Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
Zaradi izredno povečanega števila spletnih naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo za razumevanje.
 

Razstavno prodajni salon

Izposoja in prodaja pripomočkov za nego na domu
 


Kje smo: Leskoškova 4, Ljubljana
tel.: 01 585 43 39, 01 585 43 40, faks: 01 585 43 38
e-naslov: izposojevalnica@sanolabor.si

Delovni čas:
ponedeljek - petek od 8. do 19. ure
sobota od 8. do 13. ure

Sleherni izmed nas se bodisi zaradi starosti, bolezni ali nesrečnega spleta dogodkov prej ali slej znajde v življenjskem obdobju ali trenutni situaciji, ko se zdijo vsakdanja drobna opravila kot nepremagljiva ovira.

To nas je vodilo, da smo v podjetju Sanolabor odprli razstavno prodajni salon zdavstvenih pripomočkov in izposojevalnico, kjer si boste lahko na enem mestu ogledali in praktično preizkusili pripomočke, ki jih potrebujete.

Na razstavnem prostoru se boste lahko vživeli v ambient spalnice in kopalnice ter dobili predstavo, kako pripomočki izgledajo in kako se v praksi uporabljajo oz. delujejo.

Diskretno okolje, osebni pristop, strokovno svetovanje, praktični prikaz in odprtost za vsa -na prvi pogled mogoče nepomembna - vprašanja so argumenti za vaš obisk.

Lahka dostopnost in zagotovljeno parkirišče (tudi za invalide) omogočajo, da se vam lahko celostno posvetimo. Lokacija je v sami bližini BTC in jo boste zagotovo zlahka našli.

Pripomočke lahko kupite ali pa jih najamete za krajše ali daljše obdobje, z možnostjo kasnejšega odkupa.
Pripomočke lahko tudi dostavimo. Nudimo rezervne dele in kakovosten servis.