Sanolabor

 

Šifra:

BioMin zobna pasta, 75 ml
BioMin zobna pasta, 75 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

BioMin F zobna pasta za remineralizacijo zobne sklenine z revolucionarno formulo. Več>>

9,69 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

BioMin F je inovativna zobna pasta, ki vsebuje bioaktivne delce z edinstveno formulacijo fluorida, kalcija in fosfatov. Omogoča hitro remineralizacijo zob. 

NOVOST: Vsebuje majhno koncentracijo fluorida (530 ppm), ki zaradi inovativne BioMin formule sklenino ščiti do 12 ur, pri običajnih zobnih pastah pa se s površine zob izpere že po 90 minutah. BioMin zobna pasta je primerna tudi za otroke.

 

Navodila

Ščetkajte zobe z BioMin F zobno pasto dvakrat dnevno, najbolje pred zajtrkom ter zvečer pred spanjem. Po ščetkanju ne izpirajte ust z vodo. Pokrovček po uporabi ponovno namestite, da preprečite sušenje paste.

Opozorila

Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika.

Sestava

Glycerin, Silica, PEG 400, Calcium Fluoro Phospho-Silicate, Sodium Lauryl Sulphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Potassium Acesulfame. Vsebnost fluorida ob pakiranju < 600 ppm.

 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Weleda zobna krema ratanije, 75 ml
Weleda zobna krema ratanije, 75 ml

Najboljša naravna zobna krema za občutljive dlesni. Zobna krema z ratanijo je bila razvita v sodelovanju z zobozdravniki. Krepilni naravni izvlečki iz korenine ratanije preprečujejo krvavenje iz dlesni.

4,31 €
 
Zobna pasta iz zeolita, 75 ml
Zobna pasta iz zeolita, 75 ml

Našo Zeolit ​​zobno pasto smo razvili na osnovi zeolita ter ksilitola. 

12,96 €
 
Zobna pasta Aloe Fresh homeopatska, 100 ml
Zobna pasta Aloe Fresh homeopatska, 100 ml

Z aloe vero, žajbljem in ksilitolom za zaščito zob pred zobnimi oblogami, zobnim kamnom, obolenji dlesni, zadahom in obarvanjem zob.

8,03 €
 
Weleda rastlinski zobni gel, 75 ml
Weleda rastlinski zobni gel, 75 ml

Gel nudi naravno zaščito za občutljive dlesni. Vsebuje mineralne čistilne delce na osnovi kremenčeve zemlje in čisti zobe temeljito, a nežno.

4,31 €
 
Himalaya organiq zobna pasta, 150 g
Himalaya organiq zobna pasta, 150 g

Edinstvena mešanica ekološkega pridelanega neema, ekološko pridelanega granatnega jabolka in drugih učinkovitih pridelanih ekstratov, ki čisti vaše zobe.

6,99 €
 
Zobna pasta Črna kumina Eco, 75 ml
Zobna pasta Črna kumina Eco, 75 ml

Brez fluora in s črno kumino. Svežina brez peperminta.

4,27 €