Sanolabor

 

Šifra:

Jungle formula strong original zaščita pred komarji, 75 ml
Jungle formula strong original zaščita pred komarji, 75 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Pršilo za zaščito pred komarji z 20% DEET in rastlinski izvlečki za najboljšo zaščito S prijetnim vonjem. Več>>

7,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Jungle

Jungle

Podroben opis

Repelent proti komarjem v obliki pršila z 20 % DEET2  in rastlinskimi izvlečki, s prijetnim vonjem. Nudi do 6 ur učinkovite zaščite pred komarji in je idealen za domačo uporabo v zaprtih prostorih in na prostem ter počitnicah. Primerno za odrasle in otroke, starejše od 13 let.

Navodila

Previdno in enakomerno nanesite na vse izpostavljene predele kože. Za uporabo na obrazu, izdelek popršite na dlan in ga nato z dlanjo nanesite na obraz. Pršilo se lahko uporabi v obrnjenem položaju. Izdelek je namenjen samo za splošno uporabo. Ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 13 let. Če potrebujete zaščito in ste mlajši od 13 let se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte veš kot dvakrat dnevno. Dejavniki kot so temperatura, vlažnost in transpiracija lahko vplivajo na učinkovitost. Ponovno uporabite po plavanju, tuširanju ali ko je zmanjšana učinkovitost izdelka. 

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Ne vdihavajte razpršila. Pri zaužitju nemudoma poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite etiketo. Hraniti izven dosega otrok. Preprečiti stik z očmi, sluznico in poškodovano kožo. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Izogibajte se stiku z očmi, sluznico in poškodovano kožo. Preprečite stik z živili, plastiko, sintetičnimi vlakni, lakiranimi in barvanimi površinami. Vsebuje citronelal. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izidelka. Povzroča hudo draženje oči. Pri stiku z očmi: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Vnetljiva tekočina in hlapi. Izpraznjene embalaže ne uporabljajte ponovno. Embalaže ne odlagajte z gospodinjskimi odpadki, ampak na zbirnem mestu. Vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izdelek hranite na suhem in ga ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Biocide uporabljajte varno.

Sestava

N,N-dietil-meta-toluamid (CAS: 134-62-3)(20%) 182g/L, alkohol.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Jungle formula strong original zaščita pred komarji, 75 ml
Jungle formula strong original zaščita pred ...

Pršilo za zaščito pred komarji z 20% DEET in rastlinski izvlečki za najboljšo zaščito S prijetnim vonjem.

7,95 €
 
Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml
Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml

Pršilo za maksimalno zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Ne pušča madežev. Prijetnega vonja. Biocidni proizvod.

8,95 €