Sanolabor

 

Šifra:

CBDex tinktura G - Forte 5% , 10 ml
CBDex tinktura G - Forte 5% , 10 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Prehranski dodatek s fitokompleksom iz vrst konoplje bogatih z kanabigerolom CBG za podporo telesu v obdobjih povečanega pritiska in živčnega ter fizičnega stresa. Več>>

59,90 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Priporočljivo je odmerjanje kapljic neposredno v usta ali pod jezik, kapljic ne pogoltniti takoj, saj s tem omogočite, da se aktivne snovi lahko bolje in hitreje absorbirajo.

Navodila

Priporočeni odmerek proizvajalca: 12 kapljic na dan, 6 kapljic zjutraj in 6 kapljic zvečer  ali 12 kapljic dve uri pred spanjem. Kapljice se odmerjajo neposredno v usta, po možnosti pod jezik, kapljic ne pogoltniti takoj, saj s tem omogočite, da se aktivne snovi lahko bolje in hitreje absorbirajo. 10 ml zadostuje približno za en mesec.

Dodatno priporočilo: priporočamo začetni odmerek 2 kapljici na dan, 1 zjutraj in 1 zvečer in postopno stopnjevanje odmerka do iz strani proizvajalca priporočenega dnevnega odmerka. Vsak človek je individum in se drugače odzove na aplikacijo kanabinoidov odvisno od aktivnosti posameznikovega endokanabinoidnega sistema. V Sloveniji je zaradi pomanjkanja primernih študij varnosti priporočena uporaba 2 mg CBD dnevno.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere.
 

Opozorila

Naravni izdelek. Usedlina ali motnost ni znak okvarjenega proizvoda.
Brez GSO. Brez glutena. Pred uporabo dobro pretresite. Izdelek ne vsebuje THC ali
drugih narkotičnih snovi in je brez alkohola. Shranjujte na suhem mestu pri
temperaturah pod 25 ºC v dobro zaprti embalaži. Uporabno najmanj do datuma
označenega na embalaži. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Sestava

Aktivne sestavine in vsebnost v RDV* v 12 kapljicah ( = 0,34 ml )
Konoplja Cannabis Sativa L (izvleček) 34 mg *
*RDV v mg – referenčni dnevni vnos
 

Sestavine: Kaprilni/kaprinski triglicerid (nevtralna lipidna baza), izvleček konopljinih cvetov in olje (aroma) cvetov Cannabis sativa L.
Neto vsebina: 10 ml, 300 kapljic.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

CBDex olje izvlečka konopljinih cvetov, 10 ml
CBDex olje izvlečka konopljinih cvetov, 10 ml

Inovativni prehranski dodatek vsebuje 5% (od tega 500 mg CBD) čistega izvlečka konopljinih cvetov in vitamine D ter sončnični lecitin.

35,90 €
 
CBDex olje izvlečka konopljinih cvetov, 10 ml
CBDex olje izvlečka konopljinih cvetov, 10 ml

Inovativni prehranski dodatek vsebuje 20% (od tega 2000 mg CBD) čistega izvlečka konopljinih cvetov in vitamine D ter sončnični lecitin.

99,90 €
 
Zadnji kosi
CBDex tinktura Imunit 2%, 10 ml
CBDex tinktura Imunit 2%, 10 ml

TINCTURA CBDex® IMUNIT je primerno prehransko dopolnilo za dopolnitev prehrane za presnovne težave povezane z neuravnoteženo prehrano in različne prehrambene omejitve ter za ljudi, ki živijo pod večjim telesnim in duševnim pritiskom ter psihološkim stresom.

19,90 €
 
CBDex tinktura migero 5%, 10ml
CBDex tinktura migero 5%, 10ml

Inovativni prehranski dodatek je primeren za dopolnitev prehrane za ravnovesje organizma za ljudi, ki živijo pod večjim duševnim, fizičnim in živčnim stresom.

37,90 €
 
CBDex tinktura fyzio 3%, 10ml
CBDex tinktura fyzio 3%, 10ml

Inovativni prehranski dodatek je primeren za dopolnitev prehrane za ravnovesje organizma za ljudi, ki želijo poskrbeti za svoj mišično skeletni in krvožilni sistem.

25,90 €
 
CBDex tinktura neuro 4% + 1%, 10 ml
CBDex tinktura neuro 4% + 1%, 10 ml

Inovativni prehranski dodatek je primeren za dopolnitev prehrane za ravnovesje organizma za ljudi, ki živijo pod večjim fizičnim in živčnim stresom.

37,90 €