Sanolabor

 

Šifra:

Dolorelax Med obliži s toplim učinkom, 3 kom
Medicinski pripomoček
Dolorelax Med obliži s toplim učinkom, 3 kom
    Za povečavo kliknite na sliko

Dolorelax Med je najbolj učinkovit pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, pri akutnih bolečinah v vratu, v ledvenem predelu, v ramenih (periartritis) in pri revmatskih obolenjih. Hkrati pa lajša bolečine, ki nastanejo pri trebušnih krčih in v času bolečega menstrualnega cikla (dismenoreja). Medicinski pripomoček. Več>>

8,22 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Dolorelax

Dolorelax

Podroben opis

Obliž zagotavlja 8 ur toplotne terapije pri temperaturi približno 40°C. 

Navodila

Koža mora biti pred uporabo obliža suha in brez potu. Obliž vzemite iz plastičnega ovoja, odstranite zaščitno folijo,ter obliž položite na boleče mesto.Obliža ne uporabljajte med spanjem, saj lahko povzroči opekline.Še posebej bodite pozorni pri uporabi obliža na občutljivi koži.Obliža ne vlažite,trgajte ali režite.V primeru vdihovanja obliža poiščite zdravniško pomoč.V primeru stika z očmi sperite s tekočo vodo in poiščite zdravniško pomoč. Ne položite obliža v mikrovalovno pečico.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo.Ne uporabljajte obližev na vneti koži. Ne uporabljajte na ljudeh,ki ne morejo sami odstraniti obliža (starejši  ali bolni ljudje in otroci). Ne nanašajte obliža na obraz in na poškodovano kožo (odprte rane, razbrazdano in poškodovano kožo). Ne uporabljajte na koži na katero ste nanesli kremo ali gel.Ne uporabljajte na koži ,ki ni občutljiva na toploto. Ne uporabljajte na predelu, kjer ste v zadnjih 24 urah že nanesli izdelek.Ne uporabljajte na koži,na katero ste že nanesli drugo sredstvo,ki proizvaja toploto. V primeru težav s krvnim obtokom,z zaznavanjem toplote in v nosečnosti se pred uporabo posvetujte s zdravnikom ali s farmacevtom. KONTRAINDIKACIJE IN STRANSKI UČINKI: Uporabljenega obliža ne uporabljajte ponovno. Hranite izven dosega otrok.Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in ne izpostavljajte soncu.Uporabite pred iztekom roka uporabe.

Sestava

železo, natrijev poliakrilat, aktivno oglje, natrijev klorid, natrijev tripolifosfat, voda

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Medicinski pripomoček
Nodol paket (2x Nodol Krema + Gratis Nodol Termo Obliži)
Nodol paket (2x Nodol Krema + Gratis Nodol Termo ...

Poseben akcijski paket Nodol za vse, ki se srečujejo s kroničnimi bolečinami v sklepih. Ob nakupu dveh Nodol Krem vsak kupec prejme Nodol Termo Obliže in strokovno pripravljene vaje za koleno brezplačno.

24,20 €
 
Medicinski pripomoček
Nodol obliži, 10 kom
Nodol obliži, 10 kom

Medicinski pripomoček, ki izkorišča sinergično delovanje naravnih sestavin. Posebna tehnologija izdelave z enakomernim in podaljšanim sproščanjem naravnih aktivnih sestavin.

24,98 €
 
Medicinski pripomoček
Termo obliži Nodol, 3 obliži
Termo obliži Nodol, 3 obliži

Medicinski pripomoček. Uporaba termo obližev Nodol je primerna za pomiritev akutnih bolečin, ki so posledica revmatskih obolenj. Hitro in ciljno lahko delujejo tudi pri bolečinah v mišicah.

9,99 €
 
Obliži Tiger Vroči Capsicum, 8 kom
Obliži Tiger Vroči Capsicum, 8 kom

Grelni obliži sproščajo in pomirjajo.

11,90 €
 
Obliži Tiger Herbal, 8 kom
Obliži Tiger Herbal, 8 kom

Obliži sproščajo in pomirjajo.

11,90 €
 
Medicinski pripomoček
Dolorelax Med obliži s toplim učinkom, 3 kom
Dolorelax Med obliži s toplim učinkom, 3 kom

Dolorelax Med je najbolj učinkovit pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, pri akutnih bolečinah v vratu, v ledvenem predelu, v ramenih (periartritis) in pri revmatskih obolenjih. Hkrati pa lajša bolečine, ki nastanejo pri trebušnih krčih in v času bolečega menstrualnega cikla (dismenoreja). Medicinski pripomoček.

8,22 €