Sanolabor

 

Šifra:

Allergika PršiceSTOP, 500 ml
Allergika PršiceSTOP, 500 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Pršilo za uničevanje pršic in njihovih predhodnih razvojnih faz pri alergiji na pršice! Z osvežujočim vonjem po limonah. Je biološko razgradljivo sredstvo na rastlinski osnovi. Več>>

24,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

ALLERGIKA® PršiceSTOP je pršilo za uničevanje pršic in njihovih predhodnih razvojnih faz pri alergiji na pršice! Z osvežujočim vonjem po limonah. Je biološko razgradljivo sredstvo na rastlinski osnovi.

  • Uniči pršice in njihove ličinke.
  • Prepreči izleganje zaroda iz jajčec.
  • Iztrebke pršic konglomerira, da jih je lažje posesati.
  • Za oblazinjeno pohištvo, preproge, preprogaste talne obloge, zavese, plišaste igrače, avtomobilske sedeže in mesta, kjer spijo domače živali.
  • S pršilo lahko navlažite krpo in pobrišete prah.

Kako deluje pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP? 

Aktivna učinkovina je naravna snov geraniol (0,05 %), ki je rastlinskega izvora. Geraniol se med drugim uporablja tudi v izdelkih za nego telesa. Pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP je neškodljivo za ljudi in živali. Ne vsebuje sintetičnih insekticidov (kot je na primer benzilbenzoat) in neemovega olja. Pršilo je na vodni osnovi, tako je izključena obremenitev s kemijskimi topili.

Pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP bivanjske prostore razbremeni pršic in njihovih ličink. Primerno je za uporabo na oblazinjenem pohištvu, preprogah, zavesah, plišastih živalih in za mesta, kjer spijo domače živali. S pršilom ALLERGIKA PršiceSTOP lahko navlažite krpo in obrišete prah, z njim lahko pred pranjem v pralnem stroju napršite plišaste igrače.

Navodila

Odvijte pokrov in privijte razpršilno glavo; pred uporabo pršilo dobro pretresite.

Razpršilo napršite z razdalje 30 cm na predmete, kjer se najraje zadržujejo pršice. Pustite delovati od 5 do 6 ur.
Površine napršite enakomerno. Napršene površine po uporabi ne smejo biti vlažne na otip. Vsebina plastenke (500 ml) zadošča za približno 16 m2.
Nazadnje tkanine temeljito posesajte oz. operite, da odstranite pršice in njihove predhodne razvojne faze.
Za preprečevanje vnovične poselitve s pršicami je priporočljivo pršenje enkrat mesečno.

Opozorila

Opozorila in varnostni napotki: Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Pri preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka ne uporabljajte. Izogibajte se nenujnemu stiku s sredstvom. Izogibajte se stiku s kožo in očmi. Če vendarle pride v stik, sperite z veliko vode. Ne vdihavajte, živila prekrijte in ne pršite neposredno nanje. Pri zaužitju usta sperite z vodo (samo, če je poškodovani pri zavesti). V primeru slabega počutja poiščite zdravniško pomoč; če je le mogoče, pokažite to plastenko. • Zaščitite pred mrazom. Pred uporabo dobro pretresite. Ne napolnjujte vnovič. Prazno plastenko odložite na primerno odlagališče odpadkov; preostanek izdelka lahko zlijete v odtok.

Pršilo uporabljajte varno. Pred uporabo preberite informacije o izdelku in navodilo za uporabo.

Splošni napotki glede uporabe sredstev za uničevanje pršic.

Sredstva za uničevanje pršic uporabljajte samo kot dopolnilni ukrep pri saniranju stanovanja. Tovrstni izdelki vam lahko pomagajo le pri zmanjšanju obremenitve s pršicami na preprogah in oblazinjenem pohištvu. Pri postelji ti izdelki ne morejo nadomestiti specialnih, gosto tkanih antialergijskih prevlek, neprepustnih za alergene pršic. Pršice so namreč globoko v vzmetnicah in praviloma niso dosegljive za izdelke, ki se nanašajo površinsko. Kjer so majhni otroci, se izogibajte uporabi insekticidov.

 

Sestava

Aktivna učinkovina: Geraniol 0,5 g/l

Ostale sestavine: Aqua, PEG-40 Hydrogemated Castor Oil, Caprylyl Glycol, Glycerin, p-Anisic Acid, Sodium Hydrohide, Citric Acid.

 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Zadnji kosi
Protego sprej proti komarjem za uporabo na prostem Solime, 300 ml
Protego sprej proti komarjem za uporabo na ...

Proti komarjem za uporabo na prostem. Zunanja uporaba.

14,92 €
 
Obliži za zaščito proti komarjem Looney Tunes, 12 obližev
Obliži za zaščito proti komarjem Looney Tunes, 12 ...

Inovativni hipoalergeni obliži zahvaljujoč prijetnemu vonju citronele in neem olja, ki ga večina nadležnih žuželk ne prenese, učinkovito odganja vse vrste komarjev.

7,04 €
 
Sprej proti osam Helpic, 100 ml
Sprej proti osam Helpic, 100 ml

Učinkovita zaščita z naravnimi učinkovinami pred napadom nadležnih os.
Zelo priporočamo osebam z alergijo na osji strup.

6,80 €
 
Forth sprej proti komarjem, 100 ml
Forth sprej proti komarjem, 100 ml

Repelent proti komarjem je učinkovito sredstvo za odganjanje komarjev. Izdelan je iz evkaliptusovega olja, ki vsebuje zelo učinkovite snovi za odganjanje številnih insektov.

9,04 €
 
Ben's Natural sprej proti komarjem, 100 ml
Ben's Natural sprej proti komarjem, 100 ml

Tekoči repelent proti komarjem v razpršilu. 

12,32 €
 
Zapestnica za učinkovito zaščito proti komarjem KIDS
Zapestnica za učinkovito zaščito proti komarjem ...

Otroška zapestnica za učinkovito zaščito proti komarjem, ki deluje na naraven način s pomočjo eteričnih olj citronele in neem olja. Na voljo z različnimi otroškimi motivi za punce in fante.

5,87 €