bodite posebno pozorni, ko se vzpenjate po lestvi, stopnicah in robovih.
 

Priporočljivo je, da čevelj uporablja samo en pacient. Če se uporablja za zdravljenje več kot enega pacienta, v skladu z zakonom o MP proizvajalec ne prevzema odgovornosti za ta izdelek. Če se med nošenjem tega čevlja razvije neprimerna - neupravičena bolečina ali neprijeten občutek, vzemite resno in se posvetujte s svojim zdravnikom ali ortopedom. Čevlja ne nosite preko odprtih ran in ga uporabite le kot vam je naročil zdravnik ali ortoped. Pomembno je, da se čevelj pravilno prilega, da zagotovimo učinkovito delovanje.

Sestava

Sestava:

•EVA ( etilen-vinil acetat) termoplastični material  45%

•Poliester  25%

•Najlon 10%

•Poliuretan  10%

•Sintetična vlakna 10%

Značilnosti in prednosti

*Mehko oblazinjen material v notranjosti

*Ustreza desni in levi nogi

*Enostavna uporaba z zapiranjem  na ježka , da se zagotovi ustrezno prileganje

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki