Sanolabor

 

Šifra:

ReNu MultiPlus tekočina za leče, 360 ml
ReNu MultiPlus tekočina za leče, 360 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Večnamenska raztopina za vse vrste mehkih kontaktnih leč, ki zaradi svoje enkratne formule učinkovito čisti in vlaži in ohranja splošno zdravje oči. Več>>

11,79 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

ReNu MultiPlus tekočina za leče je zlati standard med tekočinami. Leta  2013 je praznovala 25 letnico obstoja in je tekočina za leče, ki je skrbela za več pacientov kot katera koli druga večnamenska tekočina za leče na svetu. Zaradi svoje edinstvene sestave odstranjuje  beljakovinske in maščobne obloge, tujke ter hkrati uničuje mikroorganizme. Vsebuje HydranateTM, ki odstranjuje beljakovinske obloge, Poloksam, ki odstranjuje maščobne obloge in tujke ter vlaži, ter DymedTM, ki odstranjuje mikroorganizme na lečah.

ReNu MultiPlus tekočina za leče ima dokazano superioren učinek dezinfekcije pri širokem spektru patogenov, kot so bakterije in glive (Candida albicans and Fusarium solani). Visoko učinkovita je tudi proti akantamebi.

Dokazana učinkovitost z neprekosljivo biokompatibilnostjo in hkrati ohranja splošno zdravje oči.

Navodila

ReNu® MultiPlus ®  večnamenska raztopina je namenjena vsakodnevni negi, čiščenju, odstranjevanju beljakovinskih oblog, izpiranju, kemični (ne toplotni) dezinfekciji ter shranjevanju mehkih (hidrofilnih) kontaktnih leč, vključno s silikonskimi hidrogelnimi kontaktnimi lečami, in sicer v skladu s priporočili vašega očesnega zdravnika.

Delovanje:

Ob vsakodnevni uporabi ReNu® MultiPlus ®  večnamenska raztopina raztaplja beljakovine ter čisti, razgrajuje in odstranjuje nalaganje biofilma, nesnag in oblog z mehkih kontaktnih leč. ReNu® MultiPlus ® večnamenska raztopina pomaga preprečevati, da bi na površini leč nastajale obloge, ki dražijo oči. Ubija škodljive mikroorganizme na lečah. Medtem ko se vaše leče namakajo, jih posebna formula obda z ovojem, bogatim z vlago, kar zagotavlja udoben občutek pri nošenju leč skozi ves dan. ReNu® MultiPlus ®  večnamensko raztopino lahko uporabljate tudi za izpiranje leč.

Sestava

Sterilna, izotonična raztopina, ki vsebuje HYDRANATETM (hidroksialkilfosfonat) 0,03 %, borovo kislino, dinatrijev edetat, poloksamin 1 %,natrijev borat in natrijev klorid; konzervirans DYMEDTM (poliaminopropil bigvanid 0,0001 %).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Kapljice za oči Extra Intense A.Vogel, 10 ml
Kapljice za oči Extra Intense A.Vogel, 10 ml

Vas mučijo suhe, pekoče, pordele, utrujene oči? Si jih zaradi poudarjenih simptomov pogosto drgnete? Pomagate si lahko z učinkovitim naravnim pripravkom iz smetlike in hialuronske kisline v obliki kapljic - A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense.

10,94 €
 
Remescar podočnjaki in temni kolobarji, 8 ml
Remescar podočnjaki in temni kolobarji, 8 ml

Krema je oblikovana posebej za neposredno delovanje na podočnjake in temne kolobarje na občutljivem območju okrog oči. Deluje hitro in učinkovito ter zmanjša otečenost oči in odpravlja videz temnih kolobarjev s samo enim nanosom na dan.

30,93 €
 
Kapljice za oči A. Vogel, 10 ml
Kapljice za oči A. Vogel, 10 ml

Kapljice za oči oči vlažijo, osvežijo in v njih zadržujejo solzno tekočino. Primerne so za suhe, pekoče, razdražene in utrujene oči.

8,95 €
 
Serum za predel okoli oči Facelift efekt Eubos, 15 ml
Serum za predel okoli oči Facelift efekt Eubos, ...

Eubos Anti Age Hyaluron, serum za predel okoli oči neguje kakor obogatena krema in učinkuje kot aktivni serum za facelift efekt. Učinkovitost  dermatološke nege je potrdila tudi neodvisna raziskovalna organizacija Derma Consult GmbH.

25,96 €
 
Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk
Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk

Bepanthol kapljice za oči ustvarijo sterilen, viskoelastičen in prozoren zaščitni film na roženici. 

12,24 €
 
Regenerativna krema za okoli oči Dr. Hauschka, 15 ml
Regenerativna krema za okoli oči Dr. Hauschka, 15 ...

Mehča videz tankih črtic in gubic.

50,95 €