Sanolabor

 

Šifra:

Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
    Za povečavo kliknite na sliko

Vitamin C v prahu vsebuje magnezijev askorbat, ki je oblika Vitamina C z nizko kislostjo. Proizvodnja uporablja liofilizacijski postopek sušenja in je brez vsakih topil, aditivov in polnil. Ta oblika Vitamina C je zelo prijazna do želodca.  Več>>

36,40 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

BioCare

BioCare

Podroben opis

Vitamin C  kot magnezijev askorbat, ki je želodcu prijazna, nizko kislinska oblika Vitamina C. Brez dodatkov, topil in pomožnih snovi.

Primerno za vse, predvsem pa za posameznike, ki težko prenašajo kisle oblike Vitamin-a C in za tiste, ki potrebujejo dodatek Vitamina C brez citrusov.
Magnezijev askorbat iz telesa ne porablja mineralov kot sta kalcij in kalij.
Ekonomično pakiranje tudi za jemanje višjih odmerkov.

V obliki prahu, ki omogoča enostavno uživanje in fleksibilnost pri odmerjanju. Primerno za vse, ki imajo težave pri požiranju kapsul in tablet.

Vitamin C ima pomenbno vlogo pri imunskem sistemu, celice zaščiti pred oksidativnim stresom, poveča absorpcijo železa in sodeluje pri sintezi kolagena.

Vsebina: 250gr kar v primeru priporočeega dnevnega odmerka zadošča za 125 dni.

Navodila

Navodilo za uporabo: 1 merica (1 gram) dvakrat na dan v tekočini skupaj s hrano oziroma po navodilih strokovnjaka.

Hranite v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C, stran od neposredne sončne svetlobe in izvora toplote.

Primerno tudi za vegetarijance in vegane.

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Če ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.  Količine vitamina C večje od 1000 mg na dan lahko vodijo do rahle razdraženosti želodca pri občutljivih posameznikih.Pri posameznikih z ledvičnimi boleznimi, posameznikih s pomanjkanjem glukoza-6-fosfat dehidrogenaze in drugih kroničnih bolnikih je potrebna previdnost in posvet z zdravnikom.

Sestava

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek (2 gr):

Sestavina Količina %priporočenega dnevnega vnosa
Vitamin C 1606 mg 2008
Magnezij 120mg 32

Sestavine:
Vitamin C (kot magnezijev askorbat).

Produkt vsebuje vrečko silikagela za absorpcijo vlage (ni za uživanje).Okus in izgled izdelka se lahko med posameznimi serijami nekoliko razlikujeta.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Liquid BioMulsion® A BioCare, 10 ml
Liquid BioMulsion® A BioCare, 10 ml

Vitamin A 5000 IU/kapljico, v obliki tekoče emulzije s prijetnim okusom limone. Izdelek vsebuje okvirno 360 kapljic. Idealno za apliciranje pod jezik za optimalno absorpcijo.

15,66 €
 
Nutrisorb ® tekoči metil B12 BioCare, 15 ml
Nutrisorb ® tekoči metil B12 BioCare, 15 ml

Aktivna-metilna koncentrirana oblika vitamina B12 v tekoči obliki, ki vsebuje obe naravni obliki vitamina B12, adenozilkobalmin in metilkobalmin.

19,49 €
 
Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® BioCare, 15ml
Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® BioCare, 15ml

Nutrisorb® tekoči metil FolGuard ® je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki je optimalno biorazpoložljivo, v aktivnih metilnih oblikah Vitamina B12 (matilkobalamin) in folni kislini (kot metil folat), namenjen za podporo zdrave metilacije. Količina zadošča za okvirno 109 dni.

26,93 €
 
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g
Vitamin C v prahu BioCare, 250 g

Vitamin C v prahu vsebuje magnezijev askorbat, ki je oblika Vitamina C z nizko kislostjo. Proizvodnja uporablja liofilizacijski postopek sušenja in je brez vsakih topil, aditivov in polnil. Ta oblika Vitamina C je zelo prijazna do želodca. 

36,40 €
 
Liquid BioMulsion D BioCare, 10 ml
Liquid BioMulsion D BioCare, 10 ml

Vitamin D3 1000IU/kapljico, v obliki tekoče emulzije, prijetnega okusa po limoni.

12,16 €
 
Everyday BioAcidophilus, 28 kapsul
Everyday BioAcidophilus, 28 kapsul

BioAcidophilus za vsakodnevno uživanje je mešanica z visoko vsebnostjo edinstvenega kompleksa probiotičnih bakterij LAB4 v obliki kapsul. Vsaka kapsula vsebuje 10 milijard živih bakterij, ki so idealne za vsakodnevno uporabo.

16,70 €