Sanolabor

 

Šifra:

Končno ozdravljeni
Končno ozdravljeni
    Za povečavo kliknite na sliko

V knjigi zdravniki in naturopati preko opisov terapij poročajo o svojih izjemnih dosežkih zdravljenj s kaskadno fermentiranimi bio koncentrati. Več>>

10,00 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Svet okoli nas se spreminja s svetlobno hitrostjo, vendar kljub vsemu razvoju in znanosti moderne medicine še vedno ostaja precej bolezni, ki jih enostavno ne uspemo pozdraviti s klasičnimi pristopi. Govorimo predvsem o tipičnih boleznih sodobnega časa: vse od pomanjkanja energije in vitalnosti, utrujenosti, debelosti, alergij do kroničnih obolenj, kot so diabetes, kardiovaskularna obolenja, motnje v prebavnem sistemu in avtoimunske bolezni.

Glavni razlog – poleg vsesplošnega pomanjkanja notranjega osebnega zadovoljstva – je pomanjkanje pravih hranil za delovanje encimskega sistema, kar ruši naravno regulacijo v organizmu. V tej knjigi se nahajajo pričevanja zdravnikov, naturopatov in veterinarjev o izjemnih uspehih celostnega zdravljenja, ki so jih dosegli z uporabo kaskadno fermentiranih bio koncentratov - koncentriranih biorazpoložljivih encimov v tekoči obliki. Z uporabo biorazpoložljivih encimov tako v človeškem, kot v živalskem organizmu zelo hitro ponovno vzpostavimo naravno ravnovesje zdravega encimskega sistema. Celo zobozdravniki poročajo o hitrejšem popuščanju bolečin in učinkovitejšem zdravljenju. Prav učinkovitost je prepričala tudi strokovnjake za kozmetiko in lepotno nego, ki po novem pri svojem delu vse bolj posegajo po kaskadno fermentiranih bio koncentratih in beležijo enako uspešnost. Kaskadna fermentacija, metoda, po kateri se proizvajajo kaskadno fermentirani bio koncentrati, je patentirana pri Evropskem patentnem uradu, pod številko 1153549.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Obvladajte kandido, preden ona vas
Obvladajte kandido, preden ona vas

Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu polovica manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogoste bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi ob vlažnem vremenu poslabšajo, je to lahko še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Avtorici: Sanja Lončar, Adriana Dolinar

12,00 €
 
Babičina kozmetika, Mihaela Pichler Radanov
Babičina kozmetika, Mihaela Pichler Radanov

V knjigi Babičina kozmetika nam avtorica razkriva majhne in velike skrivnosti izdelave naravne kozmetike doma. Natančno opiše postopek izdelave mila, seznani nas z načinom izdelave masažnih olj, solnih in začimbnih pilingov ter kopalnih soli. 

25,90 €
 
Ščepec rešitve. Zamolčane zdravilne moči začimb (trda vezava)
Ščepec rešitve. Zamolčane zdravilne moči začimb ...

Še sanja se nam ne, koliko težav lahko omilimo ali celo ozdravimo s ščepcem začimb, ki jih morda že imamo na vrtu, okenski polici ali v kuhinji. Dve tretjini prebivalcev te moči pozna in zato začimbe uporabljajo kot zdravila prve izbire. Le Zahodnjaki smo na njihove moči pozabili, pa bi jih še kako potrebovali.

Avtorji: Sanja Lončar, Marija Kočevar Fetah, Sabina Topolovec, Nadja Baćac

38,00 €
 
Končno ozdravljeni
Končno ozdravljeni

V knjigi zdravniki in naturopati preko opisov terapij poročajo o svojih izjemnih dosežkih zdravljenj s kaskadno fermentiranimi bio koncentrati.

10,00 €
 
Suzana Kranjec: Življenje brez glutena, knjiga
Suzana Kranjec: Življenje brez glutena, knjiga

Celostni vodnik po zdravem življenjskem slogu, ki se ciljno posveča bolnikom s celiakijo in alergikom na gluten, jajca in mleko. Ozavešča o pomenu brezglutenske diete, ne zaobide skrbi za črevesne bolnike in zdrave nagovarja k razmisleku. Knjiga je nastala na podlagi avtoričine lastne izkušnje bolezni in je obenem strokovno podprta.

38,00 €
 
Uživajte v naravi  - brez strahu pred klopi
Uživajte v naravi - brez strahu pred klopi

Tudi nevarno okužbo z borelijo je mogoče ozdraviti na naraven način. Ali vas zanima, kako?

12,00 €