Sanolabor

 

Šifra:

Algea, 270 tablet
Algea, 270 tablet
Algea, 270 tablet
Algea, 270 tablet
Algea, 270 tablet
    Za povečavo kliknite na sliko

Prehransko dopolnilo z zeleno algo Chlorella. Več>>

17,25 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Algea

Algea

Podroben opis

Poskrbite za popolno harmonijo svojega telesa.

Algea je enocelična sladkovodna zelena alga v tabletah, ki že več kot 20 let pomaga ohranjati in krepiti zdravje ter umske in telesne sposobnosti tisočerih uporabnikov.

Alga Chlorella pomaga vzdrževati funkcijo debelega črevesa, podpira vitalnost in aktivnost organizma, vpliva na delovanje ledvic in jeter, ter prispeva k razstrupljanju telesa.

Vsaka zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge Chlorelle pyrenoidose z vsemi hranili, ki jih alge vsebujejo, a brez dodatkov (veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena).

Komu je Algea namenjena?

  • Vsem, ki želijo ohraniti energijo in dobro počutje. Železo, ki ga Algea vsebuje, prispeva k zmanjševanju splošne utrujenosti in izčrpanosti in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Aktivnim. Odlično dopolnjuje vsakodnevno prehrano v hitrem življenjskem ritmu vseh, ki se ne prehranjujejo redno, se premalo gibajo in imajo zato upočasnjeno prebavo.
  • Vegetarijancem in veganom. Sladkovodna mikroalga vsebuje kar 60 odstotkov lahko prebavljivih beljakovin in vse esencialne aminokisline.
  • Nosečnicam in doječim materam, saj je njihovo telo bolj obremenjeno, motena je redna prebava, potrebe po naravnih in kakovostnih hranilih pa so povečane. Algea je vir železa, ki ga ravno v tem obdobju ženskam običajno primanjkuje.

Navodila

Priporočen dnevni odmerek: Za zdravega odraslega priporočamo vsaj 9 tablet dnevno. Ker se pri začetnem uživanju tablet Algea naše telo na mikroalgo prilagaja, priporočamo postopno povečevanje odmerka. Prve tri dni priporočamo po 3 tablete dnevno, naslednje tri dni pa 6 tablet dnevno. V tednu dni dnevni odmerek povečajte na 9 tablet.

Pri otrocih je dnevni odmerek odvisen od njihove telesne teže:

10-20 kg        2 tableti dnevno

20-30 kg        4 tablete dnevno

30-50 kg        6 tablet dnevno

Za optimalno izrabo hranil priporočamo, da izbran dnevni odmerek razdelite na 3 enake dele (npr. 3 x 3 tablete ali 3 x 5 tablet). Tablete Algea zaužijte vsaj s kozarcem tekočine – vode ali nesladkanega čaja.

V primeru preobremenjenosti, izpostavljenosti virusom, neuravnoteženega prehranjevanja, oziroma če imate zaradi katerih koli drugih vzrokov povečane potrebe po hranilih, za kratkotrajnejše obdobje priporočamo uživanje 15 tablet dnevno.

Opozorila

  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Možni neželeni odzivi telesa na Algeo.

Naravne sestavine tablet Algea telo potrebuje in jih odlično prenaša. Na začetku uživanja so možne prehodne neškodljive reakcije, kot so:

  • povečano nastajanje črevesnih plinov
  • spremembe na koži, kot so izpuščaji ali srbečica
  • zeleno obarvanje blata zaradi klorofila

Navedeni učinki so prehodne narave in so največkrat posledica prilagajanja organizma na Algeo. So dokaz za njeno učinkovito delovanje.
Če se pri vas ali vaših najbližjih pojavijo kakršni koli neželeni odzivi pri uživanju Algee, se lahko vedno posvetujete z nami. Z veseljem vam bomo pomagali z odgovori in številnimi uporabniškimi izkušnjami.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred svetlobo in vlago. 

Sestava

Vsaka zelena tableta Algea vsebuje 250 mg posušene sladkovodne mikroalge (Chlorella pyrenoidosa), brez dodatkov. Mikroalga v tableti je nadzorovano gojena in posušena tako, da ohrani vso učinkovitost tudi v obliki tablet. Tablete Algea ne vsebujejo veziv, sladil, barvil, konzervansov in glutena.

Sorodni izdelki

Bio kelp alge, 100 g
Bio kelp alge, 100 g

Prehransko dopolnilo - bio kelp alge. Odličen vir mineralov.

 

16,99 €
 
Kelp – jod NOW, 200 tablet
Kelp – jod NOW, 200 tablet

Kelp je velika morska alga (haloga) in je odličen vir minerala joda in drugih hranil iz morske vode. Tudi sicer so alge pomemben del uravnotežene prehrane.

15,94 €
 
Spirulina Pukka, 150 tablet
Spirulina Pukka, 150 tablet

Prehransko dopolnilo - Spirulina. Odličen vir vitaminov in mineralov.

 

16,01 €
 
Klamatska alga KlamathRWmax, 60 kapsul
Klamatska alga KlamathRWmax, 60 kapsul

Prehransko dopolnilo s klamatsko mikroalgo, ki je bogata z vitamini in minerali.

20,70 €
 
Kelp tablete, 120 tablet
Kelp tablete, 120 tablet

Prehransko dopolnilo s pomembnim mineralom.

8,04 €
 
Klamatska alga NutriMax, 150 kapsul
Klamatska alga NutriMax, 150 kapsul

Prehransko dopolnilo s klamatsko mikroalgo, ki je bogata z vitamini in minerali.

49,90 €