Sanolabor

 

Šifra:

Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
-15 %
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
    Za povečavo kliknite na sliko

PlanetBIO reishi v prahu se uporablja kot naravno prehransko dopolnilo in vsebuje glivno biomaso in trosnjake iz ekološke pridelave. PlanetBIO reishi goji vrhunsko slovensko podjetje, ki ne dosega le najvišjih standardov ekološke pridelave, temveč sledi tudi načelom trajnostne in naravi prijazne proizvodnje. Več>>

16,99 € 19,99 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

PlanetBIO

PlanetBIO

Podroben opis

Reishi je drevesna goba, ki v Aziji velja za eno najbolj zdravilnih gob. Njeno latinsko ime je Ganoderma lucidum, v slovenščini smo ji poleg njenega japonskega imena »reishi« nadeli tudi ime »svetlikava pološčenka«, na Kitajskem jo imenujejo »linghzhi«, v Vietnamu pa »linh chi«, kar dobesedno pomeni »nadnaravna goba«. Tradicionalna kitajska medicina jo kot zdravilno gobo uporablja že več kot 2000 let, številni pa so tudi zapisi o njenem učinkovanju v kitajskih klasičnih tekstih. Še danes je reishi osrednja tema številnih raziskav, ki jih na področju medicine opravljajo v Aziji. V naravi uspeva kot gniloživka na drevesnih deblih in štorih, vendar je izjemno redka, zato jo za prehranske potrebe gojijo.

Zakaj PlanetBIO reishi?

Gojena v Sloveniji. PlanetBIO reishi goji vrhunsko slovensko podjetje, ki se ukvarja z ekološkim gojenjem medicinskih gob in tudi v celotni proizvodnji zavrača uporabo cenenih surovin iz tujih trgov.

Brez umetnih gnojil ali pesticidov. PlanetBIO reishi gobe rastejo v nadzorovanih pogojih na 100 % naravnem substratu, brez uporabe umetnih gnojil ali pesticidov.

Naravi prijazna pridelava. Naši dobavitelji ne uporabljajo plastičnega potrošnega materiala za enkratno uporabo, poslovne prostore ogrevajo izključno z obnovljivo lesno biomaso, vse substrate gob pa po uporabi kompostirajo in uporabijo za gojenje vrtnin.

Certificirana kakovost. Kakovost PlanetBIO reishi  prahu je potrjena s strani laboratorija dobavitelja, s strani javnih certificiranih laboratorijev za kontrolo kakovosti, tujih certificiranih laboratorijev, pa tudi s strani slovenskih in tujih raziskovalnih inštitucij.

PRIDELAVA

PlanetBIO reishi goji vrhunsko podjetje iz Slovenije, ki se z ekološkim gojenjem medicinskih gob ukvarja že več let. Gobe so gojene na naravnem substratu in pod nadzorovanimi pogoji, pri tem pa se ne uporabljajo nikakršni umetni kemični preparati.

PlanetBIO reishi v prahu vsebuje glivno biomaso in trosnjake, ki so posušeni na nizkih temperaturah in previdno zmleti v prah.

 

Navodila

Priporočena dnevna količina: 3–6 g (1–2 čajne žličke).
Uporaba: Prah vmešajte v sadne ali zelenjavne sokove, smutije ali vodo. Priporočeno je uživanje zjutraj na prazen želodec.

Uživanje živila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. 

Shranjevati v suhem in hladnem prostoru.

 

 

Opozorila

  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

 

Sestava

Sestavine: ekološka glivna biomasa in trosnjaki reishi (Ganoderma lucidum) gobe v prahu. 

Hranilna vrednost v 6 g:

  • energijska vrednost 110 kJ/26 kcal,
  • beljakovine 1 g,
  • ogljikovi hidrati 3,3 g,
  • maščobe 0,1 g,
  • beta-1,3/1,6-glukan 1,2 g,
  • ganodermične kisline 0,2 g.

Država porekla: Slovenija.

Sorodni izdelki

Spirulina v tabletah PlanetBIO, 180 tablet
Spirulina v tabletah PlanetBIO, 180 tablet

PlanetBIO spirulina v tabletah je bogat vir beljakovin, vitamina A, vitaminov B1, B2 in B12, železa in mangana. Gojena je v sladkovodnih bazenih na Tajvanu, izpostavljena naravni sončni svetlobi, zaradi česar v sebi razvije kar največ klorofila in hranil. 

 

12,99 €
 
-15 %
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g
Reishi goba v prahu PlanetBIO, 150 g

PlanetBIO reishi v prahu se uporablja kot naravno prehransko dopolnilo in vsebuje glivno biomaso in trosnjake iz ekološke pridelave. PlanetBIO reishi goji vrhunsko slovensko podjetje, ki ne dosega le najvišjih standardov ekološke pridelave, temveč sledi tudi načelom trajnostne in naravi prijazne proizvodnje.

16,99 € 19,99 €
 
Camu camu v prahu PlanetBIO, 100 g
Camu camu v prahu PlanetBIO, 100 g

PlanetBIO camu camu v prahu je bogat vir vitamina C.

Prehransko dopolnilo.

17,99 €
 
Spirulina v prahu PlanetBIO, 100 g
Spirulina v prahu PlanetBIO, 100 g

PlanetBIO spirulina v prahu je bogat vir beljakovin, vitamina A, vitaminov B1 in B2, železa in mangana. Gojena je v sladkovodnih bazenih  na Tajvanu, izpostavljena naravni sončni svetlobi, zaradi česar v sebi razvije kar največ klorofila in hranil.

12,99 €
 
Ječmenova trava v prahu PlanetBIO, 100 g
Ječmenova trava v prahu PlanetBIO, 100 g

Prehransko dopolnilo za raztrupljanje telesa.

8,99 €
 
Ashwagandha PlanetBIO, 180 kapsul
Ashwagandha PlanetBIO, 180 kapsul

PlanetBIO ekološko gojena ashwagandha.

Prehransko dopolnilo.

17,99 €