Sanolabor

 

Šifra:

Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
    Za povečavo kliknite na sliko

Grelni obliži so narejeni na osnovi stare kitajske rastlinske mešanice. Ko toplotni obliž vzamemo iz nepredušno zaprte embalaže in pride v stik s kisikom, se aktivira. Razvije prijeten toplotni učinek, ki greje telo do 12 ur. Več>>

28,88 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Blagovna znamka:

HERBA CHAUD

HERBA CHAUD

Podroben opis

Greje 12 ur. Samogrelni, brez vonja, aktiviran z zrakom, tanek in udoben. Za boleče predele in globoko sprostitev mišic. Velikost ogrevalne površine: 9x7 cm. Skupna velikost obliža: 19x7 cm.

Glavni učinek je ustvarjen s proizvodnjo toplote. Vročina nastaja z oksidacijo železa v zraku in je usmerjena tako, da pride do konstantnega in prijetnega oddajanja toplote v trajanju od 12 do 16 ur.

Prijetna toplota, ki traja več kot 12 ur, pripomore k večji pretoku energije (kitajsko "Qi") in ponovno vzpostavlja ravnovesje ("Yin - Yang").

Toplota, ki se sprosti v reakciji s kisikom ob odprtju, v kombinaciji z zdravilnimi zelišči in mineralno mešanico, pomaga pri regenerativnem učinku.

Navodila

Obliž aktivirajte tik pred uporabo. Obliž se aktivira z zrakom. Odprite vrečko z obližem.  Če želite pospešiti gretje, obliž pred nanosom drgnite 1 do 2 minuti. Obliž se bo po namestitvi na koži segrel po petih minutah in ostal topel najmanj 12 ur. Obliž s hrbtne strani potrebuje kisik, zato ga ne prekrivajte z nepredušnimi materiali. Pri občutljivi in zreli koži nanesemo lepilno stran obliža na oblačila. Odstranite zaščitno folijo in obliž zalepite neposredno na kožo. Koža naj bo čista in suha. Lahko ga neopazno nosite preko dneva. Po uporabi ga odlepite.

Herba Chaud grelni obliži so fizično učinkoviti, narejeni z mešanico zelišč po tradicionalni kitajski medicini (TKM), ki spodbujajo splošno psiho-fizično udobje. Obliži imajo prijeten in sproščujoč učinek na telo, omilijo bolečino in vnetja. Uporabljamo jih pri lokalnih mišičnih, revmatičnih in artritičnih bolečinah.

Za enkratno uporabo.

Opozorila

Obliža ne uporabljajtena obrazu ali na poškodovani koži, blizu sluznic, oči ali na modricah ter oteklinah, na pregibu kolena.

Ne segrevajte v mikrovalovni pečici ali v pečici. Ne režite, pregibajte, masirajte z obližem ali močite obliža. Obliža ne uporabite, če je poškodovan. Ne uporabljajte, ko spite ali s podaljšanim pritiskom na obliž, na otrocih, mlajših od 12 let ali na osebah, ki si same ne morejo odstraniti obliža. V roku 48 ur na istem mestu obliž ne sme biti več kot 12 ur. Če se simptomi v treh tednih občutno ne izboljšajo, se posvetujte z zdravnikom. Ne kombinirajte z drugimi viri segrevanja ali z drugimi zdravili za kožo. Ne uporabljajte v času nosečnosti in dojenja. Vsi grelni obliži lahko povzročajo kožne izpuščaje, draženje ali opekline. Kožo pod obližem občasno preglejte, da ni znakov draženja ali opekline. Če se pojavi preobčutljiva reakcija, TAKOJ ODLEPITE OBLIŽ. Če ste diabetik, noseči, imate slabo cirkulacijo, alergije, duševne težave, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Za starost 55 let in več: Z LETI SE TVEGANJE ZA OPEKLINE POVEČA. Samo za zunanjo uporabo. Ob morebitnem zaužitju takoj poiščite zdravniško pomoč. Če vsebina obliža pride v stik s kožo ali sluznico, takoj sperite z vodo in poiščite zdravniško pomoč. Po uporabi obliž odvrzite v koš. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestava

Vsebina toplotnega obliža je tradicionalna kitajska medicinska zeliščna mešanica, ki je zavita v majhno vrečko z lubjem oranžnega drevesa. HerbaChaud naravni toplotni obliž ima prijeten in sproščujoč učinek. Obliž vsebuje tudi železo.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev
Herba Chaud grelni obliži, 6 obližev

Grelni obliži so narejeni na osnovi stare kitajske rastlinske mešanice. Ko toplotni obliž vzamemo iz nepredušno zaprte embalaže in pride v stik s kisikom, se aktivira. Razvije prijeten toplotni učinek, ki greje telo do 12 ur.

28,88 €