Sanolabor

 

Šifra:

Končno ozdravljeni
Končno ozdravljeni
    Za povečavo kliknite na sliko

V knjigi zdravniki in naturopati preko opisov terapij poročajo o svojih izjemnih dosežkih zdravljenj s kaskadno fermentiranimi bio koncentrati. Več>>

9,59 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Svet okoli nas se spreminja s svetlobno hitrostjo, vendar kljub vsemu razvoju in znanosti moderne medicine še vedno ostaja precej bolezni, ki jih enostavno ne uspemo pozdraviti s klasičnimi pristopi. Govorimo predvsem o tipičnih boleznih sodobnega časa: vse od pomanjkanja energije in vitalnosti, utrujenosti, debelosti, alergij do kroničnih obolenj, kot so diabetes, kardiovaskularna obolenja, motnje v prebavnem sistemu in avtoimunske bolezni.

Glavni razlog – poleg vsesplošnega pomanjkanja notranjega osebnega zadovoljstva – je pomanjkanje pravih hranil za delovanje encimskega sistema, kar ruši naravno regulacijo v organizmu. V tej knjigi se nahajajo pričevanja zdravnikov, naturopatov in veterinarjev o izjemnih uspehih celostnega zdravljenja, ki so jih dosegli z uporabo kaskadno fermentiranih bio koncentratov - koncentriranih biorazpoložljivih encimov v tekoči obliki. Z uporabo biorazpoložljivih encimov tako v človeškem, kot v živalskem organizmu zelo hitro ponovno vzpostavimo naravno ravnovesje zdravega encimskega sistema. Celo zobozdravniki poročajo o hitrejšem popuščanju bolečin in učinkovitejšem zdravljenju. Prav učinkovitost je prepričala tudi strokovnjake za kozmetiko in lepotno nego, ki po novem pri svojem delu vse bolj posegajo po kaskadno fermentiranih bio koncentratih in beležijo enako uspešnost. Kaskadna fermentacija, metoda, po kateri se proizvajajo kaskadno fermentirani bio koncentrati, je patentirana pri Evropskem patentnem uradu, pod številko 1153549.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki